Špinění a bolest v podbříšku bez menstruace

Vennie_p
22.2.14 08:18

Spineni a bolest v podbrisku bez menstruace

Ahoj, 15.2. jswm mela dostat memstruaci, ale jeste se nedostavila a mam jen spineni a obcas me boli v podbrisku +spineni mam od stredy). Pamatuji si, ze se mi to stalo tak rok zpatky, ale 14.2. a 15.2. jsem mela pohlavni styk (chraneny) ale pamatuju si, ze minuly tyden jsem zadne priznqly menstruace nemela. Vim, ze by mi nejlip poradil lekar, ale nevite cim to muze byt? Mam 17 let tak mozna je to i vekem. Dekuju moc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Vennie_p
22.2.14 08:19

Jo a jeste jsem rapidne zhubla, ale menstruaci jsem mela pravidelnou.

• Citovat
  • Upravit
6578
22.2.14 08:20

Může to být z mnoha důvodů, ale nejprve bych si být tebou udělala těhotenský test a pak každopádně zašla k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
22.2.14 08:27

Nejsi těhotná? Takovýhle příznaky jsem měla taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
22.2.14 09:34

Taky bych se přikláněla ke koupi testu a pak raději zajít i na gyndu.
Hlavně se nestresuj - jsi mladá (vím, že plno holkám to občas vynechávalo), další věc, která na to mohla mít vliv je i to hubnutí, pokud máš i nějaké stresy ve škole, tak opět to může udělat neplechu.
Takže test a pak dr. Hlavně v klidu, všechno má svoje řešení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vennie_p
22.2.14 09:37

Je pravdou, ze poslesni dobou jsem byla hodne ve stresu, ale ted mam tak 3 tydny klid..

• Citovat
  • Upravit
101
22.2.14 09:43

@Vennie_p To může teprve doznívat. Já si zažila taky stresy o zkouškovém na VŠ, pak jsem si oddychla, že už mám po všem, užívala si pohodičky a cca týden potom se mi dole udělal opar :zed:
Jinak doporučuji pro test zajít spíš do lékárny, než kupovat v obchoďáku - ono jich je hrozně moc druhů, tak Ti poradí, který je nejvhodnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.3.14 10:41

Dotaz

Ahoj, jsem 2 měsíce po porodu, bohužel se nám narodil mrtvý chlapeček. První MS jsem dostala přesně 4 týdny po porodu, teď mám dostat další. Vždycky jsem měla cyklus 26-28 dní. Teď k tomu dotazu, od středy lehce špiním a sem tam mám bolesti v podbřišku. Myslíte, že jsem ještě rozhozená po tom porodu? A bere se začátek dalšího cyklu od špinění nebo až od krvácení? Moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
20.3.14 10:44

Uprimou soustrast :hug:

Ano, myslim, ze mas cyklus jeste rozhozeny po porodu. Cyklus se dle me bere od spineni, ale ruku do ohne bych za to nedala - obzvlast po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
6.3.15 12:53

Ahojky, MS jsem měla dostat ve středu, místo toho jen minimální špinění a velká bolest v podbřišku. Test zatím negativní. Má nebo měl to někdo taky tak? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
25.10.17 08:56
@kanka80
@kanka80 píše:
Ahojky, MS jsem měla dostat ve středu, místo toho jen minimální špinění a velká bolest v podbřišku. Test zatím negativní. Má nebo měl to někdo taky tak? :hug:

Ahojkyy vím, už je to hodně dlouho, ale zajímá me, jak jsi nakonec dopadla?:)
Mám skoro 10 dni zpoždění, 4 dny spinim a píchaji me vaječníky - test negativní.

Moc děkuji za zprávu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.10.17 08:51

@KvětaKar Ahojky no měla jsem tehdy tu menstruaci nějakou „rozhašenou“. Nakonec pomohlo až druhé IUI a máme skoro 9měsíční páreček ;)
Držím pěsti, aby se i tobě brzy zadařilo :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.10.17 09:07

@kanka80 děkuji moc za zprávu :)) a před tím, než jsi měla ms takhle rozhazhasenou jsi byla taky na IUI? Vyzkousim test v nedeleli, to bude 14 dni od vynechání a snad by to už mělo něco ukázat. K doktorce jsem objednána az na 9.11 a to čekání je hrozny :zed: děkuji, snad se zadari kdyžtak příště :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.10.17 09:26
@KvětaKar píše:
@kanka80 děkuji moc za zprávu :)) a před tím, než jsi měla ms takhle rozhazhasenou jsi byla taky na IUI? Vyzkousim test v nedeleli, to bude 14 dni od vynechání a snad by to už mělo něco ukázat. K doktorce jsem objednána az na 9.11 a to čekání je hrozny :zed: děkuji, snad se zadari kdyžtak příště :))

Ne ne, my byli na IUI až v létě 2016, po dvou letech snažení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
26.10.17 09:36

@kanka80 ajo tak ;).. uvidím teda, myslím, ze to mám spis taky jen nějaké rozházené, ale za rok snažení se mi to jeste nikdy nestalo :nevim: zkoušela jsem včera i horkou vanu, aby se ms dostavila, jelikož mám bolesti zad a podbrisku, tak aby to už konečně vypuklo a ulevilo se mi, ale pořad nic, jen spineni :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí