Špinění - krvácení v prvním trimestru

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
318
16.11.14 10:32

Špinění - krvácení v prvním trimestru

Ahojky holky, setkala jste se, prosím, některá se špiněním - krvácením v prvním trimestru? Co bývá jeho příčinou? Probíhalo těhulkování i přes to zdárně? Děkuji moc a všechny zdravím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11626
16.11.14 10:37

Já měla jsem hematom a těhotenství dopadlo dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
16.11.14 10:40

@Korin Ahoj, já krvácela od 8tt do 12tt, bylo to díky infekci, která chtěla pohltit miminko, dostala jsem troje ATB, byl to masakr, stres, bolesti od 12tt ok, dnes začínám 15tt, screening negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
16.11.14 10:42

Špinila jsem v 9tt a dnes mam krasného a zdravého 5 letého chlapečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
16.11.14 10:45

@Veveruska87 @Eny.x @tučňačka Ahojky, děkuju za reakci :mavam:. Já jsem teprv v 5 tt, ale včera jsem začala slabě špinit…takže se bojím :,(. gynekolog mě nechce vidět dřív než v 9 tt…tudíž nezbývá než čekat, jak se to vyvine :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1940
16.11.14 10:45

Špinila jsem asi v 8tt 3 dny, pak se přišlo na zamlklé těhotenství, bohužel. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
16.11.14 10:46

@Korin to je normalni ale ja nato dostala utrogestan a zabralo to! Mam pulrocni nadhernou dceru! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
16.11.14 10:49

Také jsem špinila a donosila, ale nedoporučuji můj přístup nejít k lékaři. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
16.11.14 10:50

@Korin Taky jsem špinila a dostala na to utrogestan, který jsme brala do 12tt a ascorutin proti krvácení. Te´d jsem 31týden :-)
Já teda hned při prvním špinění jela na pohotovost a tam mi vlastně napsali ty léky a bez problémů vyšetřili. Si zajeď taky, budeš klidnější. Myslím, že je potřeba i vyloučit mimoděložní, při tom taky můžeš špinit, vlastní zkušenost :-(
Držím pěstičky ať to dobře dopadne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
16.11.14 10:54

Ted si uvedomuji ze druheho jsem taky jednorazove zaspinila v 5tt a byla jsem smirena ze je konec a mam krasne miminko. Volala jsem tentkrat dr. a ta mi doporucila klidovy rezim a jist magnesko, jelikoz jsembyla po IVF tak jsem uz utrogestan brala…
Byt tebou dojdu si na pohotovost…aby ti popripade dali utrogestan nebo duphaston…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.11.14 11:56

@Korin v prvním těhotenství jsem měla i normální ms… na špinění - nejspíš se usazovalo.. v druhém krvácení, ale později - špatně uložená placka… oba kluci jsou tu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
16.11.14 12:12
@Eny.x píše:
@Korin Ahoj, já krvácela od 8tt do 12tt, bylo to díky infekci, která chtěla pohltit miminko, dostala jsem troje ATB, byl to masakr, stres, bolesti od 12tt ok, dnes začínám 15tt, screening negativní.

Tak to je dobre, ze se na to prislo. A mohu se zeptat, jesli doktora na zaklade spineni napadla infekce? Ja jsem ted byla potreti tehotna a na stridacku jsem spinila a krvacela, ale nikdo neresil proc! Ani muj superpeclivy doktor. A ve 14tt konec! Screening negativni, plod aktivni, ale kvuli udajne infekci (nepotvrzene) nastal pruser. Ve svem druhem tehotenstvi jsem spinila sem tam, ale ne tak jako ted a tehotenstvi bylo v pohode a porodila jsem zdraveho chlapecka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
16.11.14 12:16

Ahoj, špinění na začátku těhu může značit zahnizďování. Pokud je tam trocha krve, také to nemusí být nic vážného, vše je hodně prokrvené a mohla tam prasknout nějaká žilka. Já špinila a i krvácela. Dokonce ze mě vypadlá velká krevní sraženina. Ve třetím měsíci jsem začala hodně krvácet, bylo to, jako kdybych čůrala krev a teď mám 4měsíční holčičku :-). Doporučuju ležet ležet ležet a pokud by to nepřestalo, rozhodně jdi k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2094
16.11.14 12:28

Špinila jsem od 6tt do 13tt v kuse. + každý měsíc jednodenní menstruace.
Podle doktora to tak prostě někdo má. brala jsem ultrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.11.14 13:11

Ja krvácela od 7tt těhotenství a to tak že při vyšetření na gindě podemě museli dát lavor. Měla jsem 5 cm hemotom ležela jsem měsíc v nemocnici a brala utrogestan, ascoritin kapačku 4 x za den nesměla se vúbec hnout z postele a hozně se bála každého vyšetření. A teď mám krásného a zdravého 3,5 měsíčního chlapečka. Takže uvidíš po vyšetření ale ať ti vyjde cokoliv nevzdej to a uvidíš že všechno bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí