Špinění místo MS po Agolutinu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.6.12 13:46

Hartiep, tak se musím pochlubit, tento týden jsem našla na testu //. :dance:
Mám velkou radost, že se povedlo!!! :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 14:57

@kaculkadraculka mám moc velkou radost a gratuluji!! :kytka: Kdy půjdeš k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.12 17:31

Děkuju moc!!! K Dr. jdu příští čtvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 18:46
@Anonymní píše:
Mě byl pichnutej Agolutin 20 coz bylo 25.5 a ms dodneška nikde :nevim: test je bílý a taky přemýšlím co s tím dál zda si dojít pro další injekci nebo čekat :think: :think: :think: nešpinim ani nic jinýho …

Došla bych na další injekci, možná by to chtělo i udělat sono…? Já třeba v určité době po agolutinu taky MS nedostala (dr. se snažila před drillingem při vysazení HA o „přirozený“ cyklus), tak mi dr. dělala sono a přišla na to, že mám prázdnou dělohu - tzn. ani žádná sliznice, takže MS vlastně nebyla z čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 18:50

@kaculkadraculka držím palec :palec: Ale počítej s tím, že je ještě dost brzy a třeba ti dr nebude moct ani nic potvrdit :think: Já našla // v neděli, v pondělí jsem volala k dr. kdy mě asi tak budou chtít vidět a sestra mě překvapila, že už příští pondělí. Byla jsem v čekárně jako v kleštích a bohužel mi dr. stejně řekla jenom, že nic nevidí, že těhotenství se asi založilo, ale pro vyloučení mimoděložního za týden znovu UTZ. A to už byl gestační váček a bylo jasno :D Vím, že teď ti bude každý den dlouhý, ale udržuj se v klidu, mysl si zaměstnávej čímkoliv jiným než miminkem a uvidíš, že to uteče ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 19:30
@Anonymní píše:
Já jsem problem se sliznici nemela nikdy ta byla vzdy ukazkova jen jsem mela hodne anovulacni cykly takze proto mi nasadili utros jenze ten jsem brala od 15DC 3×1 a ms chodila v terminu jen do te doby nez se vratila ovulace protoze pak jsem to 18DC uz dostala jak jsem byla preprogesteronovana takze jsme to zkusili tedka bez niceho a vysledek je tenhle :? :cert: :cert: ale diky za radu - budu to muset zitra nejak poresit s Dr minimalne ji zavolat :think:

No tak utrogestan je hlavně pro podporu a udržení těhotenství. Na chybějící ovulaci by ti měli spíše nasadit clostilbegyt :think: Alespoň to je běžný postup a i já jsem to takhle měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 20:23
@Anonymní píše:
no jasanka to mas pravdu :pankac: ale ja ji jeden mesic mam pak ji zase nemam pak ji 2× mam a pak zase nemam proste nic pevne daneho a je to pekne na :zed: :zed: bud at ji mam na stalo nebo ji nemam vubec protoze tohle je des bes :?

Já jsem to měla po drillingu tak, že jsem jeden měsíc brala 5-9 DC 2×1 clostilbegyt, 13 DC jsem šla na injekci pregnylu a 21-25 DC jsem brala 3×1 utrogestan. Druhý měsíc jsem brala jen 21-25 DC 3×1 utrogestan. Takhle se mi to mělo střídat 6 měsíců. Většinou jsem v měsíci jen s utrošem chodila na agolutin, páč MS nepřicházela. Nicméně i tak se podařilo 5. měsíc a byly // ;)
Moje věčná rada, zkus se uvolnit, tolik na všechno nemysli. Ony ty // většinou přicházejí, když to žena už ani nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
7.6.12 20:40
@Anonymní píše:
jéé tak to moc gratuluji to je krásná prace panečku :potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: jj asi je to tak a mas pravdu … :think: kazdopadne ono stejne asi nic jinyho nezbejva takze diky moc za rady a preji at je vse v poradku a jak ma byt!! :kytka:

Děkuju, doufám, že za ty poslední dva měsíce už se nic nepokazí :)
Ona psychika pro otěhotnění dělá hodně. Je to prostě neoddiskutovatelná a bohužel taky nepředatelná zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
9.6.12 22:38

ahojky,ja to vždy po agol.dostala do 14 dni.navíc čím víc měsíců s vyvolávačkou,tím pozdější MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.6.12 07:19

@nika1988 tak to mě vždycky sestra říkala, že kdybych nedostala MS po injekci do 10 dnů, tak mám přijít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.12 10:29

Hartiep, týjovka ty jsi už ve 30. týdnu, jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.6.12 10:30

@kaculkadraculka já už mám zítra ukončený 31. týden :) Cítím se dobře, žádné těhotenské potíže, mimo cukrovky, mě nepotkaly, takže pohoda ;) Jak jde čekání tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.12 10:32

Jéé tak to je super, že jsi o.k., no já měla při prvním problémy tak se bojím aby se to neopakovalo. Hodně mi tvrdlo břicho, a pak ve 30. týdnu mi malý přilehl moč. cestu a museli mi udělat vývod z ledviny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
10.6.12 10:38

@kaculkadraculka tý jo, to bylo zlobidlo :cert: Musím zaklepat, opravdu si nestěžuju. Cukrovka, občas trochu otékají nohy, kondice vůbec žádná, protože i po delším chození mě bolí břicho a tvrdne… ale to jsou prkotiny. Nic závažného nebo život extra znepříjemňujícícho mě nepotkalo a za 9 týdnů už budu mít miminko, tak jsem z toho paf :D A ty se neboj, každé těhotenství je úplně jiné a ty sis už vybrala v tom předchozím, takže tohle bude pohodovka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.12 10:40

Ale snažím se myslet pozitivně! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat