Špinění týden před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
26.1.15 21:23

Já jsem slyšela, pokud se špiní před menstruací, tak je to jen zbytek z předcházejícího cyklu, takže je to normální :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.15 22:23

Ja to mela pred porodem, nekdy jsem spinila aj 5 dni a to dost silne. Dr rekl ze je vse ok, otehotnela sem hned na poprvy. No a ted po porodu ok :lol:

• Citovat
  • Upravit
369
26.1.15 23:24

Mela jsem to pred tehotenstvim. ted jsem tehotna, otehotnela jsem hned a prubeh je dobry. taky by me zajimalo cim to je, teda spis bylo jestli pomalejsim nastupem hormonu nebo cim. je mi 35, tak s ubytkem hormonu jsem uz i nejak pocitala. musim se zeptat sve gynekolozky a v patek sem hodim jeji odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
14.3.16 08:29

@Sofiela Mohla bych se prosím zeptat jak to dopadlo? Dala ti na to něco? Špinila jsi i v měsíci, když jsi otěhotněla?

Já mám 33,5 roku a také se snažíme o miminko. Tento měsíc mi nasadili Letrox 25 na snížení TSH (z 4,7) u štítné žlázy a mám před měsíčkama. Začala jsem špinit. Uvažuju jestli to nemůže mít s tímto souvislost.

Uvítám každý názor, radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
369
5.5.16 14:15
@Lisianne píše:
@Sofiela Mohla bych se prosím zeptat jak to dopadlo? Dala ti na to něco? Špinila jsi i v měsíci, když jsi otěhotněla?

Já mám 33,5 roku a také se snažíme o miminko. Tento měsíc mi nasadili Letrox 25 na snížení TSH (z 4,7) u štítné žlázy a mám před měsíčkama. Začala jsem špinit. Uvažuju jestli to nemůže mít s tímto souvislost.

Uvítám každý názor, radu. :mavam:

ahoj, pardon, ze reaguju tak pozde, dlouho jsem na emimu nebyla. u dr. jsem spineni neresila. kdyz jsem podruhe otehotnela, prestalo to. v mesici poceti jsem nespinila vubec po porodu to prestalo. drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
5.5.16 14:42

@Sofiela děkuji moc za info. Tento měsíc jsem zase zašpinila před MS. Docela mě to znepokojuje. Zajdu si k lékaři. Užívám také Inofolic, uvažuju zda-li to nemůže být tím… :think: chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
7.2.17 14:20

Mám to bohužel taky, děti už mám, takže z toho hlediska mě to netrápí, ale je to otravné a vím, ž e to je nízkou hlainou progesteronu, jak se píše hned zkraje diskuze. Nicméně žádné přidávání hormonů do těla nechci, takže jdu zkusit řešit bylinnou léčbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí