Spinkání na bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
23.4.06 12:14

Ahoj, moji dva kluci spinkali pouze na bříšku, staršímu je 18 let, malému přes 2 roky. Mladší Matýsek tak dokonce vyžadoval spinkat i v kočárku. Když se mi to stalo u staršího syna, že pořád plakal a já už nevěděla co s ním, tak mi to poradila moje mamka a od té doby spinkal jak budulínek. Takže když se teď malý začal nespokojeně vrtět a nemohl usnout, tak jsem ho dala taky na bříško a byl spokojený. Nikdy jsme neměli potíže s prdíky a když ještě neotáčeli sami hlavičku, tak jsem jim vždycky šla hlavičku otočit já, aby neměli přeleželou jednu stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.4.06 13:00

Sari, s přetáčením hlavičky mám také problém. Je častěji otočený na jednu stranu, přetáčím ho sice na druhou, ale během 5 minut je zpět na té oblíbené :lol: , tak nevím co s ním :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
23.4.06 14:35

Sendy - my ty první měsíce spinkali nejčastěji na boku - naučená z porodnice a tak nějak v klidu kvůli syndromu…jenže jen na jedné, na té druhé mu to prostě neusínalo :? Takže tak do 4 měsíců měl trošičku placatou hlavičku :( - viditelné to samozřejmě na 1.pohled nebylo, to ale zmizelo, když už se sám přetáčel, nebo jen nevydržel na tom boku a usínal i na bříšku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí