Spinning - hubnutí

JulkaD
18.2.15 14:27

Spinning - hubnutí

Ahoj, potrebovala bych se poradit :). Mam na par mesicu zakazano tezsi cviceni s namahou hornich koncetin (tzn. cinky, kliky, vzper..) a cviceni, kde dochazi k „otresum“ (jumping, beh..). Cvicim/cvicila jsem crossfit, insanity, posilovna, beh.. 4mesice jsem nemohla poradne cvicit a dost jsem i hresila v jidle, takze bych potrebovala i par kilo dolu a hlavne se zase pomalu dostat do nejake formy, zpevnit. Hlavne teda zadek a stehna!! :cert: Jenze jedine, co me tak napada ze muzu delat je spinning :roll: :cert:. Ten jsem predtim cvicila jen jako zpestreni 1× tydne, ale ted jsme se zabookovala 6× tydne rano na spinning classes, ale nevim :nevim: pomohl vam spinning pri hubnuti a formovani?? Dekuji!!
Popr kdybyste mely zkusenost i s jinym cvicenim, kde moc nezapojujete ruce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.2.15 14:30

@JulkaD 6× týdně je šílený :think: chodila jsem, je to good, ovšem 3× týdně max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
18.2.15 14:35

@martina.se ja normalne cvicila 6× tydne, tak mi to vyhovovalo a mela jsem na cely den vice enegie. Ale prave-6× tydne jen spinning, nejsem si tim moc jista :mrgreen:. Ideal by byl spinning obden, ale na ty 3dny me vazne nenapadne nic jine, co muzu delat :zed:.

• Citovat
  • Upravit
72725
18.2.15 14:39
@JulkaD píše:
@martina.se ja normalne cvicila 6× tydne, tak mi to vyhovovalo a mela jsem na cely den vice enegie. Ale prave-6× tydne jen spinning, nejsem si tim moc jista :mrgreen:. Ideal by byl spinning obden, ale na ty 3dny me vazne nenapadne nic jine, co muzu delat :zed:.

něco jiného klasické cvičení, něco jiného spinning. To je celkem mazec a spíš se odděláš, než že by Ti to pomohlo. Jako vytvaruje to super, ale fakt to nepřeháněj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
18.2.15 14:41

@JulkaD
Formovat jistě, na hubnutí to není. Ale kondička mi při spinningu šla nahoru raketově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
18.2.15 14:47

@martina.se crossfit je narocnejsi nez spinning, to je teprv makacka :mrgreen:. Ja jsem na zatez zvykla a potrebuju se fakt vybit, takze se nebojim toho ze bych se odrovnala, ale spi toho, ze je to jen stejna zatez dokola, stejna… Jestli to vubec bude mit nejaky efekt a telo si na to „nezvykne“ :think:.
Jeste me napadlo zkusit 2× tydne pilates, ale ten jsem nikdy nedelala a nejsem si jista, jestli se tam nezapojuji hodne ruce, nezkousela jsi i pilates, prosim?

• Citovat
  • Upravit
72725
18.2.15 14:49

@JulkaD ale i tak. Tělo si zvykne, jak píšeš. Ale ono celkově není dobré makat 6 dní v týdnu - i když píšeš, že jsi zvyklá.. třeba čas i na regeneraci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
18.2.15 14:50

@BellinkaX takhle :mrgreen: takze tedy na zpevneni stehen a zadku je spinning ucinny? O to mi jde ted asi nejviv :roll:

• Citovat
  • Upravit
50133
18.2.15 14:54
@JulkaD píše:
@martina.se crossfit je narocnejsi nez spinning, to je teprv makacka :mrgreen:. Ja jsem na zatez zvykla a potrebuju se fakt vybit, takze se nebojim toho ze bych se odrovnala, ale spi toho, ze je to jen stejna zatez dokola, stejna… Jestli to vubec bude mit nejaky efekt a telo si na to „nezvykne“ :think:.
Jeste me napadlo zkusit 2× tydne pilates, ale ten jsem nikdy nedelala a nejsem si jista, jestli se tam nezapojuji hodne ruce, nezkousela jsi i pilates, prosim?

Pilates je dobrý, kombinuju ho se spinningem :pankac: Ale chodím na obojí 2× týdně, 6× týdně spinning je masakr. Svaly musí taky někdy regenerovat. Pokud by si chtěla hubnout, tak si kup hodinky na měření tepovky a drž se hodně nízko, aby jsi byla v pásmu spalování tuků, jinak je to spíš na fyzičku ;)

Každý instruktor cvičí pilates jinak. My tam děláme tzv. prkno, občas kliky a pokaždé nějaké cviky s činkami. Zajdi se tam podívat a pak se domluv s instruktorkou na nějaké alternativě, aby jsi si nezhoršila zdrav.stav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
18.2.15 14:54

Za mě doporučuji plavání! Od té doby, co jsem se naučila pořádně plavat tzn. kraul a další styly, tak bomba.. Postava lepší a vyřídím se u toho maximálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 15:06

3 x týdně spinning a 3 x týdně do posilky na stepper nebo běhací pás…a máš to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
18.2.15 15:06
@Linve píše:
Za mě doporučuji plavání! Od té doby, co jsem se naučila pořádně plavat tzn. kraul a další styly, tak bomba.. Postava lepší a vyřídím se u toho maximálně :D

A to jde plavat a nezapojovat RUCE…??? 8o 8o 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JulkaD
18.2.15 15:07

@MUFICE dekuji :hug:. Jj, objednam se tam na vikend a uvidim..dekuji!!
Ja nechci primo hubnout, to ne, ale urcite mam ted par kilo (3,4?) navic. Ale to budu ok, jen potrebuji najet na svoji stravu a neladovat se vecer pizzou jako jsem to delala ted po vanocich! Ja jsem za ty 4mesice co jsem nemohla cvivit zaprve na tom hrozne psychicky :) :cert: a jsem cela povolena, fyzicku mam strasne slabou, necitim se takhle vubec dobre.
Ja jsem byla zvykla cvivit kazde rano krome pondeli, dlouhodobe, tak mi to vyhovuje. Ale je pravda, ze jsem cviceni kombinovala. Asi je spinning 6× tydne moc, ze :zed:
Plavani miluji, ale bohuzel si jeste tak 3mesice nezaplavu-nemuzu zabirat rukama..
Jeste me napdlo proste jen rano obyc kolo na zahrati, treba i chuze pas/ne beh a pak jen si cvicit na bricho, nohy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
JulkaD
18.2.15 15:10

@SIMONA1234 :mrgreen: asi jo, ze;). Ale mrknu jeste na ten pilates

• Citovat
  • Upravit
24
18.2.15 15:14

No..spinning na hubnuti idealni uplne neni. Nebo spis je, ale pro hodne trenovane lidi. Samozrejme, ze kazdy pohyb dobry, ale pri spinningu je strasne vysoka tepovka tudiz jen opravdu trenovany clovek pri nem hubne. Pokud jsi 4mesice nic nedelala tak je asi fyzicka i svalstvo v cudu takze bych spis doporucovala klasicke kolo/rotoped anebo chuze na pase. Napr ta chuze je vyborna a navic tim posilis i trosku ty ruce, ktere jinak cvicit nemusis. Po tydnu ci dvou muzes pak vlezt na stepper, aby jsi aspon cvicila nohy kdyz vrsek nemuzes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková