Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky, nemáte někdo zkušenosti s nějakou jarní očistnou kúrou? Prosím nic moc drastického, jako třitýdenní hladovka
Díky
Ahoj Mikky, já piji akorát očistující čaje, ale jinak budu také ráda pro inspiraci, co Ti holky napíší. ![]()
Po přečtení první věty mě napadlo,,nežrat,,
… ale píšeš ne nic drastického
Napadají mě bylinkové čaje, více zeleniny, ovoce, návštěva zdravé výživy + nějaké doplňky stravy?… sama jsem zvědavá na příspěvky ![]()
Teatox. Ale za me je nejlepsi 5denni detox jen na ovocno-zeleninovych stavach,3× denne. Rano spis ovocne, obed mix a vecere jen zeleninove. Plus k tomu jeste aloe vera sirup. Za 5dni se budes citit super!! ![]()
Popr ted jsem hodne cetla o Teatoxu–presne Bootea. Ten je na 14dni a pije se myslim 2× denne, jednou snad rano a deuhy pred spanim.
Ale ono to „nežrat“ je úplně nejlepší, nic to nestojí, mám vyzkoušeno.1.den odlehčím stravu-bez masa a mléčných výrobků,2.nic-jen vodu, převařenou vodu s citrónem a 3.den stejný jako první. Jde to zvládat i za chodu rodiny, je nutné se na to připravit-hlavně navařit rodině. Celou dobu hodně pít a je to, na co kupovat v lékárně preparáty ![]()
Já držela toto, ze začátku to je krutý, ale jinak mi to prospělo. https://skramlikova.wordpress.com/…-jarni-pust/
Nechapu co vsichni maji s tema jarnima, podzimnima apod kurama
je to nesmysl a k nicemu to neni.
Právě začínám toto… je to 1. den
snídaně: 250g čerstvého ananasu
svačina: 250g čerstvého ananasu
oběd: 1 banán
svačina: 250g čerstvého ananasu
večeře: 1 banán
2. den
snídaně: 3 kivi
svačina: 100g hroznového vína
oběd: 4 kivi