Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Můžu ti jen říct, že to je nesmysl a tělo ti to vrátí i s úroky ![]()
A az zhubnes tech 15 kg budeš se živit vzduchem dál, nebo začneš jist? Pokud za ces jíst, myslím, že jojo te nemine
Popremejslej nad zdravější variantou raději..
Viccca:zacnu pak jist normálně pravidelne a male porce tak to snad tolik nepriberu
Muzu te ujistit, ze pokud nejsi schopna normalne se krotit v jidle, tak po celodennim pustu z tebe bude zviratko, ktery sezere na co prijde. V konecnem dusledku snis vic a jeste si nejake to kilco nabalis navrch.
Pokud vydrzis, tak mas dost pevnou vuli i k tomu omezovat se pri normalnim stravovani a nepotrebujes hladovet a zakladat si na jojo efekt
A proč by to jako nešlo normálním, zdravým způsobem?
Já jsem od léta zhubla 11 kg. Hlídám si složení potravin, poměr živin, energetickou hodnotu ( semaforky na STOBklubu)a jde to jak po másle. A to moc necvičím, protože jsem lenoch. Tvojí metodou si pěkně zhuntuješ metabolismus a zdraví celkově. Nechápu, že v dnešní době, kdy je tolik dostupných informací, se někdo rozhodne drasticky hubnout!
@Mirabe1ka píše:
A proč to nejde normálním způsobem?
Protože nemám tolik trpělivosti a vule cvicit, neni moc penez nakupovat jen zdrave jídlo je finančně narocne.
@Anonymní píše:
Viccca:zacnu pak jist normálně pravidelne a male porce tak to snad tolik nepriberu
to se pletes, po hladoveni bude telo ukladat vse, co mu das, protoze bude bez sebe strachy, aby ho dalsi takova hladovka nezabila.
@Anonymní píše:
No už mi stačí, co píšeš teď.
Malé porce nejsou vůbec žádné řešení. Musí to být optimální porce a hlavně vyvážené poměry BTS. Takže pokud v tom tápeš, doporučuji se o tom něco přečíst, zaregistrovat se třeba na STOB nebo kaloricketabulky, popřípadě si nechat napsat jídelníček na míru.
Ja jsem za 2 mesice zhubla 16 kilo tim, ze jsem nejedla, ale u me to bylo stresem. Ted je to sice lepsi, ale vim, ze jim stale malo. Za den si dam treba k veceri salat nebo si jen neco maleho zobnu a zadny jojo efekt se u me nedostavil a ted uz hubnu 3-4 kila za mesic. Vim, ze to neni dobry, ale tim jak jsem diky stresu nejedla, se to ve me proste nejak rozhodilo a vic toho ani nesnim a navic nemam ani hlad. Ale asi bych ti to jako zpusob hubnuti nedoporucovala…
@Anonymní píše:
Protože nemám tolik trpělivosti a vule cvicit, neni moc penez nakupovat jen zdrave jídlo je finančně narocne.
Co je finančně náročného na zdravé stravě? To jsem nikdy nepochopila.
Osobní zkušenost nemám - ale takhle „hubne“ skorošvagrová, když pominu fakt, že jí dvakrát odvezla rychlá, protože skolabovala jak nejedla, tak teď je dvakrát taková, než byla předtím. Takže asi tak…
Někdo třeba ještě nedá dopustit na dělenou stravu. Já toho fanda nejsem, ale u té člověk aspoň nehladoví. Na fb mají skupinu. Chce to ale, aby k tomu člověk nejdřív nastudoval dost informací.
Příspěvek upraven 15.02.15 v 13:38
@Anonymní píše:
Přibereš - a ještě si odrovnáš tělo. Takové skákání s váhou je třeba super základ pro vznik strií… užij si to.
Navíc - když TEĎ nejsi schopna upravit svou životosprávu (+ přidat pohyb) tak, abys dostala 15 kg dolů, tak POTOM to nezvládneš taky.
Ahoj, chci zhubnout nějakých 15 kg bohužel normálním způsobem to u mě nepůjde tak jsem se rozhodla i kvůli očistě těla jist jen ráno a zbytek dne už nejist, zkousel jste to někdo? s jakými vysledky?