Zkoušel někdo drastickou dietu?

Anonymní
15.2.15 13:24

zkousel nekdo drastickou dietu?

Ahoj, chci zhubnout nějakých 15 kg bohužel normálním způsobem to u mě nepůjde tak jsem se rozhodla i kvůli očistě těla jist jen ráno a zbytek dne už nejist, zkousel jste to někdo? s jakými vysledky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
15.2.15 13:27

Můžu ti jen říct, že to je nesmysl a tělo ti to vrátí i s úroky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
15.2.15 13:28

A az zhubnes tech 15 kg budeš se živit vzduchem dál, nebo začneš jist? Pokud za ces jíst, myslím, že jojo te nemine :nevim: Popremejslej nad zdravější variantou raději..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
15.2.15 13:31

A proč to nejde normálním způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 13:32

Viccca:zacnu pak jist normálně pravidelne a male porce tak to snad tolik nepriberu

• Citovat
  • Upravit
7009
15.2.15 13:35

Muzu te ujistit, ze pokud nejsi schopna normalne se krotit v jidle, tak po celodennim pustu z tebe bude zviratko, ktery sezere na co prijde. V konecnem dusledku snis vic a jeste si nejake to kilco nabalis navrch.
Pokud vydrzis, tak mas dost pevnou vuli i k tomu omezovat se pri normalnim stravovani a nepotrebujes hladovet a zakladat si na jojo efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427
15.2.15 13:35

A proč by to jako nešlo normálním, zdravým způsobem? 8o Já jsem od léta zhubla 11 kg. Hlídám si složení potravin, poměr živin, energetickou hodnotu ( semaforky na STOBklubu)a jde to jak po másle. A to moc necvičím, protože jsem lenoch. Tvojí metodou si pěkně zhuntuješ metabolismus a zdraví celkově. Nechápu, že v dnešní době, kdy je tolik dostupných informací, se někdo rozhodne drasticky hubnout!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 13:36
@Mirabe1ka píše:
A proč to nejde normálním způsobem?

Protože nemám tolik trpělivosti a vule cvicit, neni moc penez nakupovat jen zdrave jídlo je finančně narocne.

• Citovat
  • Upravit
7009
@Anonymní píše:
Viccca:zacnu pak jist normálně pravidelne a male porce tak to snad tolik nepriberu

to se pletes, po hladoveni bude telo ukladat vse, co mu das, protoze bude bez sebe strachy, aby ho dalsi takova hladovka nezabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
@Anonymní píše:

No už mi stačí, co píšeš teď.
Malé porce nejsou vůbec žádné řešení. Musí to být optimální porce a hlavně vyvážené poměry BTS. Takže pokud v tom tápeš, doporučuji se o tom něco přečíst, zaregistrovat se třeba na STOB nebo kaloricketabulky, popřípadě si nechat napsat jídelníček na míru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.15 13:37

Ja jsem za 2 mesice zhubla 16 kilo tim, ze jsem nejedla, ale u me to bylo stresem. Ted je to sice lepsi, ale vim, ze jim stale malo. Za den si dam treba k veceri salat nebo si jen neco maleho zobnu a zadny jojo efekt se u me nedostavil a ted uz hubnu 3-4 kila za mesic. Vim, ze to neni dobry, ale tim jak jsem diky stresu nejedla, se to ve me proste nejak rozhodilo a vic toho ani nesnim a navic nemam ani hlad. Ale asi bych ti to jako zpusob hubnuti nedoporucovala…

• Citovat
  • Upravit
41882
@Anonymní píše:
Protože nemám tolik trpělivosti a vule cvicit, neni moc penez nakupovat jen zdrave jídlo je finančně narocne.

Co je finančně náročného na zdravé stravě? To jsem nikdy nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692

Osobní zkušenost nemám - ale takhle „hubne“ skorošvagrová, když pominu fakt, že jí dvakrát odvezla rychlá, protože skolabovala jak nejedla, tak teď je dvakrát taková, než byla předtím. Takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
427

Někdo třeba ještě nedá dopustit na dělenou stravu. Já toho fanda nejsem, ale u té člověk aspoň nehladoví. Na fb mají skupinu. Chce to ale, aby k tomu člověk nejdřív nastudoval dost informací.

Příspěvek upraven 15.02.15 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
15.2.15 13:38
@Anonymní píše:

Přibereš - a ještě si odrovnáš tělo. Takové skákání s váhou je třeba super základ pro vznik strií… užij si to.

Navíc - když TEĎ nejsi schopna upravit svou životosprávu (+ přidat pohyb) tak, abys dostala 15 kg dolů, tak POTOM to nezvládneš taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková