Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
Rada bych se zeptala tech, kdo maji za sebou vyzvu o JM, jak byly uspesne? A nevim presne jak se cvici, jsou tedy 3Levely na 30 dni? nebo kazdy level 30 dni? popr. Jsou nejake dny volna? nekde jsem se docetla ze se jede na jeden zatah, jinde ze je jeden den v tydnu pauza ![]()
Dekuji za rady, hezky patecni vecer ![]()
Já to cvičila a super, už po těch třech level je výrazná změna. Cvičí se 10 dní 25 minut level 1, dalších 10 dní 25 minut level 2 a pak level 3. Cvičí se denně, bez přestávky a dá se to zvládnout, i když první týden jsou muka ![]()
Příspěvek upraven 13.02.15 v 22:02
@kikibibi ahoj, cvičí se celkem 30 dni, jeden level 10 dni. Jede se bez pauzy, kazdy den. Zezacatku zahul, pokud se nehybes, ale den ode dne se to lepsi a hlavne, pokud cvicis poctivě, ma to vysledky. Ja cvičila 30 days shred podle youtube a vyhovovalo mi, ze je to jen na chvilicku (30 minut). Tak do toho ![]()
Ahoj. Já teď jedu Jillian. Cvičí se každý level 10 dní, každý den bez volna. Já teda každý den necvičím, asi 2 dny v týdnu mám volno, ale výsledky jsou i tak pěkné.
@cverunka a po jake dobe jsi videla vysledky? ja jsem ted dokoncila30ti denni vyzvu zadek, bricho a super. Tak bych to rada dotahla jeste s Jill ![]()
@kikibibi ano tes se
ja uz ji cvicim treti mesic a zmeny videt sou ![]()
@kikibibi hlavne to nevzdavej, ty prvni dny pro me byly peklo, ale postupně se zlepšuje kondice a je to opravdu lepsi. Kdyz jsi navic neco předtim cvičila, tak to treba nebude pro tebe tak hrozny, jako pro me, která nedelala vubec nic 30 let a předtim taky ani jednou ![]()
EDIT: autocorrect
Příspěvek upraven 13.02.15 v 22:15
@kikibibi No asi po týdnu už bylo vidět nějaké zlepšení. Ale já chtěla jen zpevnit, ne hubnout. Je to opravdu účinné, akorát si myslím, že cvičit denně není moc dobré. Tělo musí i regenerovat a hlavně s Jill dostávají docela zabrat klouby.
@sisk jj kdyz sem zacinala poprve byl horor si sednout na zachod, ale kdyz sr toto prekona je to parada
ja teda zacina cvicit nekolikrat a vzdy jsem to vzdala (stehovani, nemoc, blbost) ale ted se drzim ![]()
@Bomer ja cvičila poctivě a vim ze jsem se strasne dobre citila a i jsem to poznala na obleceni. Ted jsem tehotna, ale jakmile to pujde, tak do toho jdu zas. Fandím ti, ze se drzis ![]()
Jill miluju
30 day shred jsem odcvicila min.rok… v ramci meho hubnuti
a po 30 dnech jsem mela - 3,6 kg dole, pres bricho - 8 cm, pres boky -4 cm, stehno - 2 cm, pas - 5 cm…samozřejmě rozumna uprava stravy je taky potreba
takze za me doporucuji ![]()
Zase se o ni pokouším, proc si to zhubnuti nemuzu udrzet fakt nevim
![]()