Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@šárinka.H ja stahovala z uloz.to , ale je to cca 2 toky a cvicim momentalne Body revolution
(predtim 30 day shred, ripped in 30 a cca 14 dni stridani programu na cardio)
@Bomer to jediné jsem necvicila
a zacinala si od zacatku, nebo nejak odprostredka..prece jen, je to pro začátečníky a ty pises ze uz mas odcviceno dost ![]()
Jinak jeji cardio kickbox miluju
![]()
@anathema ja jedu od zacatku, ale nam tezsi cinky a kdyz to jde delam tezsi verzi cviku ![]()
Holky, myslíte, že je vhodné cvičit při plném kojeni? Bojím se o mlíko. ![]()
Doporucuji. Za mesic -7cm v pase… pul hodky denne si najde kazdy ke cviceni, ti tlusti si hledaji vymluvy…tak me to chytlo, ze jsem zacala I behat a I ted v tehu jsem se cviceni nepustila, to ale cvicim specialni videjka - pregnancy workout na youtube. Prikladam foto po 30DS
@Žirafka27 píše:
Holky, myslíte, že je vhodné cvičit při plném kojeni? Bojím se o mlíko.
Jojo v pohode, mrkni na blog moji zname, tak cvicila pri plnem kojeni http://zdravakrasna.blogspot.cz/
Holky jak dlouho jste zacinaly s Jillian po porodu? Mam uz hroznou chut se hybat a cvicit, ale jsem v sestinedeli, tak abych to neprepiskla…
@Žirafka27 cvicim a o mleko jsem zatim nepřišla, a to jde o několik mesicu. Navic za sebe radsi říkám, at v 10m rádsi radsi přijdu o mleko nez abych vypadala jak ropucha. Nejsem typ, co by chtěl kojit do tri let, naopak male jsem se snažila UM dávat, aby kdyz ji nekdo hlídá, nebyla bez tekutin.
@kikibibi výsledky jsou vidět celkem rychle. Sama mám za měsíc dole téměř 3 kg a rozhodně to vyrýsuje tělo ![]()
@Žirafka27 píše:
Holky, myslíte, že je vhodné cvičit při plném kojeni? Bojím se o mlíko.
cvičím při plném kojení - dřív byl problém, ale teď jedu na plno a v pohodě. ![]()
Já teda děti nemám, ale o cvičení sem toho načetla opravdu hodně (skvělý blog byl mojetelo.blogspot.cz, ale je bohužel zrušený
) a jediné co prý hrozí je to že mléko nebude dítěti chutnat (myslím, že je okyselené? ) a z toho důvodu je vhodné kojit před cvičením
a také se v tomto případě doporučuje kvalitní podprsenka ![]()
Pokud chcete tak tady Nikky sepsala věci z blogu ke stažení
http://ulozto.cz/…etelo-cz-pdf