Jillian Michaels, zkušenosti a rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
14.2.15 14:09

Ty činky jsou kilovky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
14.2.15 14:15

Ahoj holky, jak tady čtu ty úžasné výsledky tak závidím. Mám za sebou 17 dní cvičení a výsledky žádné. Nevím kde dělám chybu, každopádně je to dost demotivující. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
14.2.15 14:16
@Žirafka27 píše:
Ty činky jsou kilovky? :)

já například používám půl litrové flašky (činky nemám) a jako stačí mi to tedy. Při nějakých cvicích je odkládám protože mě děsně bolí ruce a ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2539
14.2.15 14:19

@Žirafka27 ja shred zacinala s kilovkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.2.15 14:20

@Quinn7 Hlavně nekoukej na váhu. Já měla ze začátku kilo navíc. Jill dělá svaly a ty jsou těžší. Půjde to, chce to vytrvat, nebo si dát místo některého dne běhání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
14.2.15 14:26
@cverunka píše:
@Quinn7 Hlavně nekoukej na váhu. Já měla ze začátku kilo navíc. Jill dělá svaly a ty jsou těžší. Půjde to, chce to vytrvat, nebo si dát místo některého dne běhání.

na váhu práve vůbec nekoukám, neustále se přeměřuju a nic se neděje. Běhání nenávidím to by neprošlo :D Dneska mám zrovna odpočinkový den, ať si tělo trochu oddechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
14.2.15 17:24

Tak jsem si něco o tom přečetla a docela mě to nadchlo :mrgreen: v pondělí skáknu pro činky a jdu do toho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
14.2.15 19:21

@Quinn7 Já to také necvičím denně. Cvičit denně opravdu není nejlepší, tělo musí mít i klid. Třeba se ti to hne, až si tělo trochu odpočne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
14.2.15 20:14

Cvičím 30DS už 17 dní a mám -7cm v pase :mrgreen: přes zadek -3cm, na váhu nekoukám, jen měřím a cítím se fakt dobře..i když je to teda fakt záhul pro mě, která nic předtím nedělala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.2.15 23:43
@martina.se píše:
cvičím při plném kojení - dřív byl problém, ale teď jedu na plno a v pohodě. :palec:

A ty jsi měla problém, že když jsi začala cvičit, tak jsi měla méně mléka? Jak se to pak zlepšilo? Já bych totiž kojnou dělat nemohla, mám mléka tak tak pro jedno dítě, tak se trochu bojím, aby nebyla o hladu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.15 07:18
@Žirafka27 píše:
A ty jsi měla problém, že když jsi začala cvičit, tak jsi měla méně mléka? Jak se to pak zlepšilo? Já bych totiž kojnou dělat nemohla, mám mléka tak tak pro jedno dítě, tak se trochu bojím, aby nebyla o hladu :(

já to zkoušela několikrát.. na začátku okamžitě úbytek mléka, to bylo hned znát. ve 3 m jsem začala šlapat na orbitreku a v pohodě, ve 4 m malého jsem zkusila jill a už je to dobré. Radši piju ráno kojící čaj, pro sichr a hlídám si příjem tekutin. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.2.15 09:28
@martina.se píše:
já to zkoušela několikrát.. na začátku okamžitě úbytek mléka, to bylo hned znát. ve 3 m jsem začala šlapat na orbitreku a v pohodě, ve 4 m malého jsem zkusila jill a už je to dobré. Radši piju ráno kojící čaj, pro sichr a hlídám si příjem tekutin. :nevim:

Děkuju moc za info. Zkusím tedy taky nejdřív orbitrek a pak pomalu Jill. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.2.15 16:09
@Žirafka27 píše:
Děkuju moc za info. Zkusím tedy taky nejdřív orbitrek a pak pomalu Jill. :think:
:palec: pokud nejsi fakt hned po porodu, tak to bude v pohodě :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.2.15 19:03
@martina.se píše: :palec: pokud nejsi fakt hned po porodu, tak to bude v pohodě :palec:

Už 5 měsíců, tak sna jo :), děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
15.2.15 19:19

Mohu se vetřít s otázkou? Existuje nějaké cvičení ve stylu Jill na udržení? Myslím to tak, že až docvičím Jill, tak bych chtěla pokračovat, ale s trošku „jemnějším“ tréninkem. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková