Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, chci se zeptat, jak to mate s kavou pri hubnuti? Jsem se rozhodla, ze zhubnu, ale nemuzu vynechat kavu… Mam srasnou chut. Ale nekde jsem cetla, ze kofein ma vliv na inzulin jako cukr a sladkosti. A pry kofein povzbuzuje telo k ukladani tuku do zasoby. Mate s kavou pri hubnuti? Diky.
Většinou všude píšou opak, někde jsem četla, že to funguje stejně jako L-carnitin před sportem
Pokud v tom kafi není tuna cukru a smetana/šlehačka, tak je to OK ![]()
Je blbost se trápit, kávu si klidně dej. Já dokážu skloubit hubnutí a posledlost čokoládou, například ![]()
@ZoeV káva je kuprikladu super na stitnou zlazu a co ridi stitna zlaza? spalovani cili metabolismus.. ![]()
Ty jo, káva je to jediné, co mi z pochutinek zůstalo
Necpu se sladkým a káva je má jediná „radost“
Pokud hubneš stylem, že cvičíš, hýbeš se, tak na to káva nemá absolutně žádný vliv…
@ZoeV jen upozorneni, kavu NIKDY NALACNO vzdy oslazenou a se smetanou, protoze:
Guarana a káva jsou na štítnou žlázu super ale mají jeden háček-bez kalorií Vám budou spíše škodit-stimulanty je vždy nutno podávat s adekvátním množstvím kalorií protože zrychlují metabolismus
@ZoeV Očividně máš s kávou velmi dobrý vztah
![]()
Piješ ji denně, několikrát?
Káva má vliv na „hubnutí“ u lidí, kteří ji běžně moc nepijí. Doporučuje se pít ráno, bez cukru (když už musí být, tak maličko hnědého), bez mléka.
Zrychluje metabolismus, potlačuje chuť k jídlu. A k té kávě bys měla vypít minimálně stejné množství čisté vody, jako je kávy.
Obávám se, že u běžných „kafařů“ se účinky neprojeví ![]()
Být tebou, místo hubnutí s kávou bych se pustila do pravidelného jídelníčku, ovoce, zelenina, voda + pohyb. Ze začátku je to dřina, ale po pár dnech ti bude pohyb chybět, voda ti bude připadat jako nejlahodnější nápoj (a třeba s citronem - mňam
- mmch. vlažná voda s citronem po ránu na lačno zrychluje metabolismus více než ta káva - prý
).
Držím palce, ať jde hubnutí dobře ![]()
Hubnout by se mělo tak, že si udržíš stávající zdravý jídelníček na stálo. Mělo by smysl vynechat kávu jen v případě, že už jí nebudeš pít nikdy. Když vynecháš všechno co máš ráda a zhubneš, tak je to nejlepší cesta k obřímu jo jo efektu.
@KackaDoup píše:
@ZoeV jen upozorneni, kavu NIKDY NALACNO vzdy oslazenou a se smetanou
Smetana a hubnutí ale nejdou úplně moc dohromady ![]()
Ovšem, nemůžu soudit. Já kávu nepiju ![]()
@ZoeV kava nevadi, jen o to musis navysit tekutiny, takze si uvar kafco a k tomu rovnou stejne množstvi vody ![]()
@tterka 10 procentni smetana…trocha cukru ci neceho sladkeho, proste to tak musi byt a duvody jsme vypsala…najdu to presne, a napisu ti to…jdu to vyhledat…ikdyz jsem mela pocit ze ohledne sttitne a metabolismu jsem to vysvetlila docela jasne ![]()
@Liz píše:
Hubnout by se mělo tak, že si udržíš stávající zdravý jídelníček na stálo. Mělo by smysl vynechat kávu jen v případě, že už jí nebudeš pít nikdy. Když vynecháš všechno co máš ráda a zhubneš, tak je to nejlepší cesta k obřímu jo jo efektu.
ale kava je pro spalovani strasne prospesna pro spalovani…pro stitnou zlazu, proc ji vynechavat ![]()
@tterka píše:
Smetana a hubnutí ale nejdou úplně moc dohromady
Ovšem, nemůžu soudit. Já kávu nepiju
já si zase myslím, že po troše smetany do kafa ještě nikdo nikdy nestloustl ![]()
@KackaDoup píše:
@tterka 10 procentni smetana…trocha cukru ci neceho sladkeho, proste to tak musi byt a duvody jsme vypsala…najdu to presne, a napisu ti to…jdu to vyhledat…ikdyz jsem mela pocit ze ohledne sttitne a metabolismu jsem to vysvetlila docela jasne
Jejky, to nemusíš, já to nemyslela zle
![]()
Jen jsem si u té smetany představila svou maminku, která si do kávy dává 40% smetanu ke šlehání
(skoro polovinu šálku
) a dvě kostky cukru.
Vážně jsem to nemyslela zle ![]()