Hubnutí a káva?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
164
11.2.15 09:53

Hubnuti a kava?

Ahoj, chci se zeptat, jak to mate s kavou pri hubnuti? Jsem se rozhodla, ze zhubnu, ale nemuzu vynechat kavu… Mam srasnou chut. Ale nekde jsem cetla, ze kofein ma vliv na inzulin jako cukr a sladkosti. A pry kofein povzbuzuje telo k ukladani tuku do zasoby. Mate s kavou pri hubnuti? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50122
11.2.15 10:05

Většinou všude píšou opak, někde jsem četla, že to funguje stejně jako L-carnitin před sportem :jazyk: Pokud v tom kafi není tuna cukru a smetana/šlehačka, tak je to OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
11.2.15 10:16

Je blbost se trápit, kávu si klidně dej. Já dokážu skloubit hubnutí a posledlost čokoládou, například :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.15 10:17

@ZoeV a to jsi cetla kde :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
11.2.15 10:18

@ZoeV káva je kuprikladu super na stitnou zlazu a co ridi stitna zlaza? spalovani cili metabolismus.. ;)

• Citovat
  • Upravit
8959
11.2.15 10:21

Ty jo, káva je to jediné, co mi z pochutinek zůstalo :-D Necpu se sladkým a káva je má jediná „radost“ :-D Pokud hubneš stylem, že cvičíš, hýbeš se, tak na to káva nemá absolutně žádný vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.15 10:23

@ZoeV jen upozorneni, kavu NIKDY NALACNO vzdy oslazenou a se smetanou, protoze:
Guarana a káva jsou na štítnou žlázu super ale mají jeden háček-bez kalorií Vám budou spíše škodit-stimulanty je vždy nutno podávat s adekvátním množstvím kalorií protože zrychlují metabolismus

• Citovat
  • Upravit
5532
11.2.15 10:24

@ZoeV Očividně máš s kávou velmi dobrý vztah :lol: :hug:
Piješ ji denně, několikrát?
Káva má vliv na „hubnutí“ u lidí, kteří ji běžně moc nepijí. Doporučuje se pít ráno, bez cukru (když už musí být, tak maličko hnědého), bez mléka.
Zrychluje metabolismus, potlačuje chuť k jídlu. A k té kávě bys měla vypít minimálně stejné množství čisté vody, jako je kávy.

Obávám se, že u běžných „kafařů“ se účinky neprojeví :think:

Být tebou, místo hubnutí s kávou bych se pustila do pravidelného jídelníčku, ovoce, zelenina, voda + pohyb. Ze začátku je to dřina, ale po pár dnech ti bude pohyb chybět, voda ti bude připadat jako nejlahodnější nápoj (a třeba s citronem - mňam :oops: - mmch. vlažná voda s citronem po ránu na lačno zrychluje metabolismus více než ta káva - prý :think: :lol: ).
Držím palce, ať jde hubnutí dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
11.2.15 10:26

Hubnout by se mělo tak, že si udržíš stávající zdravý jídelníček na stálo. Mělo by smysl vynechat kávu jen v případě, že už jí nebudeš pít nikdy. Když vynecháš všechno co máš ráda a zhubneš, tak je to nejlepší cesta k obřímu jo jo efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.2.15 10:26
@KackaDoup píše:
@ZoeV jen upozorneni, kavu NIKDY NALACNO vzdy oslazenou a se smetanou

Smetana a hubnutí ale nejdou úplně moc dohromady :think:
Ovšem, nemůžu soudit. Já kávu nepiju :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
11.2.15 10:28

@ZoeV kava nevadi, jen o to musis navysit tekutiny, takze si uvar kafco a k tomu rovnou stejne množstvi vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.15 10:30

@tterka 10 procentni smetana…trocha cukru ci neceho sladkeho, proste to tak musi byt a duvody jsme vypsala…najdu to presne, a napisu ti to…jdu to vyhledat…ikdyz jsem mela pocit ze ohledne sttitne a metabolismu jsem to vysvetlila docela jasne ;)

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
11.2.15 10:30
@Liz píše:
Hubnout by se mělo tak, že si udržíš stávající zdravý jídelníček na stálo. Mělo by smysl vynechat kávu jen v případě, že už jí nebudeš pít nikdy. Když vynecháš všechno co máš ráda a zhubneš, tak je to nejlepší cesta k obřímu jo jo efektu.

ale kava je pro spalovani strasne prospesna pro spalovani…pro stitnou zlazu, proc ji vynechavat :zed:

• Citovat
  • Upravit
Liz
2064
11.2.15 10:31
@tterka píše:
Smetana a hubnutí ale nejdou úplně moc dohromady :think:
Ovšem, nemůžu soudit. Já kávu nepiju :think:

já si zase myslím, že po troše smetany do kafa ještě nikdo nikdy nestloustl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
11.2.15 10:34
@KackaDoup píše:
@tterka 10 procentni smetana…trocha cukru ci neceho sladkeho, proste to tak musi byt a duvody jsme vypsala…najdu to presne, a napisu ti to…jdu to vyhledat…ikdyz jsem mela pocit ze ohledne sttitne a metabolismu jsem to vysvetlila docela jasne ;)

Jejky, to nemusíš, já to nemyslela zle :kytka: :hug:
Jen jsem si u té smetany představila svou maminku, která si do kávy dává 40% smetanu ke šlehání :zed: (skoro polovinu šálku :zed: ) a dvě kostky cukru.
Vážně jsem to nemyslela zle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková