Hubnutí a káva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
786
11.2.15 13:27

@plošina @MUFICE Aha,tak každopádně děkuju za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.2.15 13:28

Holky, nefunguje mi ten odkaz stream na sladidlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
11.2.15 13:42
@plošina píše:
@ZoeVchemie je bezva, pokud chceš popíšu Ti co a jak se štěpí.

Ne ne, stacila me chemie ma gymplu. Prezila jsem ji a to mi fakt staci :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
11.2.15 14:38
@ChDoll píše:
Ahoj, já po porodu hubla zdravě a asi po 14ti dnech jsem si dala kávu a dole bylo hned půl kila-odvodnila mě. Takže nějaký vliv tam nejspíš bude…

neodvodnuje…precti si muj odkaz

• Citovat
  • Upravit
13.2.15 14:01

@KackaDoup Káva neodvodňuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
13.2.15 16:27

@KackaDoup Hele, tenhle článek, co jsi sem házela je blbost. Jednak když se koukneš, kdo to psal, tak je to masérka, která je vzdělána v oboru rekreologie a strudium předmětů outdoorového zaměření. Ta nejspíš nějakou fyziologii případně farmakologii (co dělaj léčiva - i kofein - v těle) neviděla ani z vlaku :D Takovejm věřit je cesta do krematoria.
Jinak k tématu, kafe ničemu neškodí, ale ani moc nepomáhá. Pokud v nem neni litr smetany a kilo cukru, tak vůbec není hřích si ho dát, přinejmenším to zpříjemní strastiplnej proces hubnutí. Jinak tedy dost odvodňuje, takže je dobrý k němu pít i vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.2.15 20:39

Proc by jsi kafe nemohla? Je to snad nejaka tucna, smazena nebo jinak dietne nevhodna vec? NE..naopak, jak uz tu nekdo psal. Kdyz si das kafe pred sportem tak je to lepsi „spalovac“ nez vsechny ty prodejci nabizene. Kafe si dej klidne 3× denne, i s mlikem..jedine co bych nedavala tak ten cukr. Ono se rekne, ze je to jen trosicka cukru, ale ve finale je to znat a znam spousta lidi co zhubla jen proto, ze si prestali sladit kafe ci caj…takze jak rikam, normalne kafe klidne pij jak chces, je to hlavne o tom najit si to co vyhovuje tobe, ne se porad hnat za tim co kde psali, a co jedna baba povidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
14.2.15 12:37

Dekuji, davam si med. Drivec1 lzicka, dnes jen 1/2 lzice, snad se mu podari se naucit neslasit :) davam si 1 denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
14.2.15 13:22

On si clovek zvykne :) ja driv sladila jako blazen a nejak jsem se sama postupem casu naucila nesladit. Jen obcas kdyz mam po obede chut na sladke, tak si prave dam kafe s troskou cukru :) tak drzim palce, aby hubnuti slo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
15.2.15 11:10

@amgirl diky. Uz paty den cvicim Jill a vyzvu bricho, sladim malo s medem… Snad vydrzim:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
15.2.15 15:15

@ZoeV to chce zmenit tohle po cely zbytek zivota…jinak to nema zadny smysl a prijde jo jo.

• Citovat
  • Upravit
164
17.2.15 12:35
@KackaDoup píše:
@ZoeV to chce zmenit tohle po cely zbytek zivota…jinak to nema zadny smysl a prijde jo jo.

myslis to sladke nebo cviceni? :) asi oboje vid! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
17.2.15 17:06

@ZoeV ja myslim ze nesmyslne diety, ze lepe je tohle vsechno zmenit jednou provzdy :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
21.2.15 12:03

@ZoeV jeste jedna dulezita informace ke kave, je urcite velice prospesna, ale je potreba tohle mit na pameti: kafe nelze brát jako pití, ale jako diuretikum. To se počítá do pitného režimu jako mínus celý objem a to tak, že dvakrát, tedy při vypití 0,2 litru kávy odečtete 0,4 litru tekutin. 

• Citovat
  • Upravit
164
21.2.15 14:13
@KackaDoup píše:
@ZoeV jeste jedna dulezita informace ke kave, je urcite velice prospesna, ale je potreba tohle mit na pameti: kafe nelze brát jako pití, ale jako diuretikum. To se počítá do pitného režimu jako mínus celý objem a to tak, že dvakrát, tedy při vypití 0,2 litru kávy odečtete 0,4 litru tekutin.

diky diky Kačko, snazim se hodne pit… Jak ted jim zdrave a hodne piju tak kazdou chcili letim na zachod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková