Spíte ve spacáku nazí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22614
21.5.15 20:44

@Petule030 přítel má pravdu, můj muž to taky říká. Ale nikdy mě nikdo nedonutil se svlíknout večer v tý zimě a taky mi laždý ráno byla pekelná kosa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69111

A kdysi jsme stravili par noci na sumave v takove zime, ze se pravidlem pred usnutim stala navsteva mistniho vytopeneho kiosku s sirokym sortimentem grogu a svaraku. V kempu byly celkem tri stany a schazeli jsme se tam vecer co vecer vsichni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294

Tak si kupte spojovaci spacaky. Nam takhle odesel na cestach jeden, bylo fakt zima a nezbylo nam, nez spat v jednom spacaku. Meli jsme ho spis jako perinu, abysme se tam vesli oba dva a bylo mi vic teplo, nez kdyz jsem v nem predtim spala sama.

Jinak navlikla jsem se jednou v nejaky hodne chladny kvetnovy noci, muz mel prave obleceny jen svy chlupy a ja rano vymrzla a on vysmatej a v pohode. Od ty doby vim, ze to je fakt (kdyz mas ten kvalitni spacak prave).

Pro me ale zaklad teply fusky, nohy nejsem schopna zahrat nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.5.15 20:46

Ja tuhle teorii znam, ale na mne nejak nefunguje.. hlavne na nohy je mi strasna zima. Takze jdu spat malo oblecena a pak se uprostred noci budim a dooblikam :-)

• Citovat
  • Upravit
16906
21.5.15 20:47

Já jednou spala ve spacaku i v zimní bunde a byla mi šílená zima, pak mi někdo poradil se svliknout a od te doby jen v kalhotkach a tilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
21.5.15 20:50

Já mám spacák do mínus deseti, ale nahá bych se nevyspala, představa těch všech škvorů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.5.15 20:52

Přítel má pravdu. Ale taky je pravda, že čím je spacák prostornější, tím dýl trvá, než si ho vlastní teplotou těla prohřeješ. Takže ženská ve 2 metry deset spacáku bude mít nohy jak rampouchy. Dělají se zmenšovací vložky do nohou, aby tam toho prostoru k „vytopení“ bylo co nejmíň, nebo kratší spacáky pro holky. Já mám spacák normoš velikosti a ten volný prostor si ohybám pod nohy tak, abych ho měla těsně.
Jo a do spacáku sundávám jen vrchní vrstvu a ty spodnější svlíkám až když jsem uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
21.5.15 20:53

Tak jste mě přesvědčili, že na tom asi něco bude. Ale jak se znám, tak nevím, jestli se odhodlám svléknout se. Loni mě už přítel jednou nahlodal, že jsem se málem i svlékla, ale neměla jsem odvahu :oops: Pro mě je nelogické, když je mi zima v oblečení, že nebude zima jen pod centimetrovou vrstvou studeného spacáku :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
21.5.15 20:54
@atominnka píše:
@Petule030 přítel má pravdu, můj muž to taky říká. Ale nikdy mě nikdo nedonutil se svlíknout večer v tý zimě a taky mi laždý ráno byla pekelná kosa :mrgreen:

Musíš se vysléct a obléct uvnitř spacáku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
21.5.15 20:57

@Petule030 já oblečená a přítel ve spodkách.. Já bych zmrzla nebýt ve fleecových teplákách, teplých ponožkách a termotriku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
21.5.15 21:00

Mám mumii. Kvalitní. Vlezu do ní, svléknu se do košilky a kalhotek. Když jdu čůrat, tak se uvnitř obléknu. Nemám ráda zimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
21.5.15 21:01

Já v tričku a teplákách - legínách. A často si do něj dávám i v létě flísovou deku. Nemám ráda ten šusťák na tělo.
Doma spím v tričku a kalhotkách celoročně, pod silnější peřinou. Akorát jsem víc nebo míň přikrytá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
21.5.15 21:01

@Petule030 ty právě svým tělem vyrábí s teplo a spacak s dutým vláknem ho umí udrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
21.5.15 21:05

Jojo, je to pravda, navlíkat se do spacáku nemá cenu. A dobrá rada, jak už psala @suvik pořídit spojovací spacáky, přítel tě krásně zahřeje. Jen to (aspoň dle mých zkušeností) nefunguje, když venku mrzne, to potřebuju už se fakt zachumlat a přeci jen při tom spojení spacáků nějaké teplo uniká. Navíc si můžete koupit kompatibilní dva různé - my máme od jedné firmy, já teplejší, přítel tenčí a nemůžu si vynachválit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
21.5.15 21:05

Ahoj
Já ulehám oblečená do tepláků, ponožek, trika a tenčí mikiny. Nesnáším lehat do studeného.
Postupně pak oblečení sundávám. Takže se ráno budím v kalhotkách a tričku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí