Splátkové společnosti

1421
10.9.13 13:06

Splatkove spolecnosti

Prosim existuje nejaka splatkova spolecnost ktera nekouka do registru neplaticu, abych to vysvetlila, nikde nic nedluzim, ale jednou mi zablokoval T-mobile pausal a dali me do registru neplaticu, a to jsem mela blokli jen jeden den, proste sem zapomela zadat platbu :-((((( a ted bych potrebovala neco na splatky a nemam sanci, je firma kteda nekouka na registr??? dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
10.9.13 13:12

Řekla bych Provident, HomeCredit, ProfiCredit,… z toho registru (je to Solus?) se lze za nějakou částku vymazat, ale jsou tam nějaké podmínky a ty neznám. Když tam zavoláš, tak ti to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.9.13 13:13

Podle mě Home credit tam kouká :think:
Ten zbytek možná ne no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.9.13 13:17

Ja nechci pujcku… ale jen neco na splatky, jo do Solusu sem volala, musim cekat jeste 2 roky :-( nechapu proc, rekla, ze to jsou podminky :-( homecredit a cetelem koukaji do solusu, jiny spolecnosti co poskytuji splatky prave neznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.9.13 13:18

Jak je to dlouho, co tě dali do toho registru? Po nějaké době, tuším po třech letech, můžeš zažádat o vymazání.
Jinak pokud vím, tak z těch aspoň zdánlivě slušných, legálních a nelichvářských, se do registru koukají všechny. U těch ostatních bych se bála brát, mají tam často šílené úroky, nekalé smlouvy, hrozné praktiky vymáhání dluhu a pod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.9.13 13:18

@Ivet23 ještě je Essox, měli jsme přes ně nábytek, taky koukají. Já se obávám, že ty společnosti, co poskytují věci na splátky budou nahlížet všechny. Kdo nekouká jsou spíš ty ménně seriozní a ty tyhle produkty nemají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
10.9.13 13:19

Nemáš možnost si to vzít například na někoho z rodičů nebo tak podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
10.9.13 13:19

@Ivet23 provident na to nekouká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
10.9.13 13:22

A Provident je z těhle hnusných společností „nejslušnější“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.9.13 13:22

Co sháníš? Vim, že mi do toho je prd, ale pokud nedosáhneš na nákup na splátky u běžných společností (homecredit, cetelem a pod.), tak bych si to, co potřebuješ, radši koupila někde v bazaru nebo tak…
ono to fakt za to nestojí. Pak tu akorát tak čteš příběhy, jak se někde zdrželi se splátkou o tři dny a už měli exekuci na baráku, vymahače za dveřma, okamžité zněkolikanásobení dlužné částky, biankosměnky a podobné hnusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.9.13 13:23

HC, ESSOX, SPOŘKA, GE, Cetelem koukají 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
10.9.13 13:24
@micelinka píše:
A Provident je z těhle hnusných společností „nejslušnější“.

nešla přesně na tuhle notu nedávno reklama v telce?
Sem se pobavila - mezi slepými jednooký králem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sai
149
10.9.13 13:25

No hádat se určitě nechci, ale mám dojem, že mobilní operátor dáva do registru dlužníků až po nezaplacení tří splátek a ne když tě jednou zablokovali… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6212
10.9.13 13:31
**@sai píše:
No hádat se určitě nechci, ale mám dojem, že mobilní operátor dáva do registru dlužníků až po nezaplacení tří splátek a ne když tě jednou zablokovali… :think:

Mám taky takový dojem a kromě toho, nezaplacená splátka u mobilného operátora není pro splátkové společnosti i banky nic zásadního…když nezaplatíš za mobil, zablokujou Ti ho a Ty zkrátka už dluh nijak drasticky nemáš šanci navýšit, kdežto když nesplácíš půjčku nebo něco jiného, tam to roste každý měsíc a to dělá bankám vrásky, že nejsi schopná splácet…jedno zapomenutí zaplacení paušálu opravdu problém nikde neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
10.9.13 13:39

Ano udela, nechala jsem si poslat vypis so Solus a opravdu je to za zablokovany pausal a to se mi stalo jen jednou. cetla jsem o tom i diskuze, Tmobile je jediny operator u ktereho to takhle funguje. pujcku primo nechci. potrebuji pracku, bohuzel rodice nemam :-/ ted sem doplatila pohreb za tatinka :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel