Společenská hra Česko - otázky a odpovědi

435
25.11.13 13:17

Společenská hra - Česko - otázky a odpovědi

Dobrý den, mému manželovi se moc líbí společenská hra Česko - otázky a odpovědi. Hráli jsem se známýma na dovolené. Teď jsem se dívala na internet a našla jsem ještě Zlaté Česko, Česko/Evropa. Je v tom nějaký rozdíl? Nebo která hra je lepší? Nemyslím tím jako lehčí otázky. Ale aby tam byly zajímavější, atraktivnější otázky. Děkuji mockrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
25.11.13 13:20

@lucinenecka teď jsme holce koupili tu Evropu a je to hodně zajímavé (ale zatím jsme zkoušeli tajně, dostane to až na vánoce).. otázky jsou fakt zajímavé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.11.13 13:20

My máme Zlaté české a je to docela zábavné. Jsou tam dvě různé hry, ke kterým se otázky používají. Kamarádi mají klasické Česko a Česko Junior a také jsem ho hrála, ale už před pár lety, takže nedokážu posoudit kvalitu otázek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.11.13 13:23

My mame Svet a vrele muzu doporucit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
25.11.13 13:26

Máme česko, evropu i svět a všechny hrajeme rádi :-). Řekla bych, že jsou tak nastejno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
25.11.13 13:28

@lucinenecka hrála jsem všechny, Česko, Evropu i Svět, zlaté Česko je vymakanější. A taky záleží s kým to chcete hrát, Česko zvládají už i desetileté děcka, teda brácha to zvládal, Svět či Evropa jsou trochu těžší, se Světem jsem měla problém i já, já bych asi šla do Zlatého Česka. Příteli zas budu kupovat Cestování s Jirkou Kolbabou tak jsem zvědavá co to bude zač :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.13 13:54

Všechny jsou super :) Já mám Zlaté Česko, Svět a přítel má Česko a k němu rozšíření Sport a zvlášť rozšíření pro Evropu. K Ježíškovi si nadělíme OaO USA. Další na řadě bude Evropa - samostatná hra :) Jinak už jsem hrála i Českou hudbu, Český film, Světový film… je toho hrozně moc a všechny jsou super :)
Pokud bych měla ale něco doporučit, tak asi to Zlaté Česko. Jsou tam dobré kategorie i otázky.
(PS: jinak jsme úplně normální :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
25.11.13 14:09

My máme s přítelem, Česko, Evropu a světový film a je to paráda…Evropa mi přijde lepší než Česko…ty otázky už jsou prostě takové rozsáhlejší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
25.11.13 16:49

Já mám zkušenost s tou základní a super, myslím že ta Evropa bude lehčí a hlavnhě taková bližší, něco co si divedeme lépe představit :)

• Citovat
  • Upravit
435
26.11.13 15:23

Děkuju moc všem za názory, rady. No, mám o čem teda přemýšlet. Přeju všem hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný