Společná domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
30.11.20 21:03
@Anonymní píše:
@Russet jsme partneři už 3 roky, a nikdy mi nepřišel jako materialista. Toto se mi nelíbí, samozřejmě péče o děti a domácnost by také byla s 80% na mě, což by mi ani nevadilo kdyby to bylo spravedlivé.. Takto v podstatě nemám žádné jistoty, jen povinnost

Ano. A když se rozejdete, ještě si budeš hledat nový podnájem. On má svoje bydlení. Proč si nenajdeš nedětného a třeba děti neadoptujete? Budeš mít svou rodinu. Pak ti nepřijde, že něco musíš platit. Prostě to bude pro vás dohromady. Né moje a tvoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 21:04

@Russet nechce platit věci dětem, chce platit jídlo a základní hygienu.

• Citovat
  • Upravit
5640

ZDRHEJ, a to tak, že rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879

Pan bude ocividne sikovny počtář :mrgreen:
Zustan sama, hra na macechu nebyva z nejzabavnejsich, ani z nejlevnejsich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.11.20 21:05
tis. A to jsme tři plus dvě děti na víkendy od muže. A drogerka cca 1tis. Pět lidi
@Anonymní píše:
@Veru1987 toho se právě bojím, abych pak neměla na nic a nakonec neskončila bůhvíjak

My jsme tři a dvě děti na co druhý víkend a jídlo máme cca 11tis, a drogerku cca 1tis. tří děti mít celý měsíc to bude cca 15-17 tis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 21:05

@Russet na adopci jsem již stará a v dnešní době to není jen tak. Navíc mám zdravotní potíže…
Byla jsem ráda, chtěla sem rodinu a děti bych měla jako svoje. Ale toto mi přijde divné.

• Citovat
  • Upravit
59394
30.11.20 21:06
@Anonymní píše:
Ahoj všeci, oživuji tuto diskuzi abych se s Vámi poradila
Přítel má ve své péči tři děti, já jsem bezdětná a děti mít nemohu. Uvažuji o společné domácnosti, přítel mi to navrhl a já stále nevím zda to přijmout..
Věc se má tak, žije v domě který má koupený na hypotéku. Přítel po mě chce abych platila veškeré náklady na jídlo a ještě mu dávala 2500 Kč / měsíčně…
Přijde mi to trochu moc…
Co myslíte??

ani náhodou, za to jídlo to bude pěknej balík :jazyk: zaplatit za sebe část energií na, jídlo taky ale rozhodně ne že budeš financovat jídlo za 4 osoby :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
30.11.20 21:08

Ani nahodou, ty budes v podstate zivit tri cizi deti a jeste si platit za bydleni, kde ti nepatri ani klika od dveri. Mas vubec predstavu kolik prozere peticlenna rodina?
Za deset let deti vyrostou, pritel si najde mladsi a ty pujdes s kufrem o dum dal.
Kdyz si tech 2500 budes davat mesicne na stavebko, tak za sest let budes mit na hezkou dovolenou…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.20 21:09

@Hanka1 jsem s pěti sourozenců takže představu kolik se toho projedlo mám, ač to je xx let dozadu samozřejmě.
Upřímně jsem chtěla normálně žít, mít se o koho starat a mít pocit rodiny a zázemí.

• Citovat
  • Upravit
53518
30.11.20 21:11
@Veru1987 píše:
jídlo pro pět lidí??? To má levnější byt sama…

Však jsem jí to psala, ať bydlí radši sama. Jestli to není takový jeliman, tak mi smad dojde, že oni prožerou víc než ona a bylo by nespravedlivé, aby živila cizí děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.11.20 21:11
@Anonymní píše:
@Hanka1 jsem s pěti sourozenců takže představu kolik se toho projedlo mám, ač to je xx let dozadu samozřejmě.
Upřímně jsem chtěla normálně žít, mít se o koho starat a mít pocit rodiny a zázemí.

Tak žij, s někým, kdo chce tebe. Ne platičku nákladů a chůvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
30.11.20 21:12

Omluvila bych se mu s tim, ze na to nemam finance a zustala sama. Jidlo
Pro 5 lidi te vyjde na vic nez 9.000/mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.20 21:13

@Russet děkuji za názor, asi sem toto potřebovala slyšet..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.20 21:14

@Šarlota4 ano právě a jemu zbývá z výplaty 16000

• Citovat
  • Upravit
53518
30.11.20 21:15
@Anonymní píše:
@Russet děkuji za názor, asi sem toto potřebovala slyšet..

Ty jsi s ním, protože si myslíš, že na lepšího nemáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí