Společná domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
1.12.20 11:26

Takovou nabídku bych teda ženě, kterou CHCI u sebe doma, nikdy nedal. Protože to opravdu chci, tak si nedělám finanční nároky a nechám to na její dobrovolnosti. Společné bydlení by se mělo oběma spolubydlícím vyplatit, jak finančně, tak ve službách. On by na tom získal výrazně více než ty a to není fér. Jinak já jsem téměř stejný případ jako on, ale nic jsem po ženě nechtěl, jen její přítomnost. To, že na sebe vzala dobrovolně část nákladů, je již druhá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
1.12.20 12:01
@Anonymní píše:
@elibro děkuji za věcný názor… Ano on počítá s tím že bych mohla zasahovat do výchovy dětí a péče o ně..O děti se vždy staral takže Oto strach nemám..Je na ně až moc upnutý a věnuje se jim hodně..
Co se týká nákladů tak v tom se neshodnem… Dle něj moc nechce jelikož platí El + vodu a hypo…Když potřebuju tak mě odveze autem kdykoliv atd. Dle něj je to úměrné tomu že se o nic nemusím starat krom vaření, a úklidu plus něco s dětmi málo

Pokud by ti nevadily ty děti pouze dvě, byla by tu možnost ukecat manželku a nastěhovat se k nám. Samozřejmě počítáme s tím vařenim, uklízením a příspěvkem na domácnost. Chůva a hospodyně bez nároku na honorář, navíc ochotná pustit chlup, se vždy hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
1.12.20 12:03

Jakože zaplatíš jídlo VŠEM a k tomu 2500,– jako nájemné?
No tak do toho bych nešla. Rozumím tomu „nájemnému“, tam bych klidně dala i něco víc (ano, můžeš využívat velký dům, spotřebuješ vodu, elektrinu atd, ale jídlo pro všechny? TO se zbláznil, ne?
Já bych řekla, že např. dám do rodinného rozpočtu 4000,– (bydlení, energie, internet, voda, služby) a jídlo svou poměrnou část. S tím, že třeba občas uděláš nákup na večeři, aniž bys hrotila, že má zaplatit 3/5 kuřete, dětem dopřeješ nějakou mňamku, ale né že mu tu drobotinu budeš stabilně živit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
1.12.20 12:17

Tak ten si to ale umí zařídit. Prosím Tě, nebuď hloupá. Přece musíš vidět o co mu jde. Hospodyně, kuchařka, milenka a ještě bude sponzorovat, no neber to. Neumím si představit ženě kterou miluji a chci s ní vše sdílet, tohle nabídnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.12.20 22:40

No mas tady obnovitelko i muzske pohledy a vidis, ze normalni to neni a jediny, kdo by na to tratil jsi ty…

• Citovat
  • Upravit
18145
1.12.20 22:52
@Realityismore píše:
Pokud by ti nevadily ty děti pouze dvě, byla by tu možnost ukecat manželku a nastěhovat se k nám. Samozřejmě počítáme s tím vařenim, uklízením a příspěvkem na domácnost. Chůva a hospodyně bez nároku na honorář, navíc ochotná pustit chlup, se vždy hodí.

A pak když by manželka nemohla, nebo neměla chuť, nebo ji zrovna bolela hlava, tak by mohla zaskočit i v ložnici. :jazyk:
Nějaký takový chlap by se nenašel, že bych ukecala manžela? Taky bych brala, za stravu a byt, máme jeden hostinský pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.24 09:48

Dobrý den jsme dva partneři kdy každý má svuj vlastní byt.Sice jsem u něj ale nadále si platim svuj byt který je prázdný kdyby nahodou…když tedy bydlim u něj jen se podilime na jídle vše rovným dilem. Nemame společné penize každý své. Na jeho byt mu neprispivam jelikož si platim byt svuj. JE TOTO SPOLEČNÁ DOMÁCNOST.?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18145
15.7.24 10:52
@Tara193 píše: Více

Tak jestli bydlíte spolu, tak to podle mě je společná domácnost. Platíte si každý své bydlení a jinak jde většina výdajů na půl (jídlo, hygiena, dovolené, společné zážitky…), jak jsem pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.7.24 11:36

Ja si platim svuj byt a on taky svuj byt na ktery mu neprispivam. Kazdy máme sve penize hospodarime si každý sam.Co se týče nakupu tak se dělíme. Pres tyden je v cizině jezdi jen na vikendy. Takze se jedná jen o vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí