Společné bydlení, přítel a jeho rodiče - trable na ntou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.1.22 11:14

Ne vztah máme právě úplně hrozny :,( on se ke mě chova strašně :( neustále vyhazování, zachraňujeme něco skrz děti i když to dávno nefunguje, jen jsem chtěla slyšet nějaký názor nebo radu, už teď zbývá jedine azylový dům i pro děti 😥

• Citovat
  • Upravit
8876
27.1.22 11:28

Proč jsi neodešla po prvním dítěti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
27.1.22 11:39
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevím jestli to patří přímo do tématu, ale prosím poraďte jsem opravdu v zoufalé situaci. Bydlím s přítelem (opravdu vztah na noze ),a jeho otcem v domě jeho otce. On mě pořád vyhazuje jak se mu zachce, máme spolu syna a čekáme dalsiho. Vím, že jsem hloupá, že jsem s ním, ale nemám možnost kam jít, jedině azylový dům už. Moje otázka zni má právo na to mě jen tak vyhazovat? Nemám u nich žádnou smlouvu, trvalý pobyt, nic.. děkuji za odpovědi

Pokud je bydlení otce, tak on může svého dospělého syna poslat pryč bez problémů. Ty tam už vůbec asi nemáš žádná práva. Je to smutné. Volila bych azylový dům, pokud máš tu možnost. Budeš mít zázemí a pomůžou ti s mnoha věcmi. Vztah nezachráníte a budeš mít toho ještě hodně k řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.22 11:55
@andelka83 píše:
Pokud je bydlení otce, tak on může svého dospělého syna poslat pryč bez problémů. Ty tam už vůbec asi nemáš žádná práva. Je to smutné. Volila bych azylový dům, pokud máš tu možnost. Budeš mít zázemí a pomůžou ti s mnoha věcmi. Vztah nezachráníte a budeš mít toho ještě hodně k řešení.

Ano bydlení je otce, jenže syna by on nevyhodil, ten by se pro něj rozkrajel i když se chová tak jak se chová :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.22 11:56
@truelly píše:
Proč jsi neodešla po prvním dítěti?

Jsem hloupá, mám ho ráda, a asi jsem cekala ze se něco změní, do toho přišlo další těhotenství :(

• Citovat
  • Upravit
32929
27.1.22 12:31
@Anonymní píše:
Ano bydlení je otce, jenže syna by on nevyhodil, ten by se pro něj rozkrajel i když se chová tak jak se chová :,(

A tebe vyhodit nechá? Jaký máš vztah s otcem přítele?
Ono je to těžké..nemáš tam smlouvu, pobyt, nejsi manželka.. Zkusila bych se někde poradit. Třeba i v tom azylovém domě, mají tam pracovnice, co by tomu měly rozumět a umět poradit, jaké jsou možnosti. Každopádně budete muset vyřešit svěření do péče, alimenty na dítě, na tebe, a potom na druhé dítě.
Jo, taky jsem byla blbá a naivní..dneska vím, že čekat, že se něco změní (samo?) bez toho, aniž by se v tom angažoval ten druhý je pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34093
27.1.22 12:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nevím jestli to patří přímo do tématu, ale prosím poraďte jsem opravdu v zoufalé situaci. Bydlím s přítelem (opravdu vztah na noze ),a jeho otcem v domě jeho otce. On mě pořád vyhazuje jak se mu zachce, máme spolu syna a čekáme dalsiho. Vím, že jsem hloupá, že jsem s ním, ale nemám možnost kam jít, jedině azylový dům už. Moje otázka zni má právo na to mě jen tak vyhazovat? Nemám u nich žádnou smlouvu, trvalý pobyt, nic.. děkuji za odpovědi

Tady je každá rada drahá. Jaký máš vztah s jeho otcem? Syn tam má TP? A bohužel ano, má právo tě vyhazovat, nic tam není tvoje, nemáš ani smlouvu, ani TP. Je tady diskuse na spolubydlení maminek v těžké situaci, zkus tam napsat, třeba se najde někdo, kdo na tom bude podobně. Rodinu nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8876
27.1.22 12:48

Tvoje rodina ti nemůže pomoci proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.22 07:08

Rodina nepomůže, jelikož sama nemá jak.. trvalý pobyt tam mají všichni, i syn, kromě mě.. teď miminko co se narodí, nechce byt on ani v rodném listě. Ohledně jeho otce, on je takový, že na vše přistoupí co mu diktuje můj přítel, takže když mu řekne ať mě vyhodí tak on by řekl ať jdu raději at tam nejsou problemy, že se zase hadame. 😥

• Citovat
  • Upravit
32929
28.1.22 08:28
@Anonymní píše:
Rodina nepomůže, jelikož sama nemá jak.. trvalý pobyt tam mají všichni, i syn, kromě mě.. teď miminko co se narodí, nechce byt on ani v rodném listě. Ohledně jeho otce, on je takový, že na vše přistoupí co mu diktuje můj přítel, takže když mu řekne ať mě vyhodí tak on by řekl ať jdu raději at tam nejsou problemy, že se zase hadame. 😥

Tak nechtít může, ale nebude mu to nic platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný