Společné spaní u 18 měsíční holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
3.4.20 20:11

Tak manželovi to vadí z toho důvodu, že má strach, že ji v noci přilehne. Ale malá už zas takovej drobek není a navíc spí u mě. Jen abych se manžela zastala, zkoušel ji naučit spát samu. Trpělivě k ní vstával a uspával 3 noci. Pak sám uznal, že to moc nejde. Když je hodně unavený, jde si lehnout do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.4.20 20:14
@Kukacka123 píše:
Hele to je kazdeho vec ze, ja ji ani nemam kam jinam ve 2+kk dat. Nebo jsme ji meli dat postylku na chodbu? :think:

My se vyspime dobre, i kdyz je dcera s nama v loznici ve sve postylce. Divny co? :mrgreen: ona totiz spi celou noc, max chce pohladit a ujistit se, ze tam jsem a spi dal :srdce: takze i kdyby bylo kam, nedala bych ji jinam. Ale to je tva vec, ze tys to udelala. Ja aspon nemusim behat jinam.

A predstav si, ze ta chuvicka ma i zvuk a kdyz se mala hne, tak to susti, takze se pak staci podivat a vidim, zda se jen herendi a nebo nekam leze :mrgreen: taky ji doma nemas co? :mrgreen: pak bys jinak vedela, ze neni nutne na ni koukat nonstop. Vymyslite holky kraviny - to se tak nudite v te karantene nebo co? :lol:

Ale prosim te, dve slova jsem dala velkymi pismeny, to je opravdu takovy problem, abys pouzivala :zed:? :lol: :think: nebo to se tu jako nesmi? :roll:

Mas pravu, nemam doma chuvicku, dite zavru v pokoji a do 9. hodiny ranni dalsiho dne me nezajima. :zed: Reagovala jsem na tebe jen z duvodu, ze tve prispevky jsou zbytecne utocne, plne domnenek a jeste fakt srsi pro me blbosti. Jen jsi tim pripoutala mou pozornost, vetsinou se mi to tu na epipi nestava. Hezky vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 20:19
@JensonB píše:
Mas pravu, nemam doma chuvicku, dite zavru v pokoji a do 9. hodiny ranni dalsiho dne me nezajima. :zed: Reagovala jsem na tebe jen z duvodu, ze tve prispevky jsou zbytecne utocne, plne domnenek a jeste fakt srsi pro me blbosti. Jen jsi tim pripoutala mou pozornost, vetsinou se mi to tu na epipi nestava. Hezky vecer.
…pises ty, ja o tobe a jak to doma mas nic nepsala. Akorat umis podsouvat sve domnenky co. Az na to, ze utocit jsi zacala ty :lol:

Presne jak jsem psala. Tady se umi jit jen od extremu do extremu a urazet ze, jsi hrdinka. Protoze mam jiny nazor, tak jsem blba, jasne :lol: podle sebe soudim tebe, ze? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
3.4.20 20:22

Starší syn spal v manželský do 4,5 roků, mladšímu je 3,5 a spí tam s námi taky. Prostě ten čas nadejde, rozhodně se z toho hroutit nehodlám a co si myslí okolí je mi uplně jedno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.4.20 20:23
@Kukacka123 píše: …pises ty, ja o tobe a jak to doma mas nic nepsala. Akorat umis podsouvat sve domnenky co. Az na to, ze utocit jsi zacala ty :lol:Presne jak jsem psala. Tady se umi jit jen od extremu do extremu a urazet ze, jsi hrdinka. Protoze mam jiny nazor, tak jsem blba, jasne :lol: podle sebe soudim tebe, ze? :mavam:

Tak urcite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 20:23
@JensonB píše:
Tak urcite :)

Jiste :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9658
3.4.20 20:24
@ocean.mama píše:
proc by se mel manzel stehovat do jine postele? :think: anebo zacatek konce manzelstvi

ježiši to je názor, manžel u prvního dítěte spal dva roky jinde, protože se s miminem nevyspal a představ si, jsme spolu furt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 21:01
@Berry77 píše:
Videochůvu samozřejmě mám, nejsi jediná na světě, kdo má takový luxus :lol:
Peřiny okolo jsou skvělá věc, ale pokud dítě leze, tak je otázka pár vteřin, kdy letí a to z vedlejší místnosti sotva stihneš zvednout zadeček. Bezpečné to není a nepřesvědčíš mě o opaku, ani když mi budeš odpovídat do rána, takže další diskuse postrádá smysl :mavam:

Ja to jako luxus neberu, ale budiz :lol:

Tak urcite, ty to musis vedet :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 21:09
@Berry77 píše:
máme to stejně, dítě spí v postýlce, ve vyvětraném pokojíčku, spokojeně celou noc :srdce:. Na autorku útočných komentářů nemá smysl reagovat, pořád bude jako gramofonová deska opakovat, jak je dítě na posteli odložené peřinou v bezpečí :think:
A navíc jsme podle ní socky, co nemají videochůvu a ona JO! :pankac:

Aha, takze my asi ani nevetrame, kdyz to tak vyzdvihujes, ahaa :mrgreen: co ja se tu nedozvim, jak to doma mame :lol: a dcera mi spi taky celou noc.

Odlozene perinou? :think: :mrgreen: navic spi v postylce, ale to je taky asi spatne a cte se tu jen to, co potrebujete vyzdvihnout a shodit, ze ;)

Ja se zeptala, jestli ji mas - byl tam otaznik, tak se neurazej :lol: Vy to akorat konstruujete a delate z toho halo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.4.20 21:19
@Berry77 píše:
máme to stejně, dítě spí v postýlce, ve vyvětraném pokojíčku, spokojeně celou noc :srdce:. Na autorku útočných komentářů nemá smysl reagovat, pořád bude jako gramofonová deska opakovat, jak je dítě na posteli obložené peřinou v bezpečí :think:
A navíc jsme podle ní socky, co nemají videochůvu a ona JO! :pankac:Příspěvek upraven 03.04.20 v 21:13

Presne tak, neni nad dobre vyvetrany pokojicek pred spinkanim.) A ten pocit, ze dite lezi ve sve postylce, s vlastnim prostorem, v klidu, bez jakehokoliv oblozeni a nutnosti neustaleho koukani na VIDEOchuvicku… k nezaplaceni. A s tou videochuvickou - to jde video a i zvuk najednou, nebo musi byt zapnute jen jednooooo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 21:30

Holky mohla bych se bez tech vylevu okolo zeptat, co byste jako delaly, kdyz mala mela neskutecny hysterak v postylce? :think: tam neusnula ani nahodou a kdyz jsem ji tam spici dala, oci dokoran, rev jak blazen a i kdyz jsem u ni sedela a utesovala, tak rvala.

A jak jsem psala, ve 2+kk pokojicek neni, nevim, jak to vysvetlit? :think:

@JensonB píše:
Presne tak, neni nad dobre vyvetrany pokojicek pred spinkanim.) A ten pocit, ze dite lezi ve sve postylce, s vlastnim prostorem, v klidu, bez jakehokoliv oblozeni a nutnosti neustaleho koukani na VIDEOchuvicku… k nezaplaceni. A s tou videochuvickou - to jde video a i zvuk najednou, nebo musi byt zapnute jen jednooooo?

Tak to uz je trapny. Vam je tak 15 ne? A ja urazim jo? :lol: samozrejme jen jednoooo :lol:

Příspěvek upraven 03.04.20 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.4.20 21:42

Je relativne mala jeste a pokud je uzkostna a v noci ryci strachem, tak je asi lepsi ji vzit do manzelske postele, akor jestli to tobe nevadi.

Chapu ale manzela, ze pokud ho mala v noci budi, ze se moc nevyspi. S nasi prvorozenou se nedalo spat ani ve stejne mistnosti, natozto ve stejne posteli a tuleni v spanku nesnasim. Potrebuju svou perinu, klid, zadne doteky a vubec nejvic mi vyhovuje mit postel sama pro sebe. Ale manzela toleruju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
3.4.20 21:51
@Berry77 píše:
@JensonB u té naší se to dá navolit. Buď svítí pořád, nebo dáš režim, kdy se rozsvítí obraz při pohybu, nebo zvuku + můžeš si ubírat nebo přidávát hlasitost. Dá se propojit s telefonem, takže může šmírovat i babička z Chebu :lol: :mavam:

Ja vim, ja pri nakupovani vybavicky ale vyhodnotila, ze to je pro me uz zbytecnost. ;) Radsi jsem koupila dva monitory dechu, cestovni a domaci (zpetne vyhodnoceno, ze to asi byt nemuselo) :lol: Ale pred „bitvou“ kazdy general.
A obloukem jeste zpetne k zakladatelce „@Zuzián“ :chapu, ze to ted je tezke byt mezi potrebami ditete a chlapa. Verim, ze bych se i na lustru houpala, pokud by to vedlo k utiseni ditete. Pokud by to jen trochu bytova situace dovolovala, nechala bych chlapa v klidu vyspat a s ditetem bych sla do jineho pokoje a tam nejak fungovala pres noc. Mam pochopeni i pro toho chlapa, pokud chodi do prace a obecne, oni proste potrebuji byt v pohudce, aby byli pouzitelni. Od ostatnich bych se snazila jakekoliv tlaky nevnimat. A zkousela bych opet a znovu malou na postylku navyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.4.20 22:12

K tomu obkládání peřinami, kdysi jsem tu četla příspěvek, nevím, od které uživatelky, že matky se dělí na ty, co jim dítě spadlo a na ty, co jim teprve spadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.4.20 22:15
@Tamtama píše:
K tomu obkládání peřinami, kdysi jsem tu četla příspěvek, nevím, od které uživatelky, že matky se dělí na ty, co jim dítě spadlo a na ty, co jim teprve spadne :pankac:
:mrgreen: No vidis a me treba nespadlo a uz zase spi v postylce :mrgreen: navic umela brzy z postele slezt sama.

Ale i kdyz se pak slusne zeptas, jak to teda resit, kdyz ma v postylce hysterak, tak tady se odpovedi stejne nedockas :lol:

Holt jsem se sem mela dojit zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401