Spolubydlení pro matku s dítětem

50
20.8.16 11:13

spolubydleni pro matku s ditetem

Dobrý den, najde se tu nějaká maminka s mimcem, která hledá spolubydleni? Mam 15 měsíční dcerku a hledám nějaké spolubydleni, cely být si nemohu dovolit, nevím jestli to sem patří tato diskuze, kdyžtak smazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66806
20.8.16 11:19

@vanesska15 asi bys měla napsat, kde to bydlení hledáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
20.8.16 11:34

Jo, omlouvám se, Zlinsky kraj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.16 11:41

@admin by měl popřemýšlet, zda-li zřídit podstránku čistě s touto tématikou. Pokud už teda není někde. Hodilo by se spolubydlení a inzeráty v jedné sekci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
20.8.16 13:24

Zdravím,

@hudečice děkujeme na připomínku, zvážíme. :kytka:

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.16 15:57

@vanesska15 Ahoj, taky hledám spolubydlení…mám už vyhlédlý konkétní byt v konkrétním místě..mám 2 malé holky (2,5r a 6 měsíců) jsem na RD a byt je 3+1 - krásný, velký..je tam i pračka a spotřebiče..nájem vč. energií 12.300 a v okolí spousta dětských hřišť. Ješt někoho hledáš? U mě by právě byla ta částka +/- 6tisíc únosná…

• Citovat
  • Upravit
21.10.16 19:41
@Anonymní píše:
@vanesska15 Ahoj, taky hledám spolubydlení…mám už vyhlédlý konkétní byt v konkrétním místě..mám 2 malé holky (2,5r a 6 měsíců) jsem na RD a byt je 3+1 - krásný, velký..je tam i pračka a spotřebiče..nájem vč. energií 12.300 a v okolí spousta dětských hřišť. Ješt někoho hledáš? U mě by právě byla ta částka +/- 6tisíc únosná…

ne serveru http://www.espolubydleni.cz/…polubydlici/?… máš teď inzerát, že jedna maminka s dítětem hledá spolubydlení v Praze. Tak se tam koukni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.16 20:25

@strýček sally Hehe…do Prahy fakt nechci.. to raději pod most :lol: ne fakt…je to daleko a mám tady rodinu, práci..to není jen tak

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max