Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, najde se tu nějaká maminka s mimcem, která hledá spolubydleni? Mam 15 měsíční dcerku a hledám nějaké spolubydleni, cely být si nemohu dovolit, nevím jestli to sem patří tato diskuze, kdyžtak smazu ![]()
@admin by měl popřemýšlet, zda-li zřídit podstránku čistě s touto tématikou. Pokud už teda není někde. Hodilo by se spolubydlení a inzeráty v jedné sekci ![]()
@vanesska15 Ahoj, taky hledám spolubydlení…mám už vyhlédlý konkétní byt v konkrétním místě..mám 2 malé holky (2,5r a 6 měsíců) jsem na RD a byt je 3+1 - krásný, velký..je tam i pračka a spotřebiče..nájem vč. energií 12.300 a v okolí spousta dětských hřišť. Ješt někoho hledáš? U mě by právě byla ta částka +/- 6tisíc únosná…
@Anonymní píše:
@vanesska15 Ahoj, taky hledám spolubydlení…mám už vyhlédlý konkétní byt v konkrétním místě..mám 2 malé holky (2,5r a 6 měsíců) jsem na RD a byt je 3+1 - krásný, velký..je tam i pračka a spotřebiče..nájem vč. energií 12.300 a v okolí spousta dětských hřišť. Ješt někoho hledáš? U mě by právě byla ta částka +/- 6tisíc únosná…
ne serveru http://www.espolubydleni.cz/…polubydlici/?… máš teď inzerát, že jedna maminka s dítětem hledá spolubydlení v Praze. Tak se tam koukni. ![]()
@strýček sally Hehe…do Prahy fakt nechci.. to raději pod most
ne fakt…je to daleko a mám tady rodinu, práci..to není jen tak