Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Ja-ni-na píše:
Sportak nebo golfky?
To záleží na tom, na co kočár chceš a co od něj očekáváš… já mám třeba obojí a volím podle situace, nechtěla jsem kompromisy a tak mám mohutný sporťák a lehké golfky.
Já mám sporťák doma…když jdeme s malou ven do přírody na prochajdu, tak mam ten, v autě mám golfky, když jedeme do města, obchoďáků atd… ![]()
My mame dokonce 2 sportaky a jedny golfky a od doby, co maly sedel, tak jsme byli se sportakem jednou (dvakrat, myslim) a tim to skoncilo, protoze golfky byly proste daleko lepsi…
I na cesty, i do mesta a v podstate i do terenu…
![]()
Oboje… záleží, kam jdeš nebo jedeš… na procházky do lesa, po horách a v terénu, případně na ježdění v zimě i ve sněhu rozhodně kočár… do města a do obchodů zase golfky…
Jinak to máme jako j. a.n. i1 - mám sporťák s velkými kolečky (trojkolku Cortinu), který projede všude a lehké skladné golfky (Mutsy Easyrider, které jdou dát do lehu a mají zvedací podnožku) a jsem maximálně spokojená…
Spíš sporťák. Golfky (Cybex Topaz) mám na cestování MHD, jsou super, že jsou lehounké a vynesu si je sama i s malým do busu, pro dítě naprosto komfortní, ale jinak jsou to prostě golfky - drncají, odpružení minimální, já si na to asi nikdy nezvyknu. Takže s nima jezdím opravdu jen do toho busu. Sporťák máme od trojkombinace (Coletto Austin 3) a to je zkrátka o něčem jiném - velká, nafukovací kola, super pohodlná jízda. Ale samozřejmě je zase hmotnost úplně někde jinde. Záleží, na co ten kočár chceš. Já už bych teď do golfek nešla, šla bych spíš po nějakém lehounkém sporťáčku.
@kotyk ahoj Kotyk, a co to máš prosím tě?
taky něco takového hledám..
Mám Peg-Pérego Atlantico, ten už se nedělá. Nejpodobnější náhrada, co má Peg-Pérego teď v nabídce, je Book. A pak máme Britax B-Agile.
Britax mam v hledáčku, akorat ja bych ho chtěla jako celoroční kočárek..jasně, že ve snehu asi neprojede, ale mohl by
a ten PP Book nevypadá špatně..