Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Brio Go?
Přidejte zkušenost s Brio GoDíky za rady, jsem ze Zlína a mají ho na prodejně přesně ten co chci já barvičku…mám ho odložený do zítra, moc se mi vzhledově nelíbí, ale hlavně že bude mít Sofi pohodlí…
enny, jasně, na to se neptej ![]()
takže teutonia cosmo? teutonií se nic nezkazí a když se ti navíc líbí, je to plus. jen fakt bacha na ty dodací lhůty!
tak to jdem ráda, že jsem do něj nešla, protože po druhé mít zmetka to už bych asi nepřežila ![]()
To jsem ráda- včera jsme zrovna potkali Spirita- Teutonka trojkolka- můj muž byl unešen,on taky nesnáší nafuk.kola,ale mě se ty Teutonky taky vzhledově moc nelíbí,ale prý pro další mimi bude vybírat on a jinej nechce
Ale určitě jsou kvalitní,pak písni jak se jezdí a dej fotečku ![]()
Brio je fakt děs na diskusi ConcorXBrioXBugaboo…jsem o tom psala víc!
Jo a promiň za pozdní reakce,byli jsme včera na celodenním výletě ![]()
Sisi14 píše:
tak to jdem ráda, že jsem do něj nešla, protože po druhé mít zmetka to už bych asi nepřežila
a co byl první zmetek? čistě z profesionální deformace místní rádkyně o kočárcích ![]()
Taky mě to zajímá!A já už tady fakt nejsem,vlastně píšu seminárku ![]()
chápu ![]()
už jsem o něm ledasco slyšela,… hlavně teda v poslední době. předtím t byla samá chvála,… (2007,
a teď poslední dva roky děs. něco jako Brio..
jasně že to můžou být vadné kusy, ale stává se jim to nějak podezřele často..
takže předpokládám typický výčet - přední kolo a jeho zasekávání, vrzání celé konstrukce, viklání do stran, brzda.. nebo hůř?
Ty jo a stejný arogantní dovozce!To je síla od nich už nikdy nic!!!!!!!!!!!!
![]()
Ahojda,
sjíždím diskuze o abc design konkrétně viper 3s, ráda bych ho viděla v reálu na fotce je super..nevíš, kde by se dal sehnat???
díky
Nataša píše:
Sisi, Brio Go měla Enny, snad se ukáže.. spokejená teda nebyla ani omylem, kočárkem skoro nejezdila, jen reklamovala.![]()
pořadavků moc nemáš, zksuím ti vypsat pár druhů, které by odpovídaly. píšeš do terénu, tak se omezím na sporťáky s nafukovacími koly a na svojí paměť, takže to určitě není úplný výčet
maxi cosi mura 3,4 - vyrádí se ve dvou provedeních. jako 4kolka s otočnýmipředními koly nebo 3kolka s dvojitým kolem. je těžší ale od letoška ne moc (mívala 16kg, teď mezi 14.5-15kg). otočná sedačka, měkké polstrování. nevypadaá velce, ale Vojta se mi tam vlezl ve asi 20měsících.. je do plochého lehu v obou pozicích a nemá ruční brzdu. kola nafukovací.
bebeconfort high trek - má co chceš - přehaz. sedačku. je to 3 kolka. a je do lehu. ale nepřijde mi stabilní (vojt ami ho málem překlopit v prodejně v 7měsících!) a už tehdy tam byl narvaný.. takže toho bych já nebrala.
jané slalom 2010 - v letošní nové verzi naprosto inovovaný. ruční brzda na zadní kola, otočná sedačka do lehu. je užší, ale maminky v diskuzi tvrdí, že to není tak hrozné. mají pravdu v tom, že ve slalomu 09 se děti hroutily ke straně proto, že byl moc široký.. nedovedu posoudit šířku, neb jsem ho v reálu neviděla.
mutsy - v základní verzi jsou stejné sportovní sedačky, dají se nakombinovat podvozky - urbanrider (4 velká kola, natáčecí zadní náprava), 4rider (menší nafuk kola vpředu) a 3 rider (zdvojené nafuk. menší kolo.). sedačka je otočná, není úplně do lehu, ale leh je to velice dobrý (tak 160°?)
teutonia spirit - namá nafukovací kola, ale bezdušová. někomu se s tím v terénu jezdí OK, mně ne. otočná sedačka do lehu, ruční brzda.
cam cortina - dají se dokoupit nafukovací kola a je otočná sedakča, nemá ruční brzdu. problém je že mám pocit, že se dá koupit pouze v kombinací s korbou a sedačkou.. aha., tak tady jí mají samostatně: http://www.malvik.cz/…Evolution-08
hoco tornado air S - nafukovací kola (air) a otočné pření kolo (S) - jsou i varianty jiné. otočná sedačka, ruční brzda. není moc „hezký“ ale na stabilitu si nikdo zatím nestěžoval, .. a vypadá účelně.a hoco bývaly vždycky dobré kočáry..
mutsy slider - má přehazovací rukoeť, přední menší otočná kola.a le když přehodíš rukoe%t dostanou se otočná kola dozadu a asi se s ním nejezdí úplně dobře.. zkušenost nemám.
ABC design viper - těžký kočár, nafuk. kola, otočná sedakča.
quinny buzz s nafukovacím kolem. dopředu se dá dokoupit nafukovací kolečko „do terénu“. sice není velké,ale je nafukovací… otočná sedačka, naklápěcí, tzn.m že není leh plochý, ale nohy jsou přizvedlé. mému vojtovi by to bývalo vyhovovalo, vzhledem k pozici spánku s nohama nahoře na madle. ne každému dítěti vyhovuje. polstorvaná sedakča. dá se dokoupit sedačka XL, která je proděti starší, není polstrovaná. vojta byl v té normální asi v 21m a vešel se akorát. do té XL by se vlezll i teď (ale nezkoušela jsem. jen je fakt velká proti té normální.)no, ještě ostatní teutonia, ale v nich se tak nevyznám.. - mistral, lambda, fun system - ale ty už mi nepřidou do terénu, kromě mistral 4 kolového.
tak, a víc si nepamatuju.. určitě napadne další maminky..
a poak jsou jistě implast bolder, dorjan danny sport apod., ale tyhle kočárky tuším opět v kombinacích a mně se moc nelíbítakže o nich skoro nic nevím ..
no a nová kolekce jané - unlimit, rider, cross atd. - včechny s otočnými sedačkami. ale nemají nafukovací kola, tekže terén ne-e. ještě tak unlimit, vypadá jako concrod fusion.. ale ty ostatní ne…
viper mají 100 % vystavený v prodejně babystar, praha černý most, je to vzorková prodejna výhradního dovozce ABC designu.. byla jsem tam v uterý a měli ho.. mimo prahu bohužel neporadím..
mela jsem uz par kocarku ,,, a je naprosty number one !!!! ma vse jak vzhled tak super vlastnosti,,, ja mam radsi ctyrkolky jako nomad air kvuli skladani je mensi ale jiank super super superrrrr
![]()
No SISI,tak jak psala pani MURu urcite NEEEEEE! Je to silenej kocar a nehorazne tezka krava! Kdyz to tak musis rict. Kocarek Buzz taky ne urcite ne do terenu! Hruza ovladatelny spise do mesta. Brio je perfektni Svedka znacka urcite kupte. Zalezi na tom co komu vyhovuje. Mela jsdem toho hodne a treba i casualplay je take dobry i to Janecko. ale to starsi ted to nove je dost uzke a malinke:-)
Prečítala som si túto diskusiu o kočíku Brio go a som hroooozne prekvapená z negatívnych ohlasov na tento kočík. Baby čo ho máte fakt je podľa vás taký zlý??? ![]()
Lebo ja ho mám už rok a som ním nadšená. Akože nie som kočíková maniačka takže nemám za sebou taký „autopark“ ako niektoré mamičky tu, ale zase po 2 deťoch som už zo pár kočíkov skúšala a podľa mňa je super: terénny ale dá sa s ním otočiť aj v kuchyni, ľahký, skladný, pohodný, s otočnou sedačkou, veľká strieška. Ide praktický sám, skoro netreba ani tlačiť
Rovnaký názor čo viem má viac jeho majiteliek. Tak teraz neviem-neviem. Čo vy na to?