Sporttester - návod

3
23.3.11 14:30

sporttester návod

Ahoj holky(ženy) :-) ,potřebovala bych pomoct,vytáhla jsem a oprášila hodinky s měřením tepové frekvence(s hrudním pásem),jenže jsem je už dlouho nepoužívala a nemám k ním návod a tak jsem zapoměla jak se to všechno nastavuje a měří,hledala jsem na netu návody,ale nic jsem nenašla tak mě napadlo,jestli to máte někdo doma,že by jste mi stím mohly pomoct,třeba ho oskenovat a poslat na email nebo jestli víte,kde bych nějaký návod našla.Myslím si ,že většina bude na stejném principu…snad.Jinak je zase můžu uložit :cry: hodiny,datum,budík vše se nastavuje stejně jako na každých hodinkách,ale to měření??? :nevim: :nevim: Byla bych moc vděčná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
538
23.3.11 15:28

A ono to nemá žádnou značku, typ nebo výrobce? Pokud ano, bylo by dobré to sem napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.3.11 17:49

je to Tech Line,víc toho na hodinkách není,jsem to nepsala,protože si myslím ,že všechny fungují stejně(asi) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.8.16 21:33

Sporttester a tréninková zóna

Prosím vás,
co na sporttestru znamená % v zóně? Mám nastavenou zónu pro spalování tuků, ale co udávají ta % při tréninku?
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
8.8.16 21:59
@Popelka12 píše:
Prosím vás,
co na sporttestru znamená % v zóně? Mám nastavenou zónu pro spalování tuků, ale co udávají ta % při tréninku?
Děkuji.

Kolik procent času z celkového tréninku jsi v té ideální tepovce byla. Takže pokud třeba 50 % tak jsi měla polovinu tréninku ideální tep ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková