Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky(ženy)
,potřebovala bych pomoct,vytáhla jsem a oprášila hodinky s měřením tepové frekvence(s hrudním pásem),jenže jsem je už dlouho nepoužívala a nemám k ním návod a tak jsem zapoměla jak se to všechno nastavuje a měří,hledala jsem na netu návody,ale nic jsem nenašla tak mě napadlo,jestli to máte někdo doma,že by jste mi stím mohly pomoct,třeba ho oskenovat a poslat na email nebo jestli víte,kde bych nějaký návod našla.Myslím si ,že většina bude na stejném principu…snad.Jinak je zase můžu uložit
hodiny,datum,budík vše se nastavuje stejně jako na každých hodinkách,ale to měření???
Byla bych moc vděčná ![]()
A ono to nemá žádnou značku, typ nebo výrobce? Pokud ano, bylo by dobré to sem napsat.
je to Tech Line,víc toho na hodinkách není,jsem to nepsala,protože si myslím ,že všechny fungují stejně(asi) ![]()
Prosím vás,
co na sporttestru znamená % v zóně? Mám nastavenou zónu pro spalování tuků, ale co udávají ta % při tréninku?
Děkuji.
@Popelka12 píše:
Prosím vás,
co na sporttestru znamená % v zóně? Mám nastavenou zónu pro spalování tuků, ale co udávají ta % při tréninku?
Děkuji.
Kolik procent času z celkového tréninku jsi v té ideální tepovce byla. Takže pokud třeba 50 % tak jsi měla polovinu tréninku ideální tep ![]()