Typ postavy jabko

16557
22.3.11 15:10

Typ postavy jabko

Ahoj holky :mavam:
Je mezi váma někdo,kdo má tvar postavy „jabko“?
Jste s tím smířená,nebo s tím něco děláte?Já mám pěkný štíhlý nohy i zadek a kolem pasu pneumatiku :cert: Nevypadá to hezky a ráda bych s tím něco dělala-chodím na zumbu,jím málo a zdravě,ale asi je spíš potřeba nějaký cvičení na tvarování postavy :nevim: Zhubla jsem spíš na kila,než na ty centimetry na břiše :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
22.3.11 15:15

jo já, fuj :mrgreen: :cert: já jsem vyloženě jabko jabkovité :mrgreen:
Máme to v rodině. Moje mamka dokonce váží 92 - je silná, jenom 156 cm, má všechno na břiše a boky má tak 106, protože si pujčuje moje kalhoty do gumy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
22.3.11 15:17

jinak jsem cvičila hodně lehy a sedy - dřív před porodem, tak se to hodně zlepšilo, ale mě se to usazuje, na zádech - na ledninách a tak teda sviky nevím, protože jsem faldíky měla tam pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 15:18

Holky…já asi budu jabko-brambora …asi vše dohromady :mrgreen: ..tenká v ramenech…dlouho dlouho nic pak pas a širší boky a prdel jak brambora :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A potom prej dlouho…dlouho nic..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 15:33

Mě zas každej říká,co blbnu,že mám pěknou postavu,no ale jen do doby,než mě viděj v plavkách :mrgreen: Taky to máme bohužel v rodině.Babička je celkově štíhlá,jen to břicho má jak kdyby měla každou chvíli rodit :nevim: Je to odstrašující případ,takhle bych dopadnout nechtěla.A to jsem ještě nerodila,bojím se,že pak to bude ještě horší.Holky a kolik přes břicho měříte?Já měla hrozných 99 cm :poblion: :pocitac: a ted se mi podařilo schodit 14 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 15:40
mahdalka píše:
Mě zas každej říká,co blbnu,že mám pěknou postavu,no ale jen do doby,než mě viděj v plavkách :mrgreen: Taky to máme bohužel v rodině.Babička je celkově štíhlá,jen to břicho má jak kdyby měla každou chvíli rodit :nevim: Je to odstrašující případ,takhle bych dopadnout nechtěla.A to jsem ještě nerodila,bojím se,že pak to bude ještě horší.Holky a kolik přes břicho měříte?Já měla hrozných 99 cm :poblion: :pocitac: a ted se mi podařilo schodit 14 cm

Tak já už hodně zhubla- přes břicho mám 65 cm …celkově prý už vypadám štíhlá.....jenom mže já už jsem po třech dětech…takže břicho mi tam dělá i hodně převislá kůže, kterou ale v poho „sroluji“ do úplých riflí :mrgreen: ..Jakou máš velikost oblečení? já Kalhoty vel. č.40 a kabátky apod taky 40…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 15:46

Tak holky, to jsem z toho jelen 8-o :-o 8-o ..... :mrgreen: No a nakonec budu hruška…na mě nesedí na typ jabko ta „mohutnější vrchní část“ http://sportuzdar.blog.cz/…-postavy-mas

Příspěvek upraven 22.03.11 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 15:47

68 cm? :potlesk: Fíííha,tak to ti závidím,to je můj tajnej sen,třeba i těch 75 :oops:
Já mám velikost 38 ale vejdu se i do 36 :lol: Mě zas přijde,že mám takovej špíček pod pupíkem.Já se pořád prohlížim ze všech stran v zrcadle,přítel se mi vždycky směje :cert: On svůj pupek moc neřeší a já začala,když mi sousedka blahopřála k těhotenství :cry: Měla jsem nafouklý břicho jak v 5.měs :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 15:49

Ne 68 cm…ale 65 :mrgreen: ..jo a já se taky vejdu do velikosti 38 cm…ale to už funím upnutá jak pes a vypadám „stáhnutá“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 15:53

Vanesanko,ted jsem na ten odkaz jukla.Na mě sedí nejvíce tukových polštářků na břiše,ale mohutnou horní část těla taky nemám :nevim: Mám široký boky.Prosim tě a jak se ti takkrásně povedlo zhubnout?Někde jsem četla,že hubnutí břicha je nejtěžší :roll: Já bych trochu chtěla vypadat v létě do plavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
22.3.11 15:55

Ahoj já mám taky kolem břicha kruh :mrgreen: , nohy štíhlý, takže nosím bez problémů minisukně od podzimu do jara je to pohoda, protože břicho schovám pod svetrem nebo mikynou, takže si každej myslí kdoví jak nejsem štíhlá, ale v létě a v plavkách je to děs! Taky chodím cvičit, no s tím jídlem je to trochu horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 15:58

Vanesanko promin,to jsem ti omylem 3 cm přidala :mrgreen: Jsem se nějak překoukla,no.A taky ti přijde,že jakmile se najíš,naroste ti bříško?Mě jde do břicha všechno,i voda co vypiju :oops: Sním oběd a hned mám nafouklý břicho :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 16:02
Twiggi píše:
Ahoj já mám taky kolem břicha kruh :mrgreen: , nohy štíhlý, takže nosím bez problémů minisukně od podzimu do jara je to pohoda, protože břicho schovám pod svetrem nebo mikynou, takže si každej myslí kdoví jak nejsem štíhlá, ale v létě a v plavkách je to děs! Taky chodím cvičit, no s tím jídlem je to trochu horší :mrgreen:

Tak to jsme na tom úplně stejně :lol: Taky mám pěkný štíhlý nohy,můžu si vzít minisukni nebo třeba legíny,břicho schovám pod volnější triko.Já jsem od novýho roku začala teda i mín a zdravějš jíst,cvičim a břicho šlo trochu dolu,aleještě to neni úplně podle mých představ :nevim: A můžu se zeptat,kolik cm máš přes břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
22.3.11 16:05

mahdalko, jsme na tom stejně. Už jsem 10 cm zhubla, ale chci ještě tak 10, abych v pase měla 70. ale teď se to nějak zastavilo a potřebuju to rozhoupat, jen nevím, jakým cvičením :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 16:13

V pase určitě ne,přes břicho myslíš,ne?To máš pořád mín než já,koukám že jsem teda pěkná koule :oops: Taky mám pocit,že se mi to nějak zastavilo to hubnutí a už minimálně 14 dní trčím na těch 85 cm :nevim: A jak cvičíš,jestli se můžu zeptat?Já chodím na zumbu a občas jsem zašla i do posilovny a taky jsem někdy cvičila nějaký cviky na břicho doma.Léto pomalu klepe na dveře a já mám na břiše špek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková