Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky ![]()
Je mezi váma někdo,kdo má tvar postavy „jabko“?
Jste s tím smířená,nebo s tím něco děláte?Já mám pěkný štíhlý nohy i zadek a kolem pasu pneumatiku
Nevypadá to hezky a ráda bych s tím něco dělala-chodím na zumbu,jím málo a zdravě,ale asi je spíš potřeba nějaký cvičení na tvarování postavy
Zhubla jsem spíš na kila,než na ty centimetry na břiše ![]()
jo já, fuj
já jsem vyloženě jabko jabkovité ![]()
Máme to v rodině. Moje mamka dokonce váží 92 - je silná, jenom 156 cm, má všechno na břiše a boky má tak 106, protože si pujčuje moje kalhoty do gumy..
jinak jsem cvičila hodně lehy a sedy - dřív před porodem, tak se to hodně zlepšilo, ale mě se to usazuje, na zádech - na ledninách a tak teda sviky nevím, protože jsem faldíky měla tam pořád..
Holky…já asi budu jabko-brambora …asi vše dohromady
..tenká v ramenech…dlouho dlouho nic pak pas a širší boky a prdel jak brambora
A potom prej dlouho…dlouho nic..... ![]()
Mě zas každej říká,co blbnu,že mám pěknou postavu,no ale jen do doby,než mě viděj v plavkách
Taky to máme bohužel v rodině.Babička je celkově štíhlá,jen to břicho má jak kdyby měla každou chvíli rodit
Je to odstrašující případ,takhle bych dopadnout nechtěla.A to jsem ještě nerodila,bojím se,že pak to bude ještě horší.Holky a kolik přes břicho měříte?Já měla hrozných 99 cm
a ted se mi podařilo schodit 14 cm
mahdalka píše:
Mě zas každej říká,co blbnu,že mám pěknou postavu,no ale jen do doby,než mě viděj v plavkáchTaky to máme bohužel v rodině.Babička je celkově štíhlá,jen to břicho má jak kdyby měla každou chvíli rodit
Je to odstrašující případ,takhle bych dopadnout nechtěla.A to jsem ještě nerodila,bojím se,že pak to bude ještě horší.Holky a kolik přes břicho měříte?Já měla hrozných 99 cm
![]()
a ted se mi podařilo schodit 14 cm
Tak já už hodně zhubla- přes břicho mám 65 cm …celkově prý už vypadám štíhlá.....jenom mže já už jsem po třech dětech…takže břicho mi tam dělá i hodně převislá kůže, kterou ale v poho „sroluji“ do úplých riflí
..Jakou máš velikost oblečení? já Kalhoty vel. č.40 a kabátky apod taky 40…
Tak holky, to jsem z toho jelen
.....
No a nakonec budu hruška…na mě nesedí na typ jabko ta „mohutnější vrchní část“ http://sportuzdar.blog.cz/…-postavy-mas
Příspěvek upraven 22.03.11 v 15:47
68 cm?
Fíííha,tak to ti závidím,to je můj tajnej sen,třeba i těch 75 ![]()
Já mám velikost 38 ale vejdu se i do 36
Mě zas přijde,že mám takovej špíček pod pupíkem.Já se pořád prohlížim ze všech stran v zrcadle,přítel se mi vždycky směje
On svůj pupek moc neřeší a já začala,když mi sousedka blahopřála k těhotenství
Měla jsem nafouklý břicho jak v 5.měs ![]()
Ne 68 cm…ale 65
..jo a já se taky vejdu do velikosti 38 cm…ale to už funím upnutá jak pes a vypadám „stáhnutá“ ![]()
Vanesanko,ted jsem na ten odkaz jukla.Na mě sedí nejvíce tukových polštářků na břiše,ale mohutnou horní část těla taky nemám
Mám široký boky.Prosim tě a jak se ti takkrásně povedlo zhubnout?Někde jsem četla,že hubnutí břicha je nejtěžší
Já bych trochu chtěla vypadat v létě do plavek.
Ahoj já mám taky kolem břicha kruh
, nohy štíhlý, takže nosím bez problémů minisukně od podzimu do jara je to pohoda, protože břicho schovám pod svetrem nebo mikynou, takže si každej myslí kdoví jak nejsem štíhlá, ale v létě a v plavkách je to děs! Taky chodím cvičit, no s tím jídlem je to trochu horší ![]()
Vanesanko promin,to jsem ti omylem 3 cm přidala
Jsem se nějak překoukla,no.A taky ti přijde,že jakmile se najíš,naroste ti bříško?Mě jde do břicha všechno,i voda co vypiju
Sním oběd a hned mám nafouklý břicho ![]()
Twiggi píše:
Ahoj já mám taky kolem břicha kruh, nohy štíhlý, takže nosím bez problémů minisukně od podzimu do jara je to pohoda, protože břicho schovám pod svetrem nebo mikynou, takže si každej myslí kdoví jak nejsem štíhlá, ale v létě a v plavkách je to děs! Taky chodím cvičit, no s tím jídlem je to trochu horší
Tak to jsme na tom úplně stejně
Taky mám pěkný štíhlý nohy,můžu si vzít minisukni nebo třeba legíny,břicho schovám pod volnější triko.Já jsem od novýho roku začala teda i mín a zdravějš jíst,cvičim a břicho šlo trochu dolu,aleještě to neni úplně podle mých představ
A můžu se zeptat,kolik cm máš přes břicho?
mahdalko, jsme na tom stejně. Už jsem 10 cm zhubla, ale chci ještě tak 10, abych v pase měla 70. ale teď se to nějak zastavilo a potřebuju to rozhoupat, jen nevím, jakým cvičením ![]()
V pase určitě ne,přes břicho myslíš,ne?To máš pořád mín než já,koukám že jsem teda pěkná koule
Taky mám pocit,že se mi to nějak zastavilo to hubnutí a už minimálně 14 dní trčím na těch 85 cm
A jak cvičíš,jestli se můžu zeptat?Já chodím na zumbu a občas jsem zašla i do posilovny a taky jsem někdy cvičila nějaký cviky na břicho doma.Léto pomalu klepe na dveře a já mám na břiše špek ![]()