Typ postavy jabko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
691
22.3.11 20:52

Mahdi, já jsem z Prahy, chodím cvičit do Ymcy. Ale i když dva-třikrát týdně cvičím, něco jsem shodila, ale to břicho je furt děs, ještě k tomu navíc ta pneuška okolo, děs běs. Ale dneska mi kadeřnice říkala, že drží dietu s krabičkama a že jí to pomáhá, tak do toho asi taky jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
22.3.11 22:19

Holky tak já jsem hruška jak vyšitá.Jak jsem to tady četla tak nevím s čím máte problém.Krásné míry a váhy tady máte a tak si stěžujete.Velikost 36 to jsem nikdy neměla a nikdy mít nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 22:52

Tak já jsem se svojí postavou celkem spokojená,až na to břicho :nevim: Přesně Anet,já taky cvičím tak 4X týdně,hubnu,ale bachor pořád stejnej.No,vlastně ne,zhubla jsem přes břicho asi 15 cm,ale chtěla bych víc!Myslíš tu Ymcu na náměstí Republiky?A tam se kromě zumby cvičí i něco jinýho?
Vaneanko,já taky jakmile něco snim,nebo vypiju,hned to mám v břiše a nafoukne se mi :cert: Ale ty máš výhodu,že to pak necháš na záchodě :mrgreen: já chodím většinou po ránu :mrgreen: Jo a taky vám holky p řijde,že máte to břicho ráno nejštíhlejší? :think:Posílá tu fotku,snad tam bude ten můj bachor aspon trochu vidět-je to z minulýho léta :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.3.11 22:54

Hm,tak koukám,že tady to břicho teda moc vidět neni,jsem ho asi při focení schválně zatáhla :mrgreen: škoda.Holky,já se snad znovu vyfotim a pošlu vám to,at vidíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
23.3.11 11:26

Mahdalko - a kde máš ten špek??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
23.3.11 16:54

Twiggi,koukám že jsem poslala nějakou fotku bez špeku :mrgreen: Jsem to břicho při focení asi zrovna zatáhla :lol: Ale Vanesanka nám taky líbila fotku a kde nic,tu nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
23.3.11 19:13

Mahdalko tak to si děláš srandu.Taková vychrtlina.Už nehubni nebo z tebe nic nezůstane.
Ráno si připadám nejkrásnější.Ovšem jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.3.11 11:13

Ahoj holky :lol: JJ slíbila jsem fotku, ale manžel mi ji z PC vymazal :-( :cert: …tak se holt budu muset vyfotiti znova…já Vám pošlu zatím jen takovou, kde jsem ale oblečená, ať víte jak vypadám aspon trošku na postavě :-) Jinak já nerada břicho odhaluji…mám strie jak děs :mrgreen: Po třech dětiček… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.3.11 11:16

Tadýýýýý.......... to jsem bača, cóóó???? :mrgreen: A moje malá sumoška taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.3.11 11:17

Mahdalkóóóó 8-o 8-o 8-o :-o Vždyť ty jsi kočanda jak hrom!!!! Co tam chceš proboha svatýho hubnout? :lol: :lol: :lol: Vypadáš ohromně hezky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 16:07
Vanesanka píše:
Tadýýýýý.......... to jsem bača, cóóó???? :mrgreen: A moje malá sumoška taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vždyť máš super postavu.Po třech dětech ti to moc sluší.Nejsi vůbec tlustá.
Proboha holky vzpamatujte se.Co chcete hubnout,když tam nic nemáte. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
24.3.11 16:39
J-Zicek píše:
Vanesanka píše:
Tadýýýýý.......... to jsem bača, cóóó???? :mrgreen: A moje malá sumoška taky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vždyť máš super postavu.Po třech dětech ti to moc sluší.Nejsi vůbec tlustá.
Proboha holky vzpamatujte se.Co chcete hubnout,když tam nic nemáte. :mrgreen:

Nóóóó…já nechci hubnout :mrgreen: Já jsem tu jen přišla se představit, že jsem jen typ jabka…nic víc :mrgreen:
A teď vypadám, že jsem přišla hubnout :mrgreen: :oops:
Jinak děkuji za pochvalu, to potěší :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5233
24.3.11 17:24

Jo tak.Nevypadá to,že jsi sem přišla hubnout.Ale nechápu tady ty holky co to chtějí dělat a přitom nemají co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.3.11 14:44

Holky,díky,ale tady na tý fotce mi ten špek nějak chybí,no :lol: A jinou fotku v PC zatím nemám,až bude,pošlu.
Vanesanko,vždyt jsi štíhlá.Takhle bych po třech dětech chtěla vypadat.Já nemá zatím ani jedno a bojím se,co se mnou udělá IVF,hormony,injekce apod :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.3.11 14:54
Vanesanka píše:
Mahdalkóóóó 8-o 8-o 8-o :-o Vždyť ty jsi kočanda jak hrom!!!! Co tam chceš proboha svatýho hubnout? :lol: :lol: :lol: Vypadáš ohromně hezky… :palec:

Děkuju Vanesanko :hug: To potěší.Já bych zas po třech dětech chtěla vypadat jako ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková