Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
zumbu a spinning, ale chtělo by to něco posilovacího, ale to mě neba
ty cenťáky si měřím tam kde je pupek, no nevím, jak to správně je ![]()
Taky se měřím tam co mám pupík,pas je jakoby pod prsama.Jinak na zumbu chodím taky ta mě baví a myslím,že jak tam člověk pořád kroutí bokama,tak se tvaruje právě i to břicho.A jíš všechno a normálně,nebo se snažíš jíst mín a trochu zdravějš?Já se bojim,že kdybych se vrátila ke starýmu způsobu stravování(čokoláda,brambůrky,mastný,tučný)tak na tom břiše zase přiberu.Jo a to při 174 cm vážím 57 kg
Jak říkám,váha v pohodě,ale ty centimetry na tom pupku ![]()
ale zase se říká, že břicho jde lepší zhodit jak stehna a boky
![]()
Já když jsem běhala, plavala, prostě velká aktivita, tak jsem stejně zhubla celkově, ale pneumatika tam byla.
Když jsem měla období hubnoucí, kolem té puberty, tak jsem se vyloženě zaměřila na břicho, takže ráno lehy sedy, odpoleední cvičení, večerní a tak 14 dní a hodně to pomohlo
Taky doma dělám sklapovačky.Já zhubla víc cm přes stehna,naž přes břicho
Asi by to chtělo chodit na nějaký body forming.Holky a nejste některá taky z Prahy?Se tam samotná asi nedokopu ![]()
Přesně jak píšeš,Kvaček-taky se mi zdá,že jsem celkově zhubla,ale pneumatika mi zůstala,i když menší,ale je tam
![]()
Holky, buďte rády, že jste jabka, já jsem hruška a to je děs. Úzký ramena, vršek a pak šílený široký boky, stehna a zadek a o nohách ani nemluvě, břicho se líp maskuje a řekla bych, že i líp hubne. Já si nepřipadám štíhle ani v zimě
A to jsem měla kdysi na 173cm 58kg a byl to děs, kosti mi čouhaly, lýtka jsem měla vždy silnější. Ale tak už to neřeším. Ale po porodu se chci dát taky do kupy ![]()
Mahdalko - tak to jsem radši neměřila
, ale obávám se, že to budu mít tak nějak stejně jako ty. Já taky chodím na zumbu, na spinning, takže pohyb mám 4× až 5× týdně, k tomu chodím na procházky se psem, v zimě jsem lyžovala a jezdila na snowboardu, takže pohybu docela dost, nohy hubený, zadek žádnej ![]()
Jo a břicho mi jde hubnout fakt blbě, nejdřív mi zhubne ten žádnej zadek a nohy, to blbý břicho až poslední a první tlousne!
Holky asi jen málokdo je spokojenej se svojí postavou.Vždycky je asi co vylepšovat.Jinak je fakt,že na postavě hruška se toho asi moc zamaskovat nedá a i se hůř tvaruje postava
Já co jsem zhubla,tak zadek už taky žádnej nemám,stehna mám štíhlý-53 cm,jen toho špíčku na břiše bych se potřebovala zbavit a nevim už jak ![]()
Twiggi píše:
Jo a břicho mi jde hubnout fakt blbě, nejdřív mi zhubne ten žádnej zadek a nohy, to blbý břicho až poslední a první tlousne!
Přesně tak!Já to mám úplně stejně.A TWiggi,kolik ty měříš a vážíš,jestli se můžu zeptat?Mě teda na tom břiše nikde nic nevisí,jen mám pod pupíkem špek
![]()
no ke kategoriim jablko a hruska bych pridala jeste jednu: nafouknuta zizala-uzky ramena i boky a spek na brise ![]()
Sepi - to je taky dobrý ![]()
Mahdalko - no měřím 174 cm, ale tu váhu bych teda uváděla dost nerada, ono to na mě není vidět, že vážím docela dost, jak hodně sportuju, tak mám kromě toho břišního špeku docela dost svalů a jak je známo kilo svalů váží stejně jako kilo tuku, ale zabere míň místa ![]()
mahdalka píše:
Vanesanko,ted jsem na ten odkaz jukla.Na mě sedí nejvíce tukových polštářků na břiše,ale mohutnou horní část těla taky nemámMám široký boky.Prosim tě a jak se ti takkrásně povedlo zhubnout?Někde jsem četla,že hubnutí břicha je nejtěžší
Já bych trochu chtěla vypadat v létě do plavek.
Tak podařilo se mi zhubnout tak, že mám velký dům a mám tady moc práce
Tisíckrát lepší cvičení je prý u běžného luxování…smeták a kýbl…než námaha v posilovně či běhání…u přirozenějšího „cvičení“ prý člověk spálí mnohem lépe a více kalorií…jinak co se týče toho jídla- jak něco sním, tak okamžitě „velké břicho“…ale mám už na to fintu
…hnedka po jídle mě chytne ten můj „pitomej“ syndrom SDS…(syndrom dráždivého střeva
) a už letím na wc a břicho splaskne.....to jsem si vypěstovala nějak rokama, že jsem si to jakoby načasovala…ale buď ráda, že to nemáš, je to otrava…např. když tě chytne v obchoďáku „sraní“…no děs a otrava prvního kalibru
Jiank jím „pošahaně“ a nijak si váhu nehlídám…a plavky nosím takové ty IN- sukýnka a viditelný zadeček… tak mi to nějak zamaskuje to mé „panďoro“ a vypadám furt „prej“ sexy , dle mého manži ![]()
Uffff- ted jsem si oddychla- nejsem hruška
Jsem celkově supér postava, až na to bachoro
Ale dá se to supr zamaskovat.....holky, já někde vyhrabu fotku a dám tady…posoudíte samy, ju…
A dejte taky, ať vím, jak vypadá pořádné jabko
Společně se lépe komentuje pak
![]()
Já jsem taky jablko.Chodila jsem i 3 měsíce na cvičení s trenérkou,ta mi to panděro dokázala zatáhnout.Ale 4× týdně 60min posilka,plus 2× 20min běhací pás. Na břicho tam bylo 6 nebo 7 cviků,3 série po 20-30opak.tj. Asi 500 cviků na břicho.Zumba je super,ale …Málokdo zvládne ty cviky v rychlym tempu dělat dobre,tak to není tak učinné