Typ postavy jabko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3278
25.3.11 18:45
mahdalka píše:
Vanesanka píše:
Mahdalkóóóó 8-o 8-o 8-o :-o Vždyť ty jsi kočanda jak hrom!!!! Co tam chceš proboha svatýho hubnout? :lol: :lol: :lol: Vypadáš ohromně hezky… :palec:
Děkuju Vanesanko :hug: To potěší.Já bych zas po třech dětech chtěla vypadat jako ty :lol:

Neboj se mahdalko, ty nejenže budeš po dětech(které tuším ti z výkladu karet, budeš mít)…vypadat ohromně slušivě, a ještě budeš mít IN postavu… no klobouk dolů už teď dopředu :lol: ( To je zatím má jediní schopnost, kterou jako echt špatně slyšící umím :lol: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
25.3.11 18:47

Jinak Mahdalko..... vidím tady samé pozitivum..... dopadne ti to dobře…nejsem čarodějnice, ale vlohy by tam byly :nevim: :mrgreen: ------------------- :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
25.3.11 18:56

Jééé,Vanesanko,ty umíš vykládat karty? :potlesk: :hug: Fakt sis je na mě vyložila,nebo jsi mě jen chtěla potěšit? :mrgreen: :think: Vanesanko,prosím,vylož mi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
26.3.11 15:27
mahdalka píše:
Jééé,Vanesanko,ty umíš vykládat karty? :potlesk: :hug: Fakt sis je na mě vyložila,nebo jsi mě jen chtěla potěšit? :mrgreen: :think: Vanesanko,prosím,vylož mi :potlesk:

Ale prdlačky umím :lol: To bys mě přechválila móóóc :lol: …Jen existuje určitý typ lidí, do kterých vidím a až do morku kostí hihihíííí :mrgreen: Já prostě si jen tak vyložila ty své kartičky a vyšlo mi, že dítko budeš mít…já si je vykládala, když jsem četla tady tu diskuzi a tak jsem zkusila na Tebe…vyšlo mi tam „naděje“ :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
29.4.13 20:09

Holky, taky mám typ jablko a jsem z toho fakt nešťastná. Nohy a zadek hubený, ale na břiše špek a velký prsa.Fuj.Začala jsem teď cvičit na rotaně každý den, sedy lehy, jakoby jízda na kole atd.Jsem zvědavá jestli s tím hnu. Neznáte nějaké dobré cviky na břicho? Takhle před létem je to nejhorší, v zimě se to aspoň schová. Dole mám velikost 38 a nahoře 40 někdy 42,jak u čeho. A na výšku 170cm vážím 68kg :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.14 11:24

Ahojky,
ja jsem taky typ postavy jabko a taky s tim bojuji jak se da :) Mame to taky v rodince, jak uz jsem tu nekde cetla :(
Ted jsem tehotna a i to mi na me prijde jiny nez na ostatnich holkach :roll: Nejsem moc tlusta, mam velikost 38, ale taky vsechno na bocich a v pase. Cvicim na „orbitreku“ to pry pomaha hodne a vic nez kolo, protoze clovek hejbe celym telem i prave tim vrskem. No a pak jsem si koupila od avonu takovy ten masazni disk a po koupeli si tim vzdycky masiruju boky, abych tam rozhybala ten usazenej tuk :cert: no a docela se drzim, jenze je to na cely zivot, jak prestanu, tak se zase rozjedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
6.4.14 12:35

…tak to jsem na tom s postavou stejně. Před těhotenstvím jsem běhala a fakt je zaručený, že během(nejlepší zátěž pro nohy) ty špeky jdou dolů samy. Od porodu jsem ale línej tvor, takže čekám, až se naštvu :pocitac: a začnu znova :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
6.7.18 21:33

Dobry den, rada bych se zeptala, co rikate na mou postavu? Cely zivot se v tom placam a rada bych slysela nazor nekoho jineho. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
6.7.18 21:40

Normalni stihla zenska, v cem se placas? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.7.18 21:46

@Lucias241 Normální postava ani tlustá ani hubená.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
6.7.18 21:46

Pripadam si porad tlusta. Mam tri deti a jsem na tom lip nez v puberte. Mam to porad v hlave. Mela jsem i obdobi, kdy jsem moc nejedla. Mama od trech deti a blbnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
6.7.18 21:48
@Lucias241 píše:
Pripadam si porad tlusta. Mam tri deti a jsem na tom lip nez v puberte. Mam to porad v hlave. Mela jsem i obdobi, kdy jsem moc nejedla. Mama od trech deti a blbnu :nevim:

no to teda fakt blbneš…
a jak tě vidí partner?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
6.7.18 21:49
@Malaga píše:
no to teda fakt blbneš…
a jak tě vidí partner?

Rika, ze jsem blazen. Porad me chvali :*

• načítám...