Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
mahdalka píše:Vanesanka píše:Děkuju Vanesanko
Mahdalkóóóó![]()
![]()
![]()
Vždyť ty jsi kočanda jak hrom!!!! Co tam chceš proboha svatýho hubnout?
![]()
![]()
Vypadáš ohromně hezky…
To potěší.Já bych zas po třech dětech chtěla vypadat jako ty
Neboj se mahdalko, ty nejenže budeš po dětech(které tuším ti z výkladu karet, budeš mít)…vypadat ohromně slušivě, a ještě budeš mít IN postavu… no klobouk dolů už teď dopředu
( To je zatím má jediní schopnost, kterou jako echt špatně slyšící umím
![]()
Jinak Mahdalko..... vidím tady samé pozitivum..... dopadne ti to dobře…nejsem čarodějnice, ale vlohy by tam byly
-------------------
![]()
Jééé,Vanesanko,ty umíš vykládat karty?
Fakt sis je na mě vyložila,nebo jsi mě jen chtěla potěšit?
Vanesanko,prosím,vylož mi ![]()
mahdalka píše:
Jééé,Vanesanko,ty umíš vykládat karty?![]()
Fakt sis je na mě vyložila,nebo jsi mě jen chtěla potěšit?
![]()
Vanesanko,prosím,vylož mi
Ale prdlačky umím
To bys mě přechválila móóóc
…Jen existuje určitý typ lidí, do kterých vidím a až do morku kostí hihihíííí
Já prostě si jen tak vyložila ty své kartičky a vyšlo mi, že dítko budeš mít…já si je vykládala, když jsem četla tady tu diskuzi a tak jsem zkusila na Tebe…vyšlo mi tam „naděje“
![]()
Holky, taky mám typ jablko a jsem z toho fakt nešťastná. Nohy a zadek hubený, ale na břiše špek a velký prsa.Fuj.Začala jsem teď cvičit na rotaně každý den, sedy lehy, jakoby jízda na kole atd.Jsem zvědavá jestli s tím hnu. Neznáte nějaké dobré cviky na břicho? Takhle před létem je to nejhorší, v zimě se to aspoň schová. Dole mám velikost 38 a nahoře 40 někdy 42,jak u čeho. A na výšku 170cm vážím 68kg ![]()
Ahojky,
ja jsem taky typ postavy jabko a taky s tim bojuji jak se da
Mame to taky v rodince, jak uz jsem tu nekde cetla ![]()
Ted jsem tehotna a i to mi na me prijde jiny nez na ostatnich holkach
Nejsem moc tlusta, mam velikost 38, ale taky vsechno na bocich a v pase. Cvicim na „orbitreku“ to pry pomaha hodne a vic nez kolo, protoze clovek hejbe celym telem i prave tim vrskem. No a pak jsem si koupila od avonu takovy ten masazni disk a po koupeli si tim vzdycky masiruju boky, abych tam rozhybala ten usazenej tuk
no a docela se drzim, jenze je to na cely zivot, jak prestanu, tak se zase rozjedu ![]()
…tak to jsem na tom s postavou stejně. Před těhotenstvím jsem běhala a fakt je zaručený, že během(nejlepší zátěž pro nohy) ty špeky jdou dolů samy. Od porodu jsem ale línej tvor, takže čekám, až se naštvu
a začnu znova ![]()
Dobry den, rada bych se zeptala, co rikate na mou postavu? Cely zivot se v tom placam a rada bych slysela nazor nekoho jineho. Dekuji
Pripadam si porad tlusta. Mam tri deti a jsem na tom lip nez v puberte. Mam to porad v hlave. Mela jsem i obdobi, kdy jsem moc nejedla. Mama od trech deti a blbnu ![]()
@Lucias241 píše:
Pripadam si porad tlusta. Mam tri deti a jsem na tom lip nez v puberte. Mam to porad v hlave. Mela jsem i obdobi, kdy jsem moc nejedla. Mama od trech deti a blbnu
no to teda fakt blbneš…
a jak tě vidí partner?
@Malaga píše:
no to teda fakt blbneš…
a jak tě vidí partner?
Rika, ze jsem blazen. Porad me chvali ![]()
@Lucias241 píše:
Rika, ze jsem blazen. Porad me chvali
já si t myslela.....tak neblázni ![]()