Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Máte někdo zkušenost?Moc o tom uvažuji,jen jsem se teť dozvěděla,že někomu ty jeho řasy vypadaly ..???Poraďte dík moc.
Ahoj taky jsem si je chtěla dát,ale mě odradilo to že bych musela chodit asi po 3 týdnech na doplnění. mě by to po 2 měsících přestalo bavit.Znám pár holek co je má ale zničené je nemají. ![]()
A prosím Tě viděla jsi jejich řasy,né ty dodělané?
Kamarádka kadeřnice má zákaznici a ta si po roce sundala prodloužené řasy a mněla milimetrové řasy.Časem jí to dorostlo a říkala,že by na to už nešla.Ale také může záležet kde.Zvažuji,ale mám strach,škaredé řasy nemám,ale ty prodloužené jsou krásné a lákají mně. ![]()
ségra si to teď nechala udělat a vypadá zto naprosto úžasně…šla bych do toho! sehnala si to někde na tom slevovým webu a rovnou si tam dokoupila i na další doplnění vouchery a má to víc jak měsíc a ještě na doplnění nebyla…drží to pěkně a je to fakt nádhera…bez řasenky vypadat takhle úžasně!! ![]()
No to je nádhera,jen mně hlavně zajímá jak ty řasy budou v září vypadat,kfyž bych si je chtěla sundat.A jak a kde to ta sera sehnala?Máš odkaz?Děkuji ![]()
Ahoj, řasy jsem prodloužené měla - metodou řasa na řasu. Z každou tvou vypadnutou řasa vypadne i řasa na ní nalepená. Já vypadala cca za dva týdny jak oškubané kuře
Nechala jsem si jednou doplnit a pak už né. Znova bych do toho nešla
Ale určitě se najde i spoustu spokojených zákaznic. Mě vadilo když začly řasy vypadávat, že to vypadalo nemožně ![]()
Ahojky už tady taková diskuze byla,sama řasy prodlužuji i je nosím..je to jako s nehtama i nehtíky po sundání gelovek nebo akrylu sou pak oslabené, ale milimetrové sem teda nezažila, hodně tomu můžeš pomoci když si jednou denně prodloužené řasy pročešeš vyživující řasenkou(průhledná)…hodně kosmetiček co toi dělají ti řeknou že si musíš koupit spešl řasenku která stojí 500 i více ale je to jen reklama…já sama používám od Miss sporty za 99 Kč. Ze začátku je to hodně o zvyku, než si zvykneš že si nesmíš promnout oči,jak spát atd ale časem je už víš jak na to a je to fakt paráda se nemuset každý den malovat. Se sestrou je nosíme už asi dva roky a je to super i na dovolenou,skákaly jsme šipky do vody a řasy drží…Takže já můžu jen doporučit, ale zase bacha ke komu půjdeš, už sem viděla i pěkně zmrvené řasy, kterí byly celé slepné…
taky záleží jaké řasy budeš chtít jestli výrazné nebo jemné,ale zase když máš svoje hodně řídké nemůžeš počítat že je pak budeš mít extra husté…ale dají se trochu prohustit
Tyhle jsem dělala úplně jemňoučké na svatbu pro holčinu která se normálně vůbec nemaluje
mofiz píše:
Kačko kolik se za prodlužko platí?
Záleží kde zajdeš, já si beru 2000 za základní řasy a co 3 týdny doplnění za 300…v salónech např. v centru Ostravy si berou za nové řasy až 4500 a doplnění mají podle počtu doplněných řas i za 1000,je to různé
Já měla nějakou dobu Extreme Lashes, ale už bych do toho nešla, poprvé to byla bomba, docela to i dlouho vydrželo, ale pak už jsem chodila na doplnko každých 14dní. Vadilo mi, když mi sem tam chyběly. A nakonec jsem je každé ráno nacházela na polštáři.
Ale je pravda, že pokud je máš čerstvě doplněné, tak to vypadá skvěle ![]()
Jinak jak psal někdo výše, po sundání mé řasy byly v katastrofálním stavu. Moje kamarádka je nosí a chodí na doplnko jednou za 3týdny, ale ten poslední týden je jak oškubaná, má tam hrozné mezery.
kachnatto píše:
No to je nádhera,jen mně hlavně zajímá jak ty řasy budou v září vypadat,kfyž bych si je chtěla sundat.A jak a kde to ta sera sehnala?Máš odkaz?Děkuji
tuším, že to sehnala na slevomat.cz, ale těch webů je víc a viděla jsem, že se dají sehnat i za třeba 750,– z původních 4000,–. jinak ségra to má tak jemně, jak dávala Kacenka tu fotku, že to dělala holčině na svatbu…vypadá to hodně dobře… ![]()
Ty máš salon,nebo doma?Paní tohle dělá v Zabřehu v OV mladá holka má akční zaváděcí ceny,byla na kurzu 990kč za prodloužení a pak doplnko 300kč zhruba.Děkuji za info,mně se osobně líbí ty první hustější řasy,řekla bych,že mám husté řasy tak bych také navázala na tu první fotku.Děkuji všem za info budu se tedy rozhodovat. ![]()