Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
29.1.13 12:06

@Peťula 83 No tak ted jste mě zase zvyklaly :mrgreen: tak si asi nechám ty delší co mám no.. já nevim :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:07

@Denis11 no přijde mi, že máš na celém oku stejnou dýlku??? no a jaké to máš zatočení? nech si stejně dlouhé..ale nee takové zatočení :) tohle máš bud C nebo D.. B je přirozené.. to bych si nechala…jen nevím proč ti nenamíchá přirozeněji délky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:16

@Peťula 83 Jo přesně jak říkáš.. mám všude stejně dlouhý a to mě teda taky přijde nahlavu.. já jí to dneska řeknu aby mi to namíchala a do koutků oka aby mi dala ty kratší.. to zatočení se mi líbí, ale nevím jaké je to označení. já se jí dneska zeptám.. byla jsemu ní poprvé takže dneska už vím trošku víc.. :) neměla by s tím mít problem že ne?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:21

@Denis11 nee ona by ti měla hlavně poradit.. a měla by jsi mít bud kočičí oko nebo oblouček.. to znamená tři délky smíchané..a to od vnitřního koutku.. kočičí oko je.. nejkratší..delší a nejdelší.. a nebo oblouček.. a to je nejkratší..delší, nejdelší, delší a nejkratší… musejí se prolínat.. přiložím foto kočičího oka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:24

@Peťula 83 týý jo krásný.. a ty řasy děláš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:25

@Denis11 ano dělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.1.13 12:33

Peťulo moc krásná práce…jsi šikovná…tobě bych se do ruk klidně svěřila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:36

@Peťula 83 no a nejsi z Prahy náhodou?? Že bych zašla k tobě?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:38

@evelik @Denis11 moc děkuji za kompliment :) jsem začátečník.. nee bohužel z Prahy nejsem jsem od Pardubic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
29.1.13 12:45

Ahojky.. tak přispěju s trochou.. Já bych na tohle prodloužení nikdy nešla, mám sice na nic řasy- mám je rovné a nejdou natočit pomalu ani řasenkou.. a mám je světlé.. Toť můj problém který jsem vyřešila trvalou na řasy a barvením řasů.. mám natočené rovné řasy a nemusím je malovat- maximálně když bych šla na ples.. je to pohoda, ale neni to pro ty, co chtějí mít výrazný a úžasný řasy.. prostě to jsou vaše řasy akorát natočené a nabarvené…
moje oko na fotce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:46

@Peťula 83 Aha tak tam fakt nepojedu :mrgreen: ale budu od tebe moc ráda za rady, o co si mám říct.. za 15 min vjíždim na to doplnění, tak já jí řeknu, aby mi to namíchala a do koutků mi prostě dala kratší. A zkusim se jí zeptat na jiný zatočení..nemáš ještě nějakou radu než odjedu..? :hug: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:47

@Terulisekk proti gustu.. ale každý nemá štěstí na takovou dýlku řas jako ty.. mívají je i o dost kratší.. řidší… nesouměrné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.1.13 12:47

Holky, asi blbá otázka, ale můžete mi prosím poradit, jak bych se měla starat o umělé řasy? Nechala jsem si je udelat asi pred tydnem, a o nejake peci ta pani nemluvila, a tak mam ted strach, jak jsem tu cetla nektere komentare, abych po sundani nevypadala blbe.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:48

@Denis11 no uvidíš jak bude ochotná.. a at ti řekne jaké tam dává.. a když uvidíš..že bude protivná nebo tak..doporučuji změnit řasařku.. no a kolik si bere za nový set a doplnění? a jakou značkou dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:49

@amarie ty jsi nedostala ani letáček s info? ani ti neříkala vůbec nic? nedostala jsi kartáček na česání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková