Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Peťula 83 Hele, ale kdyby sis vytvořila klientelu po trase od tvého bydliště ke mně tak by jsi byla bóóóóhatááááá ![]()
@hanitscha píše:
@evelik @Peťula 83 holky, vy jste řasařky, tak se chci zeptat, jaké řasy nejčastěji lepíte? Já mám 0,15 v délce 13mm, chtěla bych je ale výraznější, mám si nechat doplňovat delšíma nebo tlustějšíma?
Já nejčastěji používám 0,2×10,11,12 zakřivení C a D. Delšíma bych nedoplňovala zkusila bych spíš ty 0,2 tloušťku. Ale jak píše Peťka to by ti měla poradit tvá řasařka.
@kometa32 píše:
@Peťula 83 Nečetla jsem celou diskuzimůžu se zeptat, jestli vy řasařky ty umělé řasy samy máte?
Ano já řasy mám už hodně dlouho a nedovedu si představit, až je dám někdy dolů. Jsem moc spokojená. ![]()
@evelik díky, příští týden jdu na doplňko, tak uvidím jak dopadnu ![]()
Ahoj holky, jájdu na doplnění dneska
jsem taky moc spokojená
první řasy jsem měla vloni na jaře a ve srovnání s těma co mám ted je to teda neskutečnej rozdíl ve kvalitě provedení. tamty jsemměla vypelichany po 14dnech, tyhle mám 4 týdny a pořád dobrý. Ale už se těším:-) nechám si je doplnit kratšíma, jsem zvědavá jestli to bude lepší ![]()
@Peťula 83 fakt jo? A jak to? mě ty dlouhy kolikrát lechtají pod obočím ![]()
Já mám řasy dlouhé 13mm, ale vůbec mi dlouhé nepřijdou, spíš naopak, myslím si, že je to tím, že je mám asi málo zahlé, moc lidí nepoznalo, že je mám prodloužené ![]()
@Denis11 píše:
@Peťula 83 fakt jo? A jak to? mě ty dlouhy kolikrát lechtají pod obočím
a jak je máš dlouhé?
@hanitscha píše:
a jak je máš dlouhé?
myslim že mám 12mm ale krásně zahnutý nahoru.
jsou fakt krásný, úžasně dlouhý, jen mi trochu vadí, že to vypadá hodně nepřirozeně když nejsem namalovaná a myslim si, že i vydrží kratší dobu než ty kratší.. ![]()
@hanitscha já mám taky 13.. je to právě o zvyku..já když udělám 5 ženským 13 tak na každé vypadají úplně jinak.. na některé víc vidět..na některé přirozeně..
.. je fakt, že si říkám, že snesu ještě delší
ale neriskuji to
ted jsem si tam nechala dát oranžové..to melírování je super
no lechtaj pod obočím..záleží na zahnutí.. ![]()
@Denis11 vidíš.. já mám 13 ale méně zatočené..a nikdy nikdo nepoznal, že mám prodloužené řasy..a u chlapů jsem sklízela komplimenty, že mám nádherné řasy ![]()
Tak to je den kdy jsem si je nechala udělat
jsou to 3 a půl týdne ![]()