Vyhlášená značka kolečkových bruslí?

787
16.3.11 20:46

vyhlasena znacka doporucovana koleckovych brusli ?

porad nevim jake brusle koupit ,, vim jak vybirat ale i tak bych chtela par typu na jake znacky se mohu s lehkosti spolehnout :-0) ? prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4051
16.3.11 20:48

K2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.11 20:52
j.pampeliska píše:
K2

K2 :-) mam je uz 10 let, jezdim hodne (i po meste) a nedam na ne dopustit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 20:56

Salomon, K2 jsou velmi dobré brusle. A jinak je důležité v první řadě, aby ti botička seděla a nebyla těžká, tzn nazout brusle v obchodě a minimálně 20minut v nich pobýt. Z čeho jsou nože je celkem podřadné (nepředpokládám, že jsi profík) a kolečka a ložiska se dají koupit samostatně. Ložiska doporučuju na začátek ABEC 5, po rozježdění ABEC 7, ale kvalitní značkové!

Mám Salomony s titanovými noži cca 6 rok + mají rychlozapínání (žádné příšerné tkaničky) a jsem max spokojená. Jezdila jsem i jiné brusle a nenadchly mě.

Příspěvek upraven 16.03.11 v 21:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 20:57

ja si to tak nejak myslela,, :-) ja mam doma jeste z 97 roku kupovane tenkrat skoro 4000 bauery ,, ale dnes to nejede a je to silene tezke ,,, dnes se to dela vse odlehcene vetraci atd,,, a tak se ptam,, at nekoupim neco s cim bych pak nebyla spokojena .. protoze takove mam doma,, tenkrat super ale dnes? no uznej tak stare brusle to je ostuda hehehe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:04

jezisi loziska ? to se taky resi ? a kolecka? dobre budu se sklanet k tem K2 kdyz nikdo neda jinaci fajn dobre brusle tip ;-)
ja jsem takovy bruslar ze jsem drive jezdila porad,, ted to chci jako na ciklo stezky do parku ,, proste jak se rika fitness ,, :-)) jaky vliv maji ty loziska? trosku priblizte? kolecka mam koupit jake? je toho fakt fuura

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 21:05

Jestli ti botička sedí a není nijak těžká, kup si jen silikonová kolečka s ložisky a máš to. Bota Bauer ze staré kolekce by měla být kvalitní.

anomisisi píše:
ja si to tak nejak myslela,, :-) ja mam doma jeste z 97 roku kupovane tenkrat skoro 4000 bauery ,, ale dnes to nejede a je to silene tezke ,,, dnes se to dela vse odlehcene vetraci atd,,, a tak se ptam,, at nekoupim neco s cim bych pak nebyla spokojena .. protoze takove mam doma,, tenkrat super ale dnes? no uznej tak stare brusle to je ostuda hehehe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:10

kvalitni asi jsou ale myslim ze je to tezke ne?? a na kolik vyjdou takove kolecka a loziska celkem? aby se me to vubec vyplatilo,, a kolik vam tak bota s kolecky a lozisky a tim vsim vazi? at to mohu porovnat:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:13

co to znamena lozisko ILQ 7 ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
16.3.11 21:28

Taky doporučuji K2…jsem s nimi ohromně spokojená a další, které si budu kupovat budou zase K2 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:36

holky a jake mate? a kdyz si je poridim a budu jezdit abych napr i zhubla,, snad mate nekdo i v tomto zkusenost ,, jak dlouho by se na tom denne melo jezdit aby to bylo jako napr to cviceni ? pulhodka denne? nebo hodka? nebo jezdite na kilometry? drive jsme na tom jezdili jen tak na parkaci atd,, jako za mlada ale dnes to chci jako z duvodu neco se sebou delat,, kolo porad nebavi ,, zumba tez neni na porad a krom to v peknem pocasi je super byt venku no ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 21:38

Ložiska mají vliv na to, jak se ti jede. Čím kvalitnější, tím snadněji a rychleji jedeš, brusle je ovladatelnější. Pokud už jsi jezdila a hodně, 5 by ti byly brzy pomalé, tak jdi rovnou do ložisek ABEC 7 značkových nebo adekvátní (někteří výrobci je nemají značené jako ABEC, ale musí být schopni ti říct, co tomu odpovídá.) Pokud koupíš brusle Salomon, mají ložiska profi a nemusíš nic shánět. K2 jak které, je potřeba znát konkrétní model. Jinak sada ložisek stojí kolem 1200,–Kč (mám loni měněná, bo jezdim fakt hodně)

anomisisi píše:
jezisi loziska ? to se taky resi ? a kolecka? dobre budu se sklanet k tem K2 kdyz nikdo neda jinaci fajn dobre brusle tip ;-)
ja jsem takovy bruslar ze jsem drive jezdila porad,, ted to chci jako na ciklo stezky do parku ,, proste jak se rika fitness ,, :-)) jaky vliv maji ty loziska? trosku priblizte? kolecka mam koupit jake? je toho fakt fuura
To je označení ložisek, má například Salomon. ILQ 7 znamená, že kvalita odpovídá ABEC 7.
co to znamena lozisko ILQ 7 ??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.3.11 21:41

Nesmíš makat na plné pecky, musíš jezdit na optimální tepovce (220-věk a z toho cca 70%) a dlouho, tzn po 40min začneš spalovat kalorie a tvarovat dlouhé štíhlé svaly (viz štíhlí maratonci.) Když budeš makat a jezdit jen třeba půl hoďky, svaly půjdou do objemu (viz namakaní sprinteři.)

anomisisi píše:
holky a jake mate? a kdyz si je poridim a budu jezdit abych napr i zhubla,, snad mate nekdo i v tomto zkusenost ,, jak dlouho by se na tom denne melo jezdit aby to bylo jako napr to cviceni ? pulhodka denne? nebo hodka? nebo jezdite na kilometry? drive jsme na tom jezdili jen tak na parkaci atd,, jako za mlada ale dnes to chci jako z duvodu neco se sebou delat,, kolo porad nebavi ,, zumba tez neni na porad a krom to v peknem pocasi je super byt venku no ne?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:42

ahojky HATO :-) jsi skvela fakt se vyznas a dekuji zacina mi to vse rachovat a zacinam chapat :-) no a kdyz tak jezdis ,, co se tyce hubnuti atd,, jak dlouho bych mela denne jezdit aby to melo krasny odraz na me telo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
16.3.11 21:46

promin uz to ctu o tom hubnuti,, jj dobre takze spozvolna jezdit v tempu proste hodku denne,, chci dat dolu 5 kg ktere se fakt nedari pac mam rada jist no co ti budu povidat,, no ale ne na ty svaly / mohutnost , takze diky za typ,,, mimochodem hledam K2 salomon a nic mi nevyjizdi ,, zadne brusle :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková