Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
14.1.13 19:58

@Nutkani od toho by jsi právě měla mít kurz aby jsi vše věděla.. a aby jsi věděla, že na tohle jsou specielní zhušťující řasy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.1.13 10:03
@Nutkani píše:
Mám řasy půl roku a maximální spokojenost :-) Já sama je také lepím, ale bez drahého kurzu a jen v rodině a kamarádkám. Mě je lepí zase naoplátku sestra :-))) Máme to spíš jako koníček, něco jako háčkování :lol: Samozřejmě mi asi chybí spoustu chytrých rad, které se na kurzu dávají, ale zatím se daří. Přesto bych se ráda zeptala vás „řasařek“, jakým způsobem řasy zhustit? Hustota umělých řas je ovlivněna hustotou přirozených, ale když i ty přirozené jsou řidké a slabé, jak docílit většího objemu? Někdo říká, že se dá lepit dvě umělé řasy na jednu přirozenou, ale trochu se toho bojím :nevim:

Já řasy lepím a tím, že nalepíš dvě na jednu řasu, docílíš tak akorát toho, že pokud jsou řasy přirozené slabé, tak ti rychleji budou vypadávat, nebo se ti budou otáčet a píchat do oka, protože to zatížení neunesou. Já na řídké řasy lepím pokud to trochu jde, řasy nejsilnější 0,25mm.To pak vypadají trochu hustější. A ty tlustější lepím do vnějšího koutku oka.
Jinak samozdřejmě jak ti tady již psala Peťulka, udělala bych si kurz. Trvá jeden den a už nejsou zase tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.1.13 16:24

Jj holky, máte právdu, ten kurz je jistě super, uvažuji o něm. Zatím ale není čas ani peníze, lepím řasy jen mamce, ségře, švagrové a tchýni a k vůli nim se mi peníze za kurz nechtějí dávat :think: Je to ale zábavná prácička, tak že by mě v budoucnu bavila i jako profibrigáda, na to ten kurz samozřejmě potřebovat budu ;) Nemáte nějakej odkaz, kde se o kurzu dozvím víc? Předem dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.1.13 16:56

@Nutkani emporio lashes si dej do vyhledávače, byla jsem spokojená a na zhuštění ti tam povědí jsou řasy typu Y nebo W.. podívej se na net a uvidíš.. je to jakoby jeden koneček a na konci je rozdvojená bud dvě nebo tři vidličky.. jsou to řasy i na vyplnění, protože někomu třeba nerostou na jednom místě a vyplní se tím i mezírka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.1.13 17:02

No super, jsem z Olomouce, tak že to mám docela za rohem :pankac: díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.1.13 17:03

@Nutkani no kurna za rohem… a byla jsem spokojená :) kurz jsem dělala v půlce listopadu.. a mohu říct, že mám náklady již zaplacené.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.13 11:09

Ahojte, řasy mám zhruba 2 měsíce, ale vydrží mi tak 2 týdny, brzy mi vypadají :roll: Paní co mi je dělá, nemůže přijít čím to je :nevim:. Celkem by se mi to asi prodražilo, kdybych u řas zůstala. Jenže jsou krásně, praktické, ale pouze na chvíli, narozdíl od ostatních :( Moc díky, pokud poskytnete nějakou radu, čím by to mohlo být. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
27.1.13 11:12

@DadaD a padají ti jen umělé..nebo když se podíváš.. tak spadlá je tam přidělaná i ta tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.13 11:23

No jak kdy, ale většinou jen ty umělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
27.1.13 11:24

@DadaD odmaštuje ti řasy paní, než ti je jde dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.13 11:31

Ano, lihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.13 11:35

Nemůže to být třeba trvanlivostí lepidla? ale to jsme se s paní bavili, a prej vydrží 4m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
27.1.13 11:41

@DadaD ano po třech měsících se má měnit.. ptám se jestli tě odmaštuje..když ti jde dělat řasy.. a také.. jeslti po udělání chodíš do sprchy, vaříš.. nebo chodíš do solárka.. nebo mastné krémy na oči..mastný odličovač..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.1.13 11:55

No odmašťuje mě je tím lihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.1.13 11:58

@DadaD Možná bych zkusila zajít k jiné řasařce. Já mám řasy i po 4.týdnech pořád hezké, málo mi vypadávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková