Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
To teda bude
Ale ony zase rychle dorostou, měla jsem štětinky asi měsíc.
Ahoj, před třemi týdny jsem si nechala řasy prodloužit…řasy mi vydržely hezké tak týden, potom začaly hodně vypadávat. Dnes, když jsem se probudila tak nejen, že mi jich zase vypadalo velké množství, ale dokonce i s těmi mými!!! takže mám tak minimálně o 50% méně řas než jsem měla před tím!! A to jsem dodržela veškeré postupy, proti vypadávání…takže VŘELE NEDOPORUČUJI SI NECHÁVAT ŘASY PRODLUŽOVAT!! ![]()
Jsem překvapená, co se tu dočítám
na řasy chodím cca rok a půl a jsem nadmíru spokojená, na doplnění chodím 1× za tři týdny. za první jsem platila 1500,– nyní 300,–za doplnění. mám velice hodně svých řas, takže doplnění trvá 1,5-2hodiny, mám na jednom oku asi 3-4 délky, ale nemusím se líčit, alergickou reakci jsem nezažila. Za mě OPRAVDU VŘELE DOPORUČUJI jo a moje řasérka používá značku Blink
Je to jako u vlasů, ten taky vypadne a znova naroste nový. U řas je to stejné. Já pracuji se značkou Emporio a mám jejich řasy nalepené a jsem spokojená. Řasy mě vydrží 3 týdny. ![]()
Zajímavá diskuze plná rozporuplných názorů, kam chodíte vy, kterým řasy vypadávají a nedrží? Já na prodloužené řasy prokládané fialovou nedám dopustit, každé tři týdny chodím na doplnění plus na kosmetiku zároveň. Nic mi nevypadává, mám je krásně dlouhé a husté… že bych je sundala rozhodně neplánuji, asi opravdu záleží ke komu chodíte a jak kvalitní je prodloužení, resp. jak to kdo dělá, ono ne nadarmo se říká, že laciná věc je drahá.
Ahojte, dovolím si také přispět k tématu. Já si nechávám prodlužovat řasy cca 1 rok. První aplikace byla koupená na slevomatu a tak jsem si řekla, že pokud to z nějakého důvodu nedopadne, tak mi nebude líto těch 400,–, které to stálo…Chodím do jednoho salonu v Brně a jsem naprosto spokojená, řasy mi vydrží 5 týdnu, dělá mi je borec…Nové stojí 990,– za doplnění dávám 600,–.:-)
Mohu vřele doporučit ![]()
Tak jsem vyzkoušela umělé řasy metodou řasa na řasu a po prvotním nadšení ze vzhledu „princezny“ musím říct, že znova do toho asi nepůjdu. Je jasné, že nejvíc záleží, kdo vám řasy udělá a jaký materiál použije. Já jsem koupila kupon na slevomatu do pražského salonu, kde aplikace normálně stojí 2000,– S kuponem stála 400,– a podle toho byla asi i provedena,( Stylistka byla hotová asi za 35 minut. Řasy lepila s větším množstvím lepidla, než bylo nutné, takže se částečně slepily. Po týdnu té parády už mi vadilo, že to vypadá stále víc slepené a neupravené. Bližší pohled ukázal, že krom toho, lepidlo vytrhalo částečně mé vlastní řasy, takže jsem zakoupila remover a okamžitě sundala. Všem doporučuji chodit jen do ověřených salonů, jinak je výsledek spíš smutný.
@Jesterkaterka píše:
Tak jsem vyzkoušela umělé řasy metodou řasa na řasu a po prvotním nadšení ze vzhledu „princezny“ musím říct, že znova do toho asi nepůjdu. Je jasné, že nejvíc záleží, kdo vám řasy udělá a jaký materiál použije. Já jsem koupila kupon na slevomatu do pražského salonu, kde aplikace normálně stojí 2000,– S kuponem stála 400,– a podle toho byla asi i provedena,( Stylistka byla hotová asi za 35 minut. Řasy lepila s větším množstvím lepidla, než bylo nutné, takže se částečně slepily. Po týdnu té parády už mi vadilo, že to vypadá stále víc slepené a neupravené. Bližší pohled ukázal, že krom toho, lepidlo vytrhalo částečně mé vlastní řasy, takže jsem zakoupila remover a okamžitě sundala. Všem doporučuji chodit jen do ověřených salonů, jinak je výsledek spíš smutný.
Já řasy lepím a nepochopím, proč někdo dělá akce na slevomatu, nebo jiných slevových portálech, když to lepení potom uplně odflákne. Než aby se snažil udělat svou práci co nejlépe. ![]()
Ahoj, dneska jsem si nechala prodloužit řasy, ale…je to nádherné, jenže mám furt pocit, že ty řasy vidím či co a to nejsou nijak dlouhé. A taky jako bych měla furt něco před okem až mě z toho bolí hlava a mám jakoby pocit, že se mi snad přilepují na spodní tak do toho furt dlubu…za jak dlouho jste si na ně zvykly??? ![]()
@Amy88 já jsem si zvykla hned. Dej tomu pár dní a bude to v pohodě ![]()
Tak dneska už je to o moc lepší, ale včera jsem se docela dost lekla…že mi to bude dělat problém pořád a co s tím, že. Ale už je to ok. Děkuji
@Amy88 píše:
Tak dneska už je to o moc lepší, ale včera jsem se docela dost lekla…že mi to bude dělat problém pořád a co s tím, že. Ale už je to ok. Děkuji
tak to je dobře, že už sis zvykla, až někdy řasy sundáš, tak ti budou chybět ![]()
Holky a co v tehotenstvi? dobry? zrovna jsem cetla, ze to neni dobre
Ještě mimochodem bych chtěla dodat, že když zkoumám svoje řasy, ze kterých se už ty umělé odlepily, zdá se mi, že jsou tak o třetinu kratší než původně a takové nějaké oslabené - a to jsem byla poprvé. Obávám se, že až tu umělou nádheru sundám, bude to asi smutný pohled na moje vlastní řasy… No, uvidím, ale iluze si moc nedělám.