Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
29.1.13 12:51

@Peťula 83 no hele já tuhle našla a koupila přes slevomat takže první cena byla naprosto parádní, asi cca 350,–myslim.. nebo kolem 400 už si to přesně nepamatuju :-) doplnění 550,–. jsem s ní spokojená, protože ve srovnání s tou, kde jsem byla na jaře to je jako nebe a dudy a hlavně držej a to je pro mě důležitý. Já nechci pořád měnit a hledat a pokaždý zkoušet někoho jinýho.. s touhle jsem spokojená, jen jí musim říct at mi to namíchá no. ochotná a milá byla tak si myslim, že bude ochotná i ted. když jí řeknu že si to přeju namíchat protože ty dlohý řasy v koutku jsou nepřirozený tak to uděla si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:53

Tajže myslíš, že prostě do koutků kratší, doprošřed delší..? Ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:53

@Denis11 určitě pokud je šikovná.. tak se dá domluvit..a snad ti vyjde vstříc.. já za první set dávala skoro tři tisíce a můžu říct..že jsem vypadala jako coura.. fakt.. měnila jsem 3× řasařku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 12:54

@Denis11 od vnitřního koutku k vnějšímu..od kratších po delší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
29.1.13 12:56
@Peťula 83 píše:
@Denis11 od vnitřního koutku k vnějšímu..od kratších po delší

super děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 13:01

@Denis11 není zač..pak dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.1.13 13:02

@Peťula 83
ne, ne. Nemám nic:( ani kartáček ani letáček, tak jestli mi můžete poradit, tak budu velmi vděčná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
29.1.13 13:06
@Peťula 83 píše:
no.. ono by to chtělo opravdu tím nejslabším lepidlem..ale nejdřív udělat zkoušku..taky řasařka musí jednou za tři měsíce měnit lepidlo aby se netvořily alergické reakce.. anev ím nevím jestli to tak dělají všechny..

nečetla jsem celou diskuzi, jen jsem narazila na tento Váš komentář.. chodím na řasy cca 7 měsíců, vždy tak den dva po doplnku mám zarudlé oči (spíš dole ) vypadám jak bych brečela celou noc :-. Minule jsem tak chodila už týden a moje řasařka říkala, že používá lepidlo na citlivé oči. Pro tentokrát mi objednala nějaké extra pro citlivé oči (prý), asi hodinu po aplikaci oči úplně čisté, ovšem večer opět jak žárovky :-).Nevím jestli to je alergie (všude se píše, že alergie jsou napuchlé víčka, což já nemám) nebo co to je ovšem jsem z toho neštastná, s řasama jsem spokojená a nechci je sundávat. Nemáte nějaký tip třeba na kapky nebo co s tím? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
29.1.13 13:13
@Peťula 83 píše:
@Terulisekk proti gustu.. ale každý nemá štěstí na takovou dýlku řas jako ty.. mívají je i o dost kratší.. řidší… nesouměrné..

kdybych je měla kratší tak bych do toho asi šla.. já mám dobrou délku, tak se to dá řešit takhle..ale je pravda že kamarádka neměla vůbec nic.. a šla na prodloužení a bomba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 13:17

@AV těch lepidel je veliké množství.. nemusí to být na lepidlo..může to být na podložky, kterýma podlepuje oči.. každá řasařka by po aplikaci měla doporučit kápnutí očníma kapičkama..třeba visine.. je to přeci jen maličko námaha pro oči.. já také měnila podložky ted..a dvě slečny.. měly trošku opuchlo pod očima..ale do rána to bylo dobré ta blondatá slečna to také měla..a na té fotce je to vidět.. zrvna..co jsem sem vkládala.. zkuste toto.. aby vyměnila podložky pod oči.. doporučuji hypoalergenní..a nebo s kolagenem..vyživující a zklidnující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3270
29.1.13 13:22

Holky vím že vám to k ničemu nebude, ale mám zelený zákal - glaukom-a na něj mi mudr předepsala kapky po kterých mi řasy vyrostly tak, že je mám téměř dvojnásobné. Ono se to někde i používá, jmenuje se to tuším růst řas pomocí očních kapek, ale jak to dělají v praxi - to nevím.
Tak jsem to písla jen pro zajímavost :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
29.1.13 13:24
@Peťula 83 píše:
@AV těch lepidel je veliké množství.. nemusí to být na lepidlo..může to být na podložky, kterýma podlepuje oči.. každá řasařka by po aplikaci měla doporučit kápnutí očníma kapičkama..třeba visine.. je to přeci jen maličko námaha pro oči.. já také měnila podložky ted..a dvě slečny.. měly trošku opuchlo pod očima..ale do rána to bylo dobré ta blondatá slečna to také měla..a na té fotce je to vidět.. zrvna..co jsem sem vkládala.. zkuste toto.. aby vyměnila podložky pod oči.. doporučuji hypoalergenní..a nebo s kolagenem..vyživující a zklidnující

díky za radu, zkusím příště poprosit, kape po každém doplnění, ale i tak to bělmo zčervená, je zajímavé že třeba až po 3 hodinách :-( doma kapu taky ale bez výsledku… no snad s tím tentokrát zas nebudu chodit týden :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 13:33

@AV protože i tak lepidlo na řasách zasychá následujících 24-48 hodin… a pořád z něj jdou výpary..at už slabší či silnější..jsou i bezvýparová lepidla..ale opravdu nevím.. čím by to mohlo být.. musíš zkoušet a zkoušet..a nebo lepí spodní řasy tou podložkou moc do oka.. taky mi to párkrát řasařka udělala a podráždilo mi to bělmo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AV
552
29.1.13 13:56

Škoda že jsi od pardubic :-) i tak díky za radu, zkusím příště říct :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
29.1.13 14:03

@AV zkus to..at vymění třeba podložky pod oči.. :) doufám, že to bude dobré a snad jsem alespon trošku pomohla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková