Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Chtěla jsem se zeptat Vás řasařek, jestli se může stát, že se horní řasy při lepení můžou trochu slepit se spodními. „mé“ řasařce se to občas stane a pak to snad prostříhává nůžkami. Mě to slepila jen trošičku, ale kamarádce to slepila tak, že se od řasařky vrátila a spodní řasy ve vnějším koutku téměř neměla ![]()
Jen jsem se chtěla zeptat, zda se to může stát, nebo je paní špatná řasařka a mám ji raději vyměnit?
Jinak nalepené řasy vypadají moc pěkně, nepadají a vydrží dlouho. Lepí mi 8,10,12 ![]()
@cosinka ano stává se to.. mně se to také stane..ale ne žádné nůžky..ale pinzetami rozpojit…
@Peťula 83 Je pravda, že pinzety používá taky, ale kamarádce ty spodní řasy prostříhala
Myslím, že mi mě občas něco ustřihla - asi co se jí nehodilo ![]()
Ale řasy jinak vypadají moc pěkně ![]()
Ahojky, tak jsem si pročtla Vaši diskuzi a musím přihodit i svojí zkušenost. Včera jsem byla na řasách. Kosmetička měla zn. Diamond Lashes. Vše bylo ok, ale po pár hodinách mě začali oči svědit, rudnout a natéket. Vzala jsem si Zyrtec, který mi měl údajně pomoci ale nic. Přes noc mi otok ještě více narostl a teďka leduji a přemýšlím co s tím. Přítle mám mimo město a na pohotovosot se mi teďk anechce-platiti 90Kč a ještě aby se mi vysmáli
Poradíte mi prosím? ![]()
@Elinkka řasařku a řasy dolů.. hned.. nebo si je pomaž olejem a ono to pomalu půjde dolů samo..to musí dolů.. máš alergii na lepidlo.. musíš si dát holt to nejslabší ale budou méně držet.. pokud se to zhoršuje.. tak na sundání..a neoddaluj to..
Měla jsem je už dříve ale toto jsem neměla, nechápu proč se to děje
jak je mám sundat doma? musím je tedy okamžitě sundat? neopadne to?
@Elinkka odpadne..ale kompletně až tak za 3 měsíce postupně všechny vypadají.. má jiné lepidlo…je spousta druhů lepidel a jsou na to bohužel někdy takové reakce.. každá to neustojí.. jsou i jemná lepidla pro alergiky.. nevím proč se nezeptala jeslti jsi alergik..
no bud jí zavolej a sundá to..je na to takový gelík..nebo mi známá psala sundala to tím, že je pomazala olejem..
No abych pravdu řekla tak po této zkušenosti se mi k te řasařce už nechce, to asi chápeš
takže si to radši sundám doma azajdu pro nějaké kapičky do očí…jakmile to sundám tak otok opadne?
@Elinkka no ale z ato ona opravdu nemůže.. bohužel… ona by ti měla vyhovět hned.. nikdy totiž nevíme..jak jaká klientka zareaguje… to se jí zase musím zastat..
já to klientkám říkám.. kdyby něco okamžitě volejte..a sundáme.. visine si kapej.. mělo by to pak postupně opadávat otok..nezapomen, že prášek ti třeba nepomůže.. protože ta látka u toho oka je pořád (lepidlo) a bude ti tu reakci pořád obnovovat.. jen nevím jestli to to sundání doma ppomůže.. řasařka má remover..který to lepidlo rozpustí úplně..
Ahojky holky,
já si řasy nechala udělat před půl rokem kvuli svatbě. Už jsem je měla před dvěma lety a tak to pro mě nebyla uplná neznámá. Tehdy to ale stálo podstatně víc. Za první sadu jsem dávala tuším 3500kč pak doplnění 700kč co tři týdny. Nyní jsem spokojená se slečnou ke které chodím, za základní sadu chtěla 1300kč doplnění 400kč. Jen mě tam nebaví ležet a chodit tam…a ted uvažuju že se na to vyprdnu. chodím ještě na nehty, na vlasy..no je toho moc
Jinak žádnou špatnou reakci jsem neměla.