Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Venuse27 píše:
Ale kdyz si namaluji obycejnou rasenkou jen konecky tak to prece nevadi…nebudu je malovat po cele delce…
to se tam postupně rozmatlá…no ale dělej jak myslíš..pak tedy po řasařce náhodou nemůžeš reklamovat práci..kdyby ti řasy hodně padaly..
@Venuse27 píše:
Ale kdyz si namaluji obycejnou rasenkou jen konecky tak to prece nevadi…nebudu je malovat po cele delce…
a chtěla jsem vidět foto..protože žádná z mých klientek opravdu řasenku vůbec nepotřebuje..
@Peťula 83 Ahaaa, vidíš, tak to jsem netušila - musím se přiznat, že řasy mám už asi 4 roky, ale do dneška jsem netušila, že existuje spešl řasenka na prodloužené řasy…
No tak jsem zase o něco chytřejší - díky
A to koupím normálně v drogérce?
Reklamovat to snad ani nejde…ikdyz jedno oko odbila a neni to tak pekne tak s tim stejne uz nic neudelam… stejne musim ted hledat jinou rasarku a u nas jich moc neni.ale jinak diky
@Aknirasa nn musíš objednat hned pošlu odkazy, kde se dají koupit.. a když už chcete cpát holky normální tak v žádném případě voděodolné…
tady máte příklady řasenek…
@Venuse27 píše:
Reklamovat to snad ani nejde…ikdyz jedno oko odbila a neni to tak pekne tak s tim stejne uz nic neudelam… stejne musim ted hledat jinou rasarku a u nas jich moc neni.ale jinak diky
jako naschvál jsi určitě z daleka..ode mě.. ![]()
Umělé řasy mám proto, abych nemusela používat řasenku -jinak to dle mě nemá moc smysl ![]()
@Venuse27 píše:
Jsem od olomouce a ty?
Pardubicko.. ale jestli můžu doporučit.. podívej se na emporiolashes.. tam je přímo školící středisko v lošticích je salon..
a mají přehled..kde pracují jejich vyškolené stylistky a určo poradí.. ![]()
@Venuse27 píše:není vůbec zač.. tam si zavolej..
Dekuju…
Mobil: 604219386
Pevná linka: 588517971
info@emporiolashes.cz
IČ: 76385205
DIČ: CZ7756154406
Jsme plátci DPH!
oni opravdu povědí.. jestli mají v okolí jejich lashstylistky.. a doporučí..
snad jsem pomohla.. ![]()