Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
12.4.13 09:40

Tak já asi taky změním řasařku. Neznáte po Plzně nějakou dobrou? Mně občas vypadne třeba 5-10 řas najednou a mám tam pak díru, což je jasné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
12.4.13 09:48

@maritimka Jsem z Písku, v Plzni neporadím :nevim:
Já měla rekord 5řas v jednom cucku. Jestli ty máš až 10, tak to je teda síla.
Fakt sehnat kvalitní řasařku je fuška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.4.13 11:41

@maritimka no jen jde o to pokud padají samostatně..a třeba vedle sebe..to se stane..ale nesmějí být v cucku.. občas holky když jdou na doplnění tak mezery mají..ale padá jim to samovolně.. a neee teda 10 v jednom kuse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.4.13 11:42

@cosinka je pravda, že já jsem taky vystřídala tři řasařky, než jsem byla spokojená..bohužel je nemůžu dělat sama sobě.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
12.4.13 14:21

@Peťula 83 No mně vypadne jedna moje a na ní je třeba 5 umělých, vedle sebe spojené lepidlem. A vesměs jen málokdy mi vypadne jen jedna moje a na ní je jedva umělá :nevim:. Ale napadlo mě - když mám svých řas třeba méně, nedává se víc řas na jednu? To je ale asi blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.4.13 20:39

@maritimka no to se nedává… pokud tam jsou mezery..tak na zhušťování jsou speciální řasy.. tvaru Y nebo W… ale nee víc na jednu řasu teda.. to je hrůza.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
12.4.13 21:13

@Peťula 83 Aha, tak to jsem ani netušila, že existují „zhušťující“ řasy… No hold vyměním řasařku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
12.4.13 21:18

@maritimka existují..když ti vznikne třeba mezírka.. a je tam málo řas.. na které lze nalepit.. tak se tam dají tyto… mají jeden kořínek..ale ke konci se rozdvojuje nebo roztrojuje a mezírku vyplní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
14.4.13 21:44

hruza

Takze rasy mam od utery a na to ze je nemam ani tyden, tak uz je mam vsecky vypelichany, vypada to hnusne, sem vylozene nasrana na jedne rase 2-4 umele, pada to. proste silenost…tak jdu zitra ke druhe rasarce na opravu, tak doufam ze uz to bude kvalitne udelane!!!

• Citovat
  • Upravit
3400
14.4.13 21:48
@Venuse27 píše:
Takze rasy mam od utery a na to ze je nemam ani tyden, tak uz je mam vsecky vypelichany, vypada to hnusne, sem vylozene nasrana na jedne rase 2-4 umele, pada to. proste silenost…tak jdu zitra ke druhe rasarce na opravu, tak doufam ze uz to bude kvalitne udelane!!!

to tedy ano a na tamtu bych vlítla normálně.. jí to ukázat a požadovala vrácení peněz..tohle je strašný jako.. a udělala bych asi špatnou reklamu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
14.4.13 21:54

O te spatne rekkame hodne uvazuji… sem z toho pekne vytocena…

• Citovat
  • Upravit
3400
14.4.13 21:59
@Venuse27 píše:
O te spatne rekkame hodne uvazuji… sem z toho pekne vytocena…

no ani se ti nedivím.. zaplatíš si.. a pak dopadneš tak..že za týden musíš jít jinam… dám ti sem foto příklad.. jak by to mělo vypadat..aby jsi viděla.. každé oko je jiné mé klientky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
14.4.13 22:58

Moc pekne…a ty barevne rasy v tom..super, skoda ze jsi tak daleko :,(

• Citovat
  • Upravit
3400
14.4.13 23:00
@Venuse27 píše:
Moc pekne…a ty barevne rasy v tom..super, skoda ze jsi tak daleko :,(

děkuji za kompliment.. to víš..zákon schválnosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
14.4.13 23:04

@Peťula 83 Moc pěkná práce :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie