Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Tak já asi taky změním řasařku. Neznáte po Plzně nějakou dobrou? Mně občas vypadne třeba 5-10 řas najednou a mám tam pak díru, což je jasné ![]()
@maritimka Jsem z Písku, v Plzni neporadím ![]()
Já měla rekord 5řas v jednom cucku. Jestli ty máš až 10, tak to je teda síla.
Fakt sehnat kvalitní řasařku je fuška.
@maritimka no jen jde o to pokud padají samostatně..a třeba vedle sebe..to se stane..ale nesmějí být v cucku.. občas holky když jdou na doplnění tak mezery mají..ale padá jim to samovolně.. a neee teda 10 v jednom kuse..
@cosinka je pravda, že já jsem taky vystřídala tři řasařky, než jsem byla spokojená..bohužel je nemůžu dělat sama sobě.. ![]()
@Peťula 83 No mně vypadne jedna moje a na ní je třeba 5 umělých, vedle sebe spojené lepidlem. A vesměs jen málokdy mi vypadne jen jedna moje a na ní je jedva umělá
. Ale napadlo mě - když mám svých řas třeba méně, nedává se víc řas na jednu? To je ale asi blbost…
@maritimka no to se nedává… pokud tam jsou mezery..tak na zhušťování jsou speciální řasy.. tvaru Y nebo W… ale nee víc na jednu řasu teda.. to je hrůza.. ![]()
@Peťula 83 Aha, tak to jsem ani netušila, že existují „zhušťující“ řasy… No hold vyměním řasařku ![]()
@maritimka existují..když ti vznikne třeba mezírka.. a je tam málo řas.. na které lze nalepit.. tak se tam dají tyto… mají jeden kořínek..ale ke konci se rozdvojuje nebo roztrojuje a mezírku vyplní..
Takze rasy mam od utery a na to ze je nemam ani tyden, tak uz je mam vsecky vypelichany, vypada to hnusne, sem vylozene nasrana na jedne rase 2-4 umele, pada to. proste silenost…tak jdu zitra ke druhe rasarce na opravu, tak doufam ze uz to bude kvalitne udelane!!!
@Venuse27 píše:
Takze rasy mam od utery a na to ze je nemam ani tyden, tak uz je mam vsecky vypelichany, vypada to hnusne, sem vylozene nasrana na jedne rase 2-4 umele, pada to. proste silenost…tak jdu zitra ke druhe rasarce na opravu, tak doufam ze uz to bude kvalitne udelane!!!
to tedy ano a na tamtu bych vlítla normálně.. jí to ukázat a požadovala vrácení peněz..tohle je strašný jako.. a udělala bych asi špatnou reklamu
O te spatne rekkame hodne uvazuji… sem z toho pekne vytocena…
@Venuse27 píše:
O te spatne rekkame hodne uvazuji… sem z toho pekne vytocena…
no ani se ti nedivím.. zaplatíš si.. a pak dopadneš tak..že za týden musíš jít jinam… dám ti sem foto příklad.. jak by to mělo vypadat..aby jsi viděla.. každé oko je jiné mé klientky..
Moc pekne…a ty barevne rasy v tom..super, skoda ze jsi tak daleko ![]()
@Venuse27 píše:
Moc pekne…a ty barevne rasy v tom..super, skoda ze jsi tak daleko
děkuji za kompliment.. to víš..zákon schválnosti ![]()