Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Venuse27 a jakou značku řas používala ta řasařka u které jsi byla? Já dělám řasy taky jsem ze Zlína a vše co ti tady Peťa radila s tím souhlasím i já. Já dělám se stejnou značkou jako Peťka s Emporiem a ti mají krásné černé řasy. Tak by mě zajímalo co to je za značku, když se ti zdají světlé. A ještě mě zajímá jakou tloušťku a délku sis nechala dát.
Já mám své řasy krátké, světlé a málo natočené. Takže můžu mít prakticky ty nejkratší a nejtenčí řasy, které jsou, aby mi aspoň chvilku vydržely. A musím říct, měla jsem ty Emporio i Diamont Lashes (myslím, že se takhle jmenují) a nikdy se mi nestalo, že by byly nevýrazné, abych je musela malovat.
Záleží, co řasařka používá za řasy, aby neměla nějaké Noname ![]()
No bohužel i takové jsou mezi námi, co do krabiček od Emporia nasypou ty NONAME jak říkáš ![]()
@evelik píše:
No bohužel i takové jsou mezi námi, co do krabiček od Emporia nasypou ty NONAME jak říkáš
A problém je v tom, že ženský netuší, jak ty řasy mají být správně nalepené, takže chodí k těm s Noname řasama a myslí si, že takhle to má být… Jsem k takové jedné chodila pár měsíců, než jsem zkusila jinou a to bylo něco úplně jiného. Ty Noname řasy padaly díky špatnému lepidlu 2× rychleji než ty co mám teď a i to lepidlo bylo jakoby tvrdé na řasách natolik, že když jsem zavřela oči a „přitlačila“ na horní víčko, tak to do spodního skoro až řezalo ![]()
Vubec nevim co to je za rasy. nerekla mi to a ja se ani neptala.mam je poprve v zivote, tak sem ani nevedela ze je vic druhu.ted musim sehnat novou rasarku sikovnou ne moc drahou a hlavne prijemnou, tady ta byla strasna.
@maritimka no tak to je mazec.To spíše ale vypadá podle toho jak si to napsala, že aby jí to drželo, tak ho tam dala moc. Lepidlo při nalepení není vidět, protože je ho tam opravdu minimum.To jsou ty odbornice bez kurzů…
A delka nevim kolik to ma, a na sirku myslim rikala 2mm, ale to se mi nezda
@evelik To lepidlo nebylo vidět, ale přišlo mi, že ty řasy lepila moc daleko od oka. Protože hned po nalepení pár dnů bylo vše OK, ale jak to odrůstalo, tak to bolelo… ![]()
No tak me to teda reze hodne.kdyz zavru vic oci a kdyz na ty rasy sahnu tak to boli jak cert. a kaminek mi dala uplne ke korenu takze ani nejde videt. a boli to
No holky co to bylo za expertky. Já mám teda řasy už dva roky a mám 0,15mm tloušťku a 11mm délku a vůbec necítím, že bych na oku měla něco co by mě řezalo. Dokonce si je i sem tam promnu a jsou i na dotek velice příjemné. Venuse28 být tebou, tak za ní zajdu, aby ti je sundala. A ty si fakt najdi někoho jiného, jak ti radila Peťka.
@Venuse28 píše:
Vubec nevim co to je za rasy. nerekla mi to a ja se ani neptala.mam je poprve v zivote, tak sem ani nevedela ze je vic druhu.ted musim sehnat novou rasarku sikovnou ne moc drahou a hlavne prijemnou, tady ta byla strasna.
proto jsme tu po tobě my řasařky chtěly fotku abychom se mohly podívat jak to vypadá..a my poznáme cca typ řas..
řasy jsou 0,20mm tlouštka.. ![]()
@evelik
přesně… nějaké expertky.. a většinou řasy bolí když jsou před vypadnutím, nebo nalepené na víc řas.(ty ostatní jak rostou tak to vytlačujou a když jsou přichycené bolí to).a nejhorší případ.. když to tam máš přišprcnuté na víčku.. ![]()
@Peťula 83 jen když to čtu, tak mě to bolí. A nebo kamínek na víčku, to je mazec.