Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
14.4.13 23:05

@cosinka děkujiiiiiiii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketMMM
22.4.13 09:00

Ahoj, a mohla bys nám prozradit :-) do jakého salonu chodíš? Chci si nechat prodloužit řasy a chtěla bych jít na jistotu… :-)

• Citovat
  • Upravit
3400
22.4.13 14:45
@MarketMMM píše:
Ahoj, a mohla bys nám prozradit :-) do jakého salonu chodíš? Chci si nechat prodloužit řasy a chtěla bych jít na jistotu… :-)

ahojda..nevím koho jsi měla na mysli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
22.4.13 15:33

Tak uz me stvalo jak me ty rasy padaji tak sem se vylozene nas…a a vytrhala sem si je…uz se ta bolest nedala vydrzet a to jak me to porad pada…a ted mam rasy prtavy jak kdybych zadny nemela..

• Citovat
  • Upravit
3400
22.4.13 15:37
@Venuse27 píše:
Tak uz me stvalo jak me ty rasy padaji tak sem se vylozene nas…a a vytrhala sem si je…uz se ta bolest nedala vydrzet a to jak me to porad pada…a ted mam rasy prtavy jak kdybych zadny nemela..

oni ti dorostou…ale dej tomu max 2 měsíce.. :) teda ty jsi kaskadérka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marcela21
26.5.13 19:55

Ahoj holky, u Nás v salonu se řasy také dělají, vydržela jsem to měsíc a půl, opravdu musím říct je to krásné a člověk se nemusí upravovat ale vadilo mi, že si nemohu pořádně po ránu umýt oči, páleli mě často a boleli dnes jsem to sundala a musím říct že mám nateklé oči a naprosto přetrhané řasy takže doufám že se dají do kupy… Sundaní prováděla samozřejmě slečna co aplikuje řasy ale i tak už raději nikdy :oops:

• Citovat
  • Upravit
3400
26.5.13 20:02
@Marcela21 píše:
Ahoj holky, u Nás v salonu se řasy také dělají, vydržela jsem to měsíc a půl, opravdu musím říct je to krásné a člověk se nemusí upravovat ale vadilo mi, že si nemohu pořádně po ránu umýt oči, páleli mě často a boleli dnes jsem to sundala a musím říct že mám nateklé oči a naprosto přetrhané řasy takže doufám že se dají do kupy… Sundaní prováděla samozřejmě slečna co aplikuje řasy ale i tak už raději nikdy :oops:

vidíš… já jsem ted klientce sundávala řasy.. a nebylo na nic téměř nic poškozeného… trvalo to asi 5 min a bylo vše dole.. pokud te očka pálily.. a bolely.. tak jsi na to zřejmě měla nějakou alergickou reakci..protože tohle se běžně nestává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
27.5.13 16:34

Dnes jsem sundala řasy, poradíte mi, jaká je nejlepší výživa či regenerace na řasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.8.13 10:04

Ahoj, musela jsem sundat na nějaký čas řasy, svoje mám krásně husté ale zatím krátké.
Je to hrozný nezvyk, poradíte co na ně, aby rychleji vyrostly? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.13 10:11

@pralinka2727 Taky jsem je před měsícem sundala. Též byly krátké, ale husté.
Teď už jsou OK :palec: Nic jsem na ně nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.8.13 10:15

@cosinka díky za povzbuzení, snad do měsíce taky dorostou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.13 10:24

@pralinka2727 Určitě :palec:
Prodává se i speciální řasenka, po které řasy zhoustnou a prodlouží se. Viděla jsem ji u kosmetičky. Stojí asi 1000,– ale jestli to funguje, to nevím. Kosmetička povídala, že jo - ale znáš to :lol: :lol:
Já to přežila i bez zázračné řasenky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
13.8.13 10:31
@cosinka píše:
@pralinka2727 Určitě :palec:
Prodává se i speciální řasenka, po které řasy zhoustnou a prodlouží se. Viděla jsem ji u kosmetičky. Stojí asi 1000,– ale jestli to funguje, to nevím. Kosmetička povídala, že jo - ale znáš to :lol: :lol:
Já to přežila i bez zázračné řasenky :palec:

myslím že to bez této řasenky taky přežiju :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
13.8.13 10:37

@pralinka2727 si piš, že jo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra 6655
8.9.13 19:54

Rasenka..

Ahoj vsem,

chci se zeptat..pokud budu chtit pouzit rasenku na prodlouzene rasy, jakou doporucite..pres den si je nelicima, ale nekdy na vecer bych chtela..moje kamaradka pouzivala specialni na prodlouzene rasy, ale neustale ji po ni palila oci a ja mam take z toho strach, navic nosim kontaktni cocky…jakou rasenku bych tedy mohla pouzit? vim ze bez oleje, ale jaka to je? vodeodolna? prosim poradte..dekuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková