Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7449
11.4.13 13:07

Mně ty řasy bolí, ale fakt jen trošičku, když razantně zavřu oko, když odrůstají. Ale to mi přijde normální, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.4.13 14:40

@maritimka nenene nemělo by to bolet vůbec. já je nosím dva roky.. a bolí to opravdu před vypadnutím a nebo když je jich chycených víc najednou ta jedna řasa chce růst a nemůže..protože je přichycená..tak to může bolet.. a nebo tam máš zobáček.. a ten tě píchá do víčka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.4.13 14:48

@maritimka Mě taky bolely řasy, když jsem hodně zavřela víčka. Vyměnila jsem řasařku, ta se zhrozila, že tam mám hrozný nánosy lepidla a hodně slepených řas dohromady. Postupně mi doplňovala řasy ona a teď je to super. Řasy mám teď lehoučká jak pírka, nic mě netlačí, nebolí a lepidlo už nemám ani na víčkách :potlesk:
Jednou mi ta původní řasařka nalepila řasy tak na hov.., že jsem musela 2 cucky doma odlepit. Nedalo se to vydržet, jak to bolelo. Napepila mi je až úplně k víčku a pěkně mě to na tom víčku bodalo. Fakt hrůza. K paní co chodím teď je to nebe a dudy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
11.4.13 14:53

No já když mi vypadne „řasa“, většinou vypadne víc umělých najednou, jsou jakoby spojené :nevim:. Takže mám taky blbou řasařku, což?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.4.13 14:56

@maritimka ano.. pokud jsou slepené k sobě tk máš špatnou řasařku.. nejmenuje se to jen tak řasa na řasu… a ne řasy na řasu.. nooo samozřejmě i mně se občas stane..že dvě se slepí..dokud vytuhává lepidlo..ale nee že to bude na 30 řasách na oku… ale jen dvě. a opravdu zřídka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.4.13 14:58

@maritimka určite máš řasařku na prd. Taky mi jich dřív vypadlo víc na jednou. Dokonce i cucek s pěti řasami (pak tam byla díra jak prase)
O té doby co mám novou řasařku, tak když řasa vypadne, tak jen po jedné :potlesk:
Ta stará řasařka se se mnou nepárala, když jí nějaká moje řasa nevyhovovala, tak ji prostě ustřihla nůžkama a bylo. Nomá řasařka mi řekla, že to dělala asi proto, že jak tam byl nános toho lepidla, tak jí to před doplněním nešlo sundat :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.4.13 15:01

@cosinka to je opravdu strašné, co dokáží nějaké rádobyprofesionálky…bože

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
11.4.13 18:51

Byla sem dnes u slecny ktera to dela i tu znacku jak jste tady psaly, vsecko mi ukazala jaky ma druhy atd…divala se mi na ne no taky nebyla moc nadsena vytvorem, takze v pondeli jdu na opravu ke zkusene rasarce..a co me dorazilo ta co mi to delala rikala ze ma praxi 5 let a dnes sem zjistila ze to sotva dela pul roku…

• Citovat
  • Upravit
Venuse27
11.4.13 18:51

Proto je mela asi ta k levne za 550 kc doplneni za 400

• Citovat
  • Upravit
1096
11.4.13 18:56
@Venuse27 píše:
Proto je mela asi ta k levne za 550 kc doplneni za píše: Více

Já platím za doplnění 350,– :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.4.13 18:58

@cosinka já mám doplnění 400 po měsíci…

@Venuse27 píše:
Proto je mela asi ta k levne za 550 kc doplneni za píše: Více

nooo to má nový set teda hodně levný to doplnění je většinou jako všude.. ale teda.. jak může lhát.. že pět let.. to je strašný já ženským říkala vždycky.. učím se to..dělám to chvilenku… trvá mi to trošku dýl..a oni všechny že nevadí..dívají se na fota mé práce a tam vidí..co umím.. a podle toho posoudí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
11.4.13 20:33

Řasařka, která mi slepovala řasy tunou lepidla chtěla za doplnění 380,– :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
11.4.13 20:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
11.4.13 21:47

K te nove co v pondeluy jdu chce za doplneni od 100-500 kc..zalezi na tom kolik jich doplnuje…ja to mam dost nevyrazne tak asi budu platit plnou palbu…

• Citovat
  • Upravit
3400
11.4.13 21:49
@Venuse27 píše:
K te nove co v pondeluy jdu chce za doplneni od 100-500 kc..zalezi na tom kolik jich doplnuje…ja to mam dost nevyrazne tak asi budu platit plnou palbu…

tady nejde o výraznost ale o množství tvých řas.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková