Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
22.3.13 11:29

@Terulisekk před řasenkou :) nee to opravdu nejsem ze stejného kraje :)

@Jamuna já teda na slevomaty nemůžu říct špatného slova kupovala jsem pobyt, liposukci zmražením a zboží a dobré.. jen jsem slyšela o těch řasách.. že to prostě odflakují..když je to levnější..dávají mín řas.. nový set by měl trvat ke dvěma hodinám.. :) já jsem ještě pomalejší dělám ho cca 2,5 hod.. ale když slyším, že holky choděj na doplnění a půl hodiny..to se mi zdá teda dooost málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.3.13 11:41

@Peťula 83 tak jsem si jí právě objednala:) dám vědět až příjde a jak funguje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.3.13 11:43

@Terulisekk no jsem zvědavá.. já jsem s ní pracovala.. ukazovali použití.. před nalepováním řas a špatné to nebylo.. :) je tam ochranná spirálka, takže si řasy vůbec nespálíš..je to jakoby hřebínek.. a zpod něj jde teplo… snad ti pomůže.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
22.3.13 11:45

@Peťula 83 - doufám:) když ne, tak to prodám na internetu:)..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
22.3.13 11:46

@Terulisekk jasně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7449
22.3.13 15:33

@Jamuna Já nakupuju hodně na Slevomat.cz, první řasy i s doplněním jsem měla také odsud. Výhoda u nich - jakmile nejsi spokojená, vrátí ti peníze. Takže pokud koupíš voucher, na který se ti nikdo neozve, zboží nekvalitní atd, vrací peníze :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
25.3.13 09:46

@Peťula 83 - tak mám přístrojek doma:) funguje… :D zatím opravdu funguje a to jsem neměla čas na nějaký delší zkoumání a upravování, tak jsem to jen nahřála- hodně rychle se to nahřálo musím uznat.. a párkrát přejela po řasách a natočili se- né rapidně, ale trochu jo, což je u mě pokrok:D:) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
25.3.13 14:33

@Terulisekk ahojda..to mě těší… snad se osvědčí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
10.4.13 19:37

rasenka na prodlouzene rasy

Muzu se zeptat jestli si musim na prodlouzene rasy koupit rasenku spesl nebo staci obycejna rasenka? diky za odpoved

• Citovat
  • Upravit
3400
10.4.13 19:38
@Venuse27 píše:
Muzu se zeptat jestli si musim na prodlouzene rasy koupit rasenku spesl nebo staci obycejna rasenka? diky za odpoved

na to je speciální řasenka.. ale pokud je máš dobře udělané tak vůůůůbec není řasenka třeba..s tím se mnou bude každá ženská souhlasit.. já jsem řasenku za dva roky na tyto řasy nepoužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
10.4.13 19:47

Rasy vypadaji dobre, jen me prijdou svetle oproti tomu jak sem je mela cerne po rasence kdyz sem mela jeste sve rasy… proto bych chtela tu rasenku a vic je zcernit…

• Citovat
  • Upravit
3400
10.4.13 19:48
@Venuse27 píše:
Rasy vypadaji dobre, jen me prijdou svetle oproti tomu jak sem je mela cerne po rasence kdyz sem mela jeste sve rasy… proto bych chtela tu rasenku a vic je zcernit…

no a můžeš prosím vyfotit očka? já tedy řasy co mám..tak mám černočerné… jen by mě zajímala ta barva. můžeš? děkuji… já ti sem pak pošlu odkaz na ty řasenky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Venuse27
10.4.13 19:57

:) to bych vam je rada vyfotila ale fotak nemam a na mobil to poradne nejde, tak nevim jak to udelat… :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
187
10.4.13 19:58

Ahoj, já teda řasenku občas použiju, ale to až tak těsně před doplněním, kdy mám řasy už prořídlý a prosvítají mi tam ty mé, tak abych to zamaskovala a trochu sjednotila :) A to pak teda používám normální řasenku, žádnou spešl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
10.4.13 19:59

@Aknirasa no jenže když je trošku s olejem.. tak to může dost povolovat.. nedoporučují to a řasenka na prodloužené řasy se dá koupit za stejné peníze jako normální. nepokoušela bych to.. někomu po tom opravdu můžou dost vypadat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková