Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3400
10.2.13 12:51

@Palička Klára to je ono.. co jsem rozmýšlela já.. řasy, vlasy, nehty.. ale řasy jsem dát pryč nechtěla.. tak jsem přestala chodit na nehty.. dala jsem si levnější a lepší variantu gellak..a ted jsem to stejně úplně přestala používat :) zlaté řasy. nehty přežiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
10.2.13 12:53

@Palička Klára a kvůli tomu někam chodit.. jsem začala dělat řasy tím způsobem že ne salon ale dojíždím za zákznicemi domů.. nemusejí aspon nikde čekat a cestovat :) myslím si, že je to lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 13:00

@Peťula 83 Peti, já bych chtěla chodit na vše… :-D ale přiznám se že finančně je to i pro mě vše náročné no :-O je to o penězích. jsem ted doma, snažíme se o mimi takže s tím co mi přijde na učet si nemužu vyskakovat. Takže se budu muset něčeho vzdát. a vypadá to právě na ty řasy, i když nechci :-) člověk vypadá hned líp, oči pěkně velké, uplně jiný výraz. No uvidíme :-) Každopádně je super že jezdíš za klientkama..kdyby tak ke mě někdo taky dojel. :-)… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
10.2.13 13:04

@Palička Klára taky se snažíme o mimi.. :) proto jsem já místo řas zrušila nehty.. že bez řas si to neumím předstait.. nehty prostě jen nalakuju :) taky to pro mě bylo moc.. znám to.. :) 2× jsem je i sundala a bez nich to byla hrůůůza :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 13:11

@Peťula 83 Jééé, nehty nechci obětovat..mám ráda že mám klid celý měsíc, nemusím nic řešit, lakovat - druhý den mám lak oloupaný a když sem měla pokus je nemít, sundala je tak se mi moje nehty tak zalamovaly až do masa že jsem nemohla vydržet a byla štastná když sem si je zase dala. :-) takže uvidím. Ted jsem zrovna ve stádiu kdy mám řasy prořídlé a vypadané, jenže sem objednaná i ke kadeřníkovi(nosím blond melír) i na nehty..sakryš :-) asi si vsadím sportku :-D to je zas melír 600kč, nehty 400kč, řasy 400kč.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
10.2.13 13:14

@Palička Klára joo je to hrozný to já vím :) sportku bych taky brala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 19:15

Dobrý den, dají se prodloužené řasy ještě nějak zvýraznit? Třeba průhlednou řasenkou, jen konečky? Potřebovala bych je jakoby natočit, mám je sice hodně dlouhé, ale málo zatočené, tak jsou málo výrazné a chtěla bych je právě nějak zvýraznit…

• Citovat
  • Upravit
3400
11.2.13 19:51
@Anonymní píše:
Dobrý den, dají se prodloužené řasy ještě nějak zvýraznit? Třeba průhlednou řasenkou, jen konečky? Potřebovala bych je jakoby natočit, mám je sice hodně dlouhé, ale málo zatočené, tak jsou málo výrazné a chtěla bych je právě nějak zvýraznit…

je na ně specielní řasenka.. řasařka vám ji objedná,
a pokud je chcete zatočit..tak at vám řasařka dá více zatočené řasy.. je do jednoduché..zeptejte se jaké máte zatočení.. předpokládám j nebo b.. chtějte po ní C pokud máte C tak D :) to je má rada.. :) D jsou už opravdu extrémně zatočené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.2.13 20:33

Moc děkuji, vidím to tak, že si tu speciální řasenku objednám sama z internetu, tak snad to půjde aspoň trochu ty řasy zvýraznit.

• Citovat
  • Upravit
611
13.2.13 20:06

A jaký efekt udělá ta řasenka na prodloužené řasy? Nejsou pak slepené?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
16.2.13 14:19

@hanitscha podle mě ano.. že se pak více lepí… ještě jsem ji nikdy nezkoušela..takže opravdu nemohu říci.. já jen občas dávám slečnám fixatér.. je to něco jako řasenka..ale vytvrzuje to spoje nalepení.. tot vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
28.2.13 16:10

Ahoj holky :)) chtěla jsem se zeptat, není tady náhodou někdo z okolí Strakonic, kdo má zkušenost.. chci si nechat řasy prodloužit, ale bojím se jít jen tak někam :)) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.3.13 10:24

Chci se zeptat řasařek: vadí řasám když mi třeba přítel občas drcne do řas? Nebo ja např. když stelu postel apod. Jestli pak řasy mohou dřívě vypadávat, když do nich občas,,narazím"??? Nebo toto mechanické poškozená nehrozí, a řasy drží pevně? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
6.3.13 10:27

@evicka304 ahojda.. no..jak se to vezme.. ale malé drcnutí by škodit nemělo..ale mechanickým poškozováním samozřejmě řasy více padat mohou. např. mnutí oka, špatný odličovač, veliká vlhkost, pára, mastnota… ale sama blbnu v peřinách s pejsanama..a nepozoruju zase tak extrémní rozdíl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
6.3.13 10:41

Peťula 83: Ok, díky za info :) škoda že bydlíš tak daleko, jinak bych už k tobě šupajdila na řasy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková