Zumba na zpevnění břicha?

9079
17.3.11 21:29

zumba

Ahoj děvčata
Chtěla jsem se zeptat, zda je tu nějaká mamina, která jako každá nemá moc pěkné bříško po porodu a chodí na zumbu už delší dobu. Pomohlo vám to drobek zpevnit bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
462
17.3.11 21:50

Ahoj,na zumbu jsem vloni chodila,ale břicho se mi teda nezpevnilo,jinak na kondičku supr.Na posílení a zpevnění bříška bych Ti spíš doporučila nějaký bodystyling nebo prostě cvičení,kde se spec. posiluje břicho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.3.11 21:51

Ahoj,
já chodím, ale jde to pomalu.
Rozhodně nečekej, že to půjde rychle.
Ale je to zábava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
17.3.11 21:51
pavučina píše:
Ahoj,na zumbu jsem vloni chodila,ale břicho se mi teda nezpevnilo,jinak na kondičku supr.Na posílení a zpevnění bříška bych Ti spíš doporučila nějaký bodystyling nebo prostě cvičení,kde se spec. posiluje břicho. :wink:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
17.3.11 21:52
pavučina píše:
Ahoj,na zumbu jsem vloni chodila,ale břicho se mi teda nezpevnilo,jinak na kondičku supr.Na posílení a zpevnění bříška bych Ti spíš doporučila nějaký bodystyling nebo prostě cvičení,kde se spec. posiluje břicho. :wink:

Souhlasím.Bosu,balanční cvičení.Nejdřív zahřát,pak posilovat.Zumba je více méně jen tanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
17.3.11 22:21

ahojík..
hele moje ségra se do toho celkově dala.. a já jí pořád tvrdila, že bříško po porodu musí srovnat zásadně cvičením a posilováním bříška! začla chodit do posilky.. už od podzima..a ten její trenér řekl posilovat! a hlavně dieta! což mě překvapilo.. nejíst sladké,… omezit cukry a tuky… tak se fakt snaží.. je hubená jen to bříško trošku má! no mít její postavu jsem nadšená! :lol:
takže nevím zda zumba je ten správný pohyb přímo na břicho.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
17.3.11 22:26

všem díky za rady. Tak se na zumbu asi vykašlu a najdu si knížku s pilates.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
17.3.11 22:58

Ale nohy a zadek určitě dostanou při zumbě zabrat :mrgreen: Hlavní je, že tě to musí bavit. Ať je to jakékoliv cvičení-tančení. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.3.11 08:13

No, naše instruktorka na zumbu teda na pevné břicho dbá :think: Takže já fakt cítím nejen nohy a zadek, ale i břicho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.3.11 08:56

Já na zumbu chodím pravidelně už přes 2 měs.a změny cítím.Ptala jsem se naší cvičitelky,jestli zumba zpevnuje a posiluje břicho a ta mi řekla,že ano,že působí hlavně od pasu nahoru,protože se na zumbě neustále točíte,vlníte apod.
Já přes břicho schodilo skoro 15 cm od doby,co chodím na zumbu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
18.3.11 12:51

no to je skvělá informace :palec: :palec: :palec: a motivace :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
18.3.11 12:52
rhiannon píše:
No, naše instruktorka na zumbu teda na pevné břicho dbá :think: Takže já fakt cítím nejen nohy a zadek, ale i břicho…

No jasně, svaly nohou a hýžďové svaly jsou při zumbě stále v permanenci,ale břišní svaly zabíráš jen izometricky,což na posílení a zatáhnutí bříška nestačí ,ale může to být cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
18.3.11 14:50

Asi taky záleží, jak kdo se tomu cvičení-tančení věnuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
19.3.11 10:05

no když budeš pořádně kroutit zadkem tak na břicho to vliv mít bude ;). Si zkus doma kroutit, a uvidiš že břišní svaly budeš cítit :D.

mě zaujala informace v pořadu „jste to co jíte“ ?? Koukala jsem na to ve čtvrtek …paní s dcerou a synem cvičili zumbu a měřili jim při tom tep. Všichni 3 ho měly hoodně vysoký, a ta paní přes dietu a tak říkala, že je to špatně.Že při tak vysokém tepu udržuješ a získáváš kondičku, ale spaluješ jen cukry. Takže tukové polštáře kol pasu a tak zůstávají.Na to aby se spaloval tuk je třeba menší zátěže než je zumba.Dokonce tam je výpočet 220-věk*0,7=počet tepů při kterém dochází ke spalovní tuků.

• Citovat
  • Upravit
16557
19.3.11 10:31

Taky jsem na to koukala,ale zase na druhou stranu-paní se divý,že chodí na zumbu a nehubne,samozřejmně,když tomu nepřizpůsobila jídelníček a dál se cpe sladkým,tučným,zapíjí to kolou atd.Kdyby k tý zumbě ještě i zdravě jedla,tak se výsledky určitě dostaví.Já si tepovou frekvenci neměřím,na zumbu chodím tak 3× týdně a zhubla jsem,jak na kila,tak na centimetry.Ale jak říkám,upravila jsem i jídelníček!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková