Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Jessie8951 Ono po pravdě kdyby místo zumby provozovala ve stejné pravidelnosti jakýkoli jiný sport, omezila jídelníček shodila by tak jako tak. Už je prokázáno že zumba není o noc víc učiná něž jiné sporty. Ale je dobré když se člověk hýbe a už ani není podstatné který to je sport.
@Jessie8951
myslím si že to není zumbou, zumba je spíše na dobrou náladu a fyzičku ( poskakuje se tam cca 55 minut), zapotíte se tam, ale na zpevnění břicha rozhodně není. Já jsem s ní začínala, nabrala jsem nějakou fyzičku a pak přešla na sport zaměřený na zpěvnění těla ( vybrala jsem si flowin). Na zumbu jsem chodila rok, je pravda že kila jsem dolů dostala, ale postava byla pořád povolená. Na flowinu jsem už kg nezhubla ale změnšila se na cm. Takže pokud zumbu, tak doporučuji k tomu ještě nějaký sport na zpevnění a půjde to rychle
. Změna jídelníčku, nebo omezení přůsunu jídla je potřeba vždy když se chce hubnout ![]()
Já jsem nemluvila o zpevnění břicha, ale o tom, že se zhubnout tou zumbou dá ![]()
Ahoj holky, zumbu jsem začala cvičit nedávno a cvičim jí prakticky každý den, někdy i dvakrát denně. Mám X-BOX a tam jsem si jí koupila a je to bomba
Na těle to cítím strašně moc, hlavně pas, zadek nohy, ale i břicho…Jídlo jsem taky omezila, teda nikdy jsem s jídlem neměla moc problém, spíše naopak, nějak jsem moc nejedla. Oběd a to bylo vše…takže se ted snažím jíst 5× denně a to je asi taky duvod, že to jde vidět víc. I okolí už mě na to upozornuje
Jen jsem se Vás chtěla zeptat, když tady píšete že upravíte jídelníček v čem to konkrétně spočívá? Já nedržím dietu, speciálně si nevářím to ne, na to nemám čas, ale na co si hlavně dáváte pozor? Krom cpaní sladkýho
Děkuju ![]()
Ahoj holky chtěla jsem se vás zeptat zrovna začínám tancovat zumbu a ráda bych věděla jestli z vás někdo už shodil pár kil…teda jestli to má vůbec smysl tancovat? Protože potřebuji shodit pár kil ![]()
@Kačka159 Cenu to urcite ma, minimalne budes mit nejaky pohyb ![]()
Ja ted pred dvema mesici zacala, stravu si hlidam az posledni dny, ale je to super pocit po zumbe ![]()
A muzu se zeptat jak si hlidas tu stravu třeba od 5 nejist nebo jak? ![]()
@Kačka159 No hlidam si ji, tak ze treba v obchode se zakouakm po necem dobrym, ale reknu si ne!
Potom nejim jen kdyz mam chut atd…a kdyz dostanu trochu hlad, kouknu se na hodiny-zjistim, ze dalsi jidlo az za hodinu, napiju se(hlad je prevlecena zizen
) A snazim se jist zdrave a ne moc sladke…
A to do kolika nejpozdeji jist-je spousta rad(do 5 do 7) ale ja se ridim radou jist nejpozdeji 2-3 hodiny pred spanim
A ja mam totiz zumbu do trictvrte na osm, tak vecerim az kolem devate
Jinak se snazim dodrzovat i interval nejist od 7, ale stejne si dam malinkou mlsku(trochu orisku(par),rozinky ci neco podobneho
)
Tak snad jsem ti pomohla ![]()
Moje kamarádka začla na zumbu chodit pravidelně, omezila jídelníček a shodila 20kg, žádný jiný sport neprovozuje a má krásnou postavu. Takže si myslím, že to jde, když se chce