Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1446
8.9.13 20:35

TAk ja mám prodloužené rasy asi pět let a denne používám rasenku na spodní víčko na horní jen občas kdyz jdu někam večer nebo kdyz uz nám před doplňkem a mohu použit jakoukoliv rasenku jen ne vodeodolnou ta mi pak nesla dolu. Používám Max Factor nebo Mary Kay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.9.13 08:23

Voděodolnou bych nepoužívala, ta jde strašně špatně odlíčit a řasy by to nemusely přežít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melike
9.9.13 08:47

Ahoj ja dělám prodloužení řas nejtenčí svého tipu a myslím že řasy, tyto řasy je blbost jak jsi napsala padají začnou se kroutit a odlíčení není vhodné pro řasy. Jsem z prahy a prodloužení řas a td dělám jako svoje hoby tudíš neobvikle levné ceny pokud by měl někdo zájem:-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
Livinka 2013
11.9.13 17:55

Nikdy nechodte k nekomu co neni overen praxi, rikam to proto ze jsem bola skolitelka a vim co rikam mnela jsem hodne sikovne holky, ale tak 30% to nebolo ono a musej se hodne ucit.Vim co to je!!!.To vsechno musi bejt, ale chut k tak narocnej prace.

• Citovat
  • Upravit
Aventis
12.10.13 12:12

Rasy,rasy

Je to něco za něco, určitá starost, neustále doplňování ras, tak trochu „nervy“ s tím, ze nedobře vypadáte a mate termín doplnění za 5 dnu…odstranění umělých ras -s následným obdobím bez ras. Umele rasy vypadají po doplnění nádherné, občas se nějaká rasa otočí do oka a pěkné dráždí oko, je to krása se starostmi a s občasným ne pohodlím, v posteli si nelehké té, jak chcete :lol:

• Citovat
  • Upravit
18
21.10.13 06:11

@kachnatto Ahoj, tak mohu potvrdit, že je to pravda včera jsem si je po roce nechala sundat a svoje řasy nemám chtělo se mi strašně brečet. Je to krásná věc, ale za to co to všechno obnáší a pak, že musíš chodit pořát na doplnění, že už ti to nemá na co lepit je šílené. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3418
16.12.13 13:47

Cituji:Peťula83…dám ti sem foto příklad.. jak by to mělo vypadat..aby jsi viděla.. každé oko je jiné mé klientky…
Tak za mě, špatné nejsou, ale měla bych pár výhrad. Na 1.fotce vidím plno vlastních řas, na kterých není nalepená umělá…je to škoda, když má paní tak husté řasy, nezvýraznit všechny, ale jinak oblouček pěkný a jsou přirozený. Na 2. fotce se mi nelíbí, jak jsou ve vnitřním koutku řasy dlouhé (mně by to teda vadilo),tím pádem netvoří přirozený oblouček. Toť jen můj názor, nemyšleno špatně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
16.12.13 14:45

Ahoj, já mám řasy cca 1,5 roku, ale s tak 3 měsíční přestávkou, kdy jsem byla těhotná a už jsem nevydržela s tím pupkem ležet nehnutě..Jakmile jsem si je sundala byl to masakr, moje řasy téměř žádné ( i když před prodloužením jsem i tak měla své řasy krátké a světlé) a taky strašně řídké…Cca.za dva měsíce se mi naštěstí spravily. Mám akorát jediný problém, co se týče prodloužených řas a to ten, že se mi vysušují víčka..Musím je promazat vždy nějakou mastí, ale jakmile do toho vrtám a samozřejmě se to dostane trochu na řasy, tak mi odpadávají rychleji. Nevím, či to mám nějakou reakci na lepidlo? :nevim: :nevim: Ze začátku, jak jsem chodila na řasy, jsem to neměla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.13 22:47

Zdravím ženy, dělám řasy krátce a chtěla jsem se zeptat jak postupujete při odstranění odrostlých řas při doplnění…jestli řasy „odtrháváte“ pinzetami nebo je sundaváte jednotlivě mikroštětečkama a gel removerem?

• Citovat
  • Upravit
1
8.3.14 14:42

Ahoj, řasy jsem si nechala nalepit před dvěma týdny a už se jako nemůžu dočkat, až pujdu příště. Nebo jsem si nikdy nemyslela, že řasy tak moc padají. :( Jako ještě to nevypadá uplně katastrofa, ale už to není ono.
Asi hloupá otzka, ale kolik vám za den těch řas tak vypadalo?
A taky by mě zajímalo, v jaké kvalitě jsou moje řasy po sundání nalepených? Docela se toho bojím :?
Díky za reakce. Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
8.3.14 14:46

@slunisho no tak tvoje řasy, pokud to teda nepadlo už na 21 stranách předtím, budou v hodně blbým stavu :D ne, nerýpu do tebe, chci jen předat zkušenost. Mě dorůstaly několik měsíců. To, že je mám teď řidší než předtím, že už nemám takové vějíře, bych tomu asi ale nepřipisovala. Holt stárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
956
8.3.14 14:47

@slunisho řasy ti padají tak jako tak :) Akorát když jsou na nich nalepený ty umělý, tak si toho všimneš. jinak ne.
Kvalita řas po sundání - nemyslím, že by se nějak zhoršila, ale když na sebe koukáš s tím umělým kartáčem a pak ho sundáš, tak máš pocit, že máš oči nahatý.
Já mám umělý řasy několik let a jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
8.3.14 14:48

Nevím kolik denně, ale byla jsem teď doplňovat po 3 týdnech a 2 dnech. Myslím, že týden by to ještě vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
8.3.14 14:52

@slunisho Já chodila jednou za měsíc, a maximu díky dovolené kdysi byly dva měsíce, to už byl brutus. Jezdila jsem na to pět let určitě, ne-li deset, a vyzkoušela víc kosmetiček - je mezi nimi ohromný rozdíl - podle toho pak ty řasy taky vypadají a drží.. Jedna kosmetička jich dokonce lepila víc k sobě, takže pak samozřejmě i takto vypadávaly :roll: Jinak v materiálu řas pro mě rozdíl nebyl - ten byl skutečně v té lidské práci na tom..
No a uměá řasa se lepí na tvoji odrostlou řasu, čili i s jejím koncem životnosti odpadne.. Na místě té odpadlé řasy roste nová, říká se jí baby řasa (podlé „délky“ nula nula nic).. Čili, když umělé řasy necháš odpadat a neobnovíš, tak počítej se zhruba tříměsíčním dorůstáním svých řas do plné hustoty v maximální délce - ta prořídlost není dána jejich zničením..
Mně taky jedna z kosmetiček tvrdila, že si je každý půlrok musím na měsíc shodit, aby si řasy odpočinuly - blbost stejná, ako každý půlrok shazovat třeba umělé nehty - díky tomu, že to stále odrůstá a narůstá nové tím vůbec nic neřešíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.3.14 15:10

Ahojky tak ja si poprve enchala dělat řasy asi před rokem a už jsme nešla na doplno jelikož mi to vadilo a všechny ale kompletně všechny me řasy mi vypadly.. tak jsem na to pak použivala lumigan a po nich mi me řasy zase rychle dorostly.. Momentalně jsem si nechala udělat řasy asi pred 2tydny a už musím an doplnko jelikoz uz nechci byt bez ras :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková