Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ja je mela rok, sundala jsem je, ze me nebavilo chodit doplnovat. Me rasy se nezmenily, ppuzivala jsem potom lumigan a mela je jeste lepsi jak ty nalepene ![]()
Prosím, poraďte mi někdo, nechala jsem si prodloužit řasy a jsou příliš dlouhé, vypadá to hrozně, úplně toho lituji
můžu si je trochu ostříhat? Mám chuť si je celé servat…
Nestříhej, bude to vidět. Konce řas se ztenčují a když je ustřihneš, budou vypadat jakoby tupě. Navíc pochybuju, že by se ti povedlo ustřihnout je po celém oku, aby jsi zachovala přirozený oblouk, nejsou všechny stejně dlouhé. Zkus vydržet, je to o zvyku a příště si můžeš dát o číslo kratší. A jakou máš délku? Já mám 12ky a jsem spokojená. Delší bych už ale mít nemohla, protože sama mám řasy nic moc. Držím palce, aby sis je oblíbila, já už bez nich nemůžu být ![]()
Ahojky, ja sama delam rasy a podle me je to spatny vyber ras, vyskoleny pracovnik ví ze by nemeli byt delsi nez 1/2 tvych ras, aby to pak nezatezovalo tve rasy, dava se tak 1/3 8ak to zkus vydrzet a priste dejte mensi.
Dobrý den,
já jsem strašně spokojená s prodloužením řas. Chodím k jedné pani, paní Jana do Dejvic, Praha6. Dělá i norkové řasy a ty jsou jestě lepší a víc přirozené! Mohu ji jen doporučit. Asi by nebyla ráda kdybych zveřejnovala její číslo, ale email dám. Dělá řasy opravdu dlouho a krásně, mé kamarádky jsou také spokojené. jane_s@centrum.cz
PS: Já už se nemaluju tak 3 roky:))))
Uvazuju o prodlouzeni ras jen ted na leto… vyplati se to?? Jedu k mori a nerada bych byla, jak vyblite leco, az vylezu z vody…
Nebude jim treba morska voda vadit? A budu potrebovat nejakou specialni kosmetiku na osetreni atd?? Koncem zari bych je nechala sundat. Diky za info
@Janča1212 píše:
Uvazuju o prodlouzeni ras jen ted na leto… vyplati se to?? Jedu k mori a nerada bych byla, jak vyblite leco, az vylezu z vody…
Nebude jim treba morska voda vadit? A budu potrebovat nejakou specialni kosmetiku na osetreni atd?? Koncem zari bych je nechala sundat. Diky za info
Dala jsem si ted na léto taky prodloužit řasy
, je to pecka
, ráno vstanu, jen se namažu krémem, trochu zdravíčka a jdu! Nic nepotřebuješ speciálního.. jen první den by ses měla vyhnout vodě…jdu ted podruhé na doplnění a pak ještě možná pujdu jednou, řasy jsem si chtěla udělat jen na léto.. Nemusíš si je nechávat sundavat, sami ti vypadnou s tvými řasy..můžeš se potápět, normálně šahat do očí.. nic tomu nevadí
na léto je to fakt
![]()
Jak zvýraznit prodloužené řasy? Fixátorem? A co třeba Talika?
@Anonymní píše:
Jak zvýraznit prodloužené řasy? Fixátorem? A co třeba Talika?
podle mě je blbost něčím zvýraznovat prodloužené řasy… samy o sobě jsou krásné… jen ráno lehce pročesat hřebínkem, když je potřeba… ![]()
Holky, které řasy máte…jak je to s tím, když chci řasy sundat? Je vážně pravda, že budu, jak vypelichané prase? Že mi vypadnou i mé řasy a bude trvat 3 měsíce, než narostou?? Moc díky za zkušenosti.
Záleží ke komu jdete, některé lopaty při doplnku stříhají vlastní řasy, kydaji tunu lepidla, dělám už 4 roky, řasa na řasu a nově i Hollywood, je o to velký zájem a po odstranění zůstanou řasy krásné. ![]()
Příspěvek upraven 15.09.14 v 07:49