Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mam je odedneska a vypada to perfektne, jen trosku nezvyk, na vnejsich vickach mi prijdou delsi
mam 13mm a manzelovi jsem ot nerekla a porad na me koukal a pak rekl jak jsem pekne namalovana a to jsem nebyla vubec a pak si vsiml ze ma mrasy tak to pochvalil…byla jsme se sestrou a ta to ma taky moc krasny a ma zatocenejsi nez ja, ma s tim nekod zkusenost? Priste bych taky radsi ty zatoceny…nepada to potom vic? Ona to brala podle nasich a ja je mam celkove rovnejsi tak mi je taky dala…a svych ma mvic nez dost takze to ma mkrasne husty, zkusnosti s vypadavanim atd zatim nemam tak neproadim ale jak to vidim dneska tak nelituju a jsem nadsena
Já když jsem si poprvé nechala prodloužit řasy, tak to vůbec nešlo poznat, udělala mi je krátké a rovné…to i mé vlastní řasy, když jsem měla nalíčené, vypadaly delší…jinak mi skoro vůbec nepadaly a když jsem je u jiné kosmetičky nechávala sundat, tak to vůbec nešlo ![]()
Zkopíruji svůj příspěvek z předchozí strany a asi takhle, bez řas, nehtů, kadeřnice a vybělování zubů bych nemohla existovat, doplnění řas mě stojí kolem pětistovky, hodinku si krásně poležím, pokecáme, s řasami nemám problém, asi moje kosmetička používá kvalitní materiály. Mě by tedy zajímalo, proč a na co tolik negativních ohlasů, to si ty řasy musíte trhat násilím nebo vám odpadávají samy? Mě se málokdy stane, že mi jedna dvě odpadnou ale je to třeba cca dva dny před tím, než mám jít na doplnění. V řasách se zbytečně,,nehrabu,, občas je pročísnu kartáčkem, který jsem dostala, normálně se koupu, plavu, spím na břiše… já nevím, co děláte špatně vy, které jste napsaly negativní ohlasy.
Kopíruji z předešlé strany :
Zajímavá diskuze plná rozporuplných názorů, kam chodíte vy, kterým řasy vypadávají a nedrží? Já na prodloužené řasy prokládané fialovou nedám dopustit, každé tři týdny chodím na doplnění plus na kosmetiku zároveň. Nic mi nevypadává, mám je krásně dlouhé a husté… že bych je sundala rozhodně neplánuji, asi opravdu záleží ke komu chodíte a jak kvalitní je prodloužení, resp. jak to kdo dělá, ono ne nadarmo se říká, že laciná věc je drahá.
Já měla řasy až do porodu…a držely jak přišité, chodila jsem na doplnění po 6 až 7 týdnech…NO PROBLEM…:-)
Proč tedy chodíš na doplnění, když ti nic nevypadává?? Zníš spíš jako reklama..
Já mám řasy téměř dva roky, a cca půl roku vážně uvažuji o sundání. Jen mám také strach jak pak budu vypadat.. V létě jsem se nerozhoupala, protože na koupání je to fakt praktické. Nemusíš se líčit, a neměla jsem problémy ani s potápěním v moři. Ale celkově mi řasy už překáží - občas svědí, je třeba být opatrná při osušení obličeje, a hlavně zpravidla vypadne trs v jednom místě ještě před objednáním k doplnění, zůstane tam viditelná mezera a já pak naháním kosmetičku jestli by mě mohla vzít co nejdřív - nejlíp hned.
Ještě jsem si je nechala na Silvestra a nyní jsem vážně rozhodnutá je sundat. Doufám, že nebudu na plesovou sezonu vypadat jako plešoun.. ![]()
@NNela píše:
Proč tedy chodíš na doplnění, když ti nic nevypadává?? Zníš spíš jako reklama..Já mám řasy téměř dva roky, a cca půl roku vážně uvažuji o sundání. Jen mám také strach jak pak budu vypadat.. V létě jsem se nerozhoupala, protože na koupání je to fakt praktické. Nemusíš se líčit, a neměla jsem problémy ani s potápěním v moři. Ale celkově mi řasy už překáží - občas svědí, je třeba být opatrná při osušení obličeje, a hlavně zpravidla vypadne trs v jednom místě ještě před objednáním k doplnění, zůstane tam viditelná mezera a já pak naháním kosmetičku jestli by mě mohla vzít co nejdřív - nejlíp hned.Ještě jsem si je nechala na Silvestra a nyní jsem vážně rozhodnutá je sundat. Doufám, že nebudu na plesovou sezonu vypadat jako plešoun..
ahojda.. když je sundáš.. přijdeš si taková holá.. já je takhle sundala 2× a v pohodě. jsou maličko kratší a slabší..ale do dvou měsíců se to spraví.. protože je to tvá přirozená obmněna..během tří měsíců se všechny řasy vymění.. to znamená, že poté budou růst jako dřív.. a sundat je stačí removerem nakape se gelík a oni sjedou samy..než je opravdu silou tahat dolů a vytrhat si svoje..
A kde se koupí remover? Mužeš prosím napsat přesný název a výrobce, cenu? To kdybych si nechala řasy zase nalepit a chtěla si je sundat sama. ![]()
Jinak už mám od neděle řasy dole.. a jak píšete - mám je kratší a viditelně slabší, v hustotě rozdíl nijak nevidím. Mívala jsem předtím i problémy se zanícením horního víčka, podle dermatoložky tzv. dermitidu, kdy mi kůže zrudla, pálila, loupala se a tím mi vždycky i vypadalo spoustu řas, takže jsem měla obavu i o hustotu. No vypadám nezvykle..
Ale jako si v práci spousta lidí nevšimlo, že mám lepené řasy, tak doufám si ani nevšimnou, že už je nemám ![]()
@NNela píše:
A kde se koupí remover? Mužeš prosím napsat přesný název a výrobce, cenu? To kdybych si nechala řasy zase nalepit a chtěla si je sundat sama.
Jinak už mám od neděle řasy dole.. a jak píšete - mám je kratší a viditelně slabší, v hustotě rozdíl nijak nevidím. Mívala jsem předtím i problémy se zanícením horního víčka, podle dermatoložky tzv. dermitidu, kdy mi kůže zrudla, pálila, loupala se a tím mi vždycky i vypadalo spoustu řas, takže jsem měla obavu i o hustotu. No vypadám nezvykle..Ale jako si v práci spousta lidí nevšimlo, že mám lepené řasy, tak doufám si ani nevšimnou, že už je nemám
Já jsem se cítila jako holátko po sundání
Remover se dá koupit všude na internetu..akorát nevím teda, jestli se Vám samotné podaří je sundat..to bych spíš opravdu doporučovala aby to sundala řasařka..remover také štípe je to přeci jen rozpouštědlo..tak si představte si to kapat na otevřené oči… http://www.prorasy.cz/…ovac-lepidla ale je to na vašem uvážení ![]()
Aha, tak to si je případně zase nechám sundat řasařkou. Jak píšeš trochu to štípalo a i dnes mám trochu zarudlé oči, třebaže jsem si kapala Visine.
Díky za info. Nela
@NNela píše:
Aha, tak to si je případně zase nechám sundat řasařkou. Jak píšeš trochu to štípalo a i dnes mám trochu zarudlé oči, třebaže jsem si kapala Visine.
Díky za info. Nela
no.. ono by to chtělo opravdu tím nejslabším lepidlem..ale nejdřív udělat zkoušku..taky řasařka musí jednou za tři měsíce měnit lepidlo aby se netvořily alergické reakce.. anev ím nevím jestli to tak dělají všechny..
Holky, uvažuji, že si teď přes zimu sundám řasy…za jak dlouho si je pak můžu nechat zase prodloužit?
@hanitscha Já jsem je nechala sundat loni a trvalo to cca půl roku, než jsem tam zase něco měla :/ Takže bych radila pokračovat.
@Korrrinka Fakt? To jsi je měla tak šíleně zničené? Já myslela, že tak max.2 měsíce budu bez nich…
@hanitscha No,já je měla zničený hodně
Po sundání jsem měla skoro řídko :/ Bylo to hodně vidět. Do ted si pamatuju, když jsem bez nich přišla domu a manžel povídá :Bože vždyt ty máš plešatý oči
takže asi tak jsem vypadala.
Mám řasy půl roku a maximální spokojenost
Já sama je také lepím, ale bez drahého kurzu a jen v rodině a kamarádkám. Mě je lepí zase naoplátku sestra
Máme to spíš jako koníček, něco jako háčkování
Samozřejmě mi asi chybí spoustu chytrých rad, které se na kurzu dávají, ale zatím se daří. Přesto bych se ráda zeptala vás „řasařek“, jakým způsobem řasy zhustit? Hustota umělých řas je ovlivněna hustotou přirozených, ale když i ty přirozené jsou řidké a slabé, jak docílit většího objemu? Někdo říká, že se dá lepit dvě umělé řasy na jednu přirozenou, ale trochu se toho bojím ![]()