Prodloužené řasy, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
196
18.3.11 14:29

Děkuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.3.11 20:05
kachnatto píše:
Ty máš salon,nebo doma?Paní tohle dělá v Zabřehu v OV mladá holka má akční zaváděcí ceny,byla na kurzu 990kč za prodloužení a pak doplnko 300kč zhruba.Děkuji za info,mně se osobně líbí ty první hustější řasy,řekla bych,že mám husté řasy tak bych také navázala na tu první fotku.Děkuji všem za info budu se tedy rozhodovat. :think:

990,– za prodloužení ? 8-o 8-o To bude ale asi nějaká známá ne ? Já platila za prodloužení 3000,– a 500,– za doplnění, a to jsem měla celkem levnou kosmetičku o proti ostatním v okolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
20.3.11 20:27

Není má známá dělá v Ostravě Zabřehu ul.Jugoslavská nově zavedený salon,zavaděcí ceny.Absolvovala kurz a pry děla pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
20.3.11 20:47

Tak to je super cena :palec: :palec: Jenom bych měla asi strach jestli má slečna nějaké zkušenosti. Ale když ti ji někdo doporučil tak bych do toho šla :palec: Kdyžtak necháš vypadat :wink: Já byla na nervy z toho, že si nemůžu promnout oči :lol: Navíc spím na břichu hlavou zaražená do polštáře a to se mi vždycky zarazily řasy až někam :lol: :lol: No naštěstí mám svoje řasy celkem dlouhé tak stačí řasenka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.3.11 16:56
poe píše:
Ahojky, já umělé řasy zkoušela, protože mám alergickou reakci snad na všechny řasenky:-( Ale všechny mně vypadaly,nevyrželo mi to ani přes léto abych se nemusela malovat třebas na koupák abych nevypadala tak nevýrazně.Už bych si je víckrát nenechala nalepit jsou to jen zbytečně vyhozené peníze,teď používám řasenku,po které nemám žádnou vyrážku a je super i na léto :-)http://www.organictime.cz/e-shop/novinky/laver-trend-sensitiv-intenzivni-rasen-ka-pro-vetsi-objem-13ml.html

Poe a to Ti někdo řekl, že Ti to vydrží celé léto ? :lol: :lol: :lol: Musí se to doplňovat pořád :lol: Já byla 14 dní uplně oškubaná, takže abych to měla perfektní musela bych chodit asi každý týden :mrgreen: Kdyby mi to zato stálo tak bych chodila, ale nemohla jsem se s tím sžít :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FFF
22.5.11 18:50

Po sudnání jsou tvoje řasy fakt hnus. Měla jsem je prodloužené měsíc a po sundání mám oči pro pláč. Svoje jsem měla uplně OK, kdyz jsem se namalovala tak to bylo super, ale taky jsem toužila byt ještě víc super a tedka jsem fakt neštastna. Snad mi moje dorostou a rozhodně už bych nešla. Jsem moc zklamaná. A kdo ti řekne, že tvoje řasy budou určítě ok TAK TO BUDE nějaka kosmetička co nechce prijít o kšefty.

• Citovat
  • Upravit
atiduj-x@seznam.cz
11.11.11 22:39

rasy z plzne

Ahojda měla jsem udělané luxusní řasy z ,,nejlepšího" salonu v Plzni (Salon andělské krásy) a byl to děs, po dvou týdnech jsem je musela sundat, vypadávaly a slepovaly se, a moje vlastní řasy byly i po té krátké chvilce absolutně zničené. Když mi je sundavala, větší bolest jsem nezažila a to jsem za to prosím pěkně vyhodila 2500kč ve slevě! Moje teta si nedala říct, šla na ně také a po stejně krátké době je měla zničené a vypadané. Takže NE Salon andělských okrádačů :cert:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha R1
20.11.11 00:38

u mě dobrý

ahoj slečny, já na to chodím zhruba rok. Metoda řasa na řasu. Mám ty nejdelší 15milimetrů a šla bych ještě do delších. Nemůžu si to vynachválit a na doplnění chodím fakt jednou za měsíc a pořád tam něco mám. Jsem spokojena, hodím foto 8-)

• Citovat
  • Upravit
449
21.11.11 22:06

mám je už přes rok!

Ahoj,řasy mám už přes rok a nemohu si stěžovat,vypadá to moc krásně a ušetří to čas po ránu…s tim vypadáním řas se budu hádat,protože jsem to ještě neviděla,ale je možnost alergické reakce na lepidlo a to jsem viděla a slečna vypadala děsivě…ten kdo řasy prodlužuje by měl mít dost kvalitní lepidlo přímo na řasy,které neleptá…já mám řasy prodloužené a přilepené na mojích řasách…tak to zkus,po první aplikaci o řasy určitě nepřijdeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.11.11 22:13

musím dodat ještě jeden komentář,řasy jsem měla sundané a maje skvělá komesmetička mi dala emulzi v době kdy jsem řasy měla a tou emulzí jsem řasy večer odličovala a musím říct,když jsem je měla sundané,tak jsem se divila jak jsem měla krásné řasy pod umělými,chce to sehnat kvalitní salón!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.11.11 22:20

tady foto,jak vypadaj z blízka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MISICKA92
8.12.11 22:55

Můžu na ně používat i řasenku? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
8566
9.12.11 00:23
MISICKA92 píše:
Můžu na ně používat i řasenku? Děkuji :)

No pokud vím, tak ne. Na co taky?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12Olle
13.12.11 23:23

Po sundání HRŮZA

Holky, vypadá to lákavě, ale každá sranda¨něco stojí - když budete chodit na doplňení do smrti - ok, ale jakmile to sundáte, budete trpět jako … a čekat a čekat a čekat… !!!
Vaše řasy to zničí, bohužel…

• Citovat
  • Upravit
12009
18.1.12 10:57

Ahoj, rasy mam, bo mam alergii na rasenku, vypada to perfektne a chodim na doplneni jednou za mesic. Mam 13mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková