Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Zavolala bych na infolinku sberbank. Myslím si, že ty fungovat budou a jsou nejvíce povolaní Vám sdělit co a jak
.. Případně kontaktovat jinou banku jestli nevědí a nebo nemohou nějak pomoci ![]()
Je to nesrozumitelný….. má splatit 250tisíc nebo má na účtu 250 tisíc?
@Janli píše:
Je to nesrozumitelný….. má splatit 250tisíc nebo má na účtu 250 tisíc?
Když se pta na převzetí pohledavky, tak jsem to pochopila, ze ma splatit 250, ale mas pravdu, je to nejasne.
Když je splatila, proč se o ně zajímá? Musí řešit to, co a kam má ještě platit.
Sber bank končí
Já to pochopila tak, že tam má peníze na účtu
Vybrat a uložit jinam
@Petra Z píše:
Sber bank končí
Já to pochopila tak, že tam má peníze na účtu
Vybrat a uložit jinam
No, když jsou zavrene pobočky a snizili limity na kartach, tak to asi tezko vybere, to je fskt knížecí rada.
@j.a.n.i1 a nejde si jinde zařídit účet a přes internet banku přeposlat?
@Petra Z píše:
@j.a.n.i1 a nejde si jinde zařídit účet a přes internet banku přeposlat?
Myslis pres to bankovnictví s limitem 0?
@j.a.n.i1 aha, už čtu, že nejde ani internetové bankovnictví
@Petra Z píše:
@j.a.n.i1 aha, už čtu, že nejde ani internetové bankovnictví
Pokud skonci, tak by pak mela byt vyplata z pojisteni vkladu. Do 100k eur. Otazka je, jak rychle to bude.
Půjčila si 400 k. Má splaceno 150 tis. + úroky. 250 tis. ma na běžném účtu u své české banky. Ty peníze má od Sberbank, ale na svém CR účtu. Ale co bude dál, pokud pohledavky např. převezme jiná banka?
@Anonymní píše:
Půjčila si 400 k. Má splaceno 150 tis. + úroky. 250 tis. ma na běžném účtu u své české banky. Ty peníze má od Sberbank, ale na svém CR účtu. Ale co bude dál, pokud pohledavky např. převezme jiná banka?
Bude prostě platit dál.
Prosím AN.
Mamka si před pár lety vzala spotřebitelský úvěr u Sberbank kvůli výhodném úroků na rekonstrukci bytu. Na účtu ji nyní po splaceni casti leží 250 tis. Někde přečetla, že pohledávku převezme jiná banka. Co teď může udělat? Díky.